Martika&Aischa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Justyś przypominam się że mam fanty dla Krzykosów ;) jak trzeba będzie wkleić zdjęcia na wspólny bazarek daj znać ciocia. Quote
Justyna Klimek Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Dzięki za przypomnienie! :) Myślę, że jeszcze przed świętami zrobimy bazarek. Quote
Kava Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 witam fanow psiakow z Krzykosow oraz Krzykosiaki i ich opiekunow Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Dzięki za przypomnienie! :) Myślę, że jeszcze przed świętami zrobimy bazarek. Super :) w takim razie czekam cierpliwie :) Quote
Pola17 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Justyna wysłalam ci flipo/flapa na e-mail mogła bys tu w wstawic ? A i co u pana zbyszka ? prosze pozdrówcie go odemnie ostatnio skontrolowałam kilka wiosek dom po domu w poszukiwaniu rafa ale cisza :( po za tym przybyło mi kika nowych psów , < Lili ta mała sunia co chciała ja pani Gitta ma domek to tak przy okazji)> Quote
Justyna Klimek Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Oto kolejny z moich ulubionych Krzykosiaków - F l a p : Quote
kosu32 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Kava, Justyna Zdjęcia Mikiego zamieszczę na dniach. Kot Whiskas i psiak Flap klapnięty uchol rewelacja :) Quote
Justyna Klimek Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Zanim uporządkuję wątek krzykoski, przypomnę, o co teraz chodzi: 1. Socjalizacja psiaków w Krzykosach - potrzebne wizyty na miejscu, jak najczęściej 2. Domy tymczasowe i stałe - powinniśmy umieszczać w nich psy pojedynczo, wtedy socjalizacja powinna pójść szybciej 3. Stałe nagłaśnianie sprawy po to, by zainteresować nią jak najwięcej ludzi W niedzielę w pociągu relacji Warszawa-Szczecin wypatrywałam przez okno Krzykosów, ale bez powodzenia... Zbyszek musi mi podać jakieś punkty rozpoznawcze :) Wreszcie zwróciłam uwagę, że pociąg ten zatrzymuje się w Kole - to sporo ułatwia, jeśli chodzi o transport mój do Krzykosów (mam nadzieję jeszcze w grudniu) :) Quote
Justyna Klimek Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='kosu32']Kava, Justyna Zdjęcia Mikiego zamieszczę na dniach. Kot Whiskas i psiak Flap klapnięty uchol rewelacja :) No! Klapnięty uchol, całkiem jak Sali - w śmigiełko :) I bardzo ciekawe umaszczenie - taki czarnawy irokez na grzbiecie;) Quote
Pola17 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 flap to mały rozrabiaka ale cieszył sie jak przyjechałam biegał za mna i przynosił mi swoje zabawki :) ;)) Quote
Justyna Klimek Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 mniam! truskawki... i jeszcze z różą! :) Quote
Justyna Klimek Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 mam kilka świeżych informacji: 1. Bajka objęła dowództwo na przedzie domostwa - stała się bardziej odważna i Diana, Bohun, Perełka, Iskierka, Bajtuś widzą w niej szefa:) 2. Bohun lekko oberwał po nosie od któregoś z psiaków - rysa na nosku. 3. Rozważamy ze Zbyszkiem stopniowe, przemyślane wypuszczanie psów z kojców - jest coraz zimniej i nie powinny tak tkwić w kojcach... 4. Mam nadzieję, że tym razem nic mi nie pokrzyżuje planów i przyjadę do Krzykosów 16 grudnia, jeśli tylko kaja69 przydzieli mi kawałek miejsca do spania u siebie...;) Jeśli ktoś chciałby także odwiedzić krzykosiaki - proszę o kontakt - wspólnie pomyślimy nad transportem i innymi sprawami. 5. Na konto fundacji wpłynęło 50zł od Rysia na ogłoszenia dla krzykosiaków - w weekend zredaguję, znajdę bazarek ogłoszeniowy i wystawię - Rysiu: Buziak:) Quote
kaja69 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Justyna Ty sie tylko pakuj i przyjeżdżaj u mnie noclegi masz zarezerwowane :) Krzysiek wpadł na pomysł ,zebyśmy poczekali z łapanką tego psiaka z Lubońka az spadnie śnieg,liczy na to że beda widoczne ślady...więc moze akurat i Ty sie załapiesz na akcję :) Quote
ataK Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Melduję się u Krzykosiaków po długiej nieobecności i obiecuję poprawę ;) O ile oczywiście mój laptop zgodzi się współpracować... Quote
Justyna Klimek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Znając moje szczęście do akcji w Krzykosach, to i w tej wezmę udział :) ... chociaż śniegu to może nie być jeszcze... póki co bardziej wiosennie :) Quote
Kava Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 wiosennie, to lepiej dla psiakow..... nie marzna przynajmniej..... choc trzeba myslec nad tym jak im umozliwic wybieg, choc raz na dzien,,,, kosci rozruszac etc... Quote
Ania102 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Zapraszam na wątek. Malutki psiak wyrzucony w worku na ulicy. Potrzebny dt. http://www.dogomania.pl/threads/219079-Wyrzucony-w-worku-psiak-sam-na-ulicy.-Pomóżmy-mu.-Potrzebny-dt Quote
Kava Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 dzis byla pierwsza sniezna zawierucha..... martwie sie o krzykosiaki siedzace w Boxach....bez ruchu i wybiegu.... co tu robic? Quote
Kava Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 ma ktos kontakt z Zbyszkiem? co sie dzieje w Krzykosach, martwie sie ..... Quote
Drzagodha Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 A któryś z tych psów, co już wszystko przy nich zrobione (sterylka, szczepienia itp.) nie da się wypuścić na teren? Słomka dobrze dogaduje się z ekipą Kazana, mogłaby do nich dołączyć. Ma ktoś jakieś wieści na temat Boniego? Jak się ma w Kole? Jakie postępy robi? Quote
kaja69 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Dzisiaj rozmawiałam ze Zbyszkiem...część psów jest juz wypuszczona,niektóre wracaja do boksu a niektóre nie :) O Binim rozmawiałam z Krzeskiem ,ale to jakis czas temu i wszystko było ok,ale najświeższych wiadomości nie mam... Za to Karmel i Lacky nie robia żadnych postępów...Mopsik spi w łóżku z nasza koleżanka,chodzi za nia krok w krok ...Psotka sie ostała w ds i tam jest wszystko w porządku,ale to podobno była miłośc od pierwszego spojrzenia :) Quote
Drzagodha Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 To prosimy o piękne fotki z nowego domu panny Psotki ;) Chłopaki na jakim etapie się zatrzymali? Quote
Recommended Posts