Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pola17']ja mam grzejnik na PRĄD moge zabrac on daje duzo ciepła czy ciuszki na bazarek sie przydadza jakies maskotki napiszczie prosze co mam zbierac na bazarek[/QUOTE]

Pola na bazarki zabierz wszystko co mozesz udzwignac.....ja tez przywioze troszke roznosci, tego nigdy nie ma za duzo

Posted

I dzikuski z boksów...

A tera znajważniejsze ,bo zawsze zapomnę...z Bohuna łapka jest cały czas było bez zmian ,mozna powiedzieć.Łapy nie stawiał,nie podpierał sie na niej,płakał podczas ćwiczeń.Przywiozłam mu leki p/bólowe i p/zapalne i Zbyszek mówił,ze jest lepiej...Bohun cierpliwie znosi ćwiczenia i juz co pare kroków opiera łapke na podłozu...jednak jeśli ćwiczenia nie poprawia sprawności,trzeba będzie zrobic rtg kontrolne...
Szczeniorki chyba nalezy znowu odpchlić ,bo juz wyrosły z tego preparatu co dostały...
I chyba jeszcze cos miałam napisać,ale zapomniałam...trudno...

Posted

Super! Dzięki za aktualne zdjęcia!

Dzisiaj odbyła się wizyta przed adopcyjna dla jasnorudego szczeniorka. Wszystko w porządku. Zostanie szczecinianem-blokersem :)

Szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Gryfinie dla ostatniego szczeniorka - biszkoptowej panienki.

Pod koniec przyszłego tygodnia mój Tomek wybiera się do Łodzi. Idealnie by było, gdyby ktoś mógł podrzucić oba malce (zakładam optymistycznie, że dziewczynka też przyjedzie do mojego województwa) właśnie do Łodzi. Z resztą szczegóły będziemy dogadywać w przyszłym tygodniu.

Czy któraś z szeptuch lub któryś z szeptuchów jest w posiadaniu 50 metrowego kabla ogrodniczego?
Przydałby się na nasz zlot.

Posted

Justyna ,jak wróce szczęsliwie,nie ma sprawy podrzucę szczeniorki,ale faktycznie dobrze by było gdyby oba razem juz pojechały za jednym zamachem i transportem...mi sie juz punkty moga niedługo skończyć i bedzie kicha:diabloti: cały czas czekam jeszcze na pamiatkowe zdjęcia z wycieczki na Śląsk...a tak swoja droga dziewczyny uważajcie na trasie ,masa radarów i to w dodatku pstrykających,więc pamietajcie o nienagannej fryzurce ,makijażu,zeby potem nie było,że na zdjęciu nieuczesane i makijaz rozmazany :cool3:

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Opuszczę Was na kilka dni. Hopajcie wątek do góry.
Jakby co, trza do mnie telefonować :)[/QUOTE]

To tak jak i ja :)
ide sie w końcu pakować...

Posted

[quote name='Ania102']A gdzie Wy kochane zmykacie?

Kaja robisz CUDNE zdjęcia...czemu nie mieszkasz bliżej mnie?:)

W dwie rózne strony :) Justyna sie szkolic będzie a ja relaksowac sie jadę :)

A zdjęcia to tak jakos same wychodzą,ja tylko pstrykam i w ogóle nie znam sie na obsłudze aparatu...

Pola17,któres tam przykazanie mówi "nie kradnij ":cool3:

Posted

obie szefowe wybyly, wiec dziewczyny musimy zobaczyc co sie w Krzykosach dzieje

ja tez pedze do roboty, wpadne wieczorkiem zobaczyc czy wszystko w porzadku

Posted

i tu też mnie savahna przysłała......

Pani z okolic Wałcza szuka psa samca tylko ON ,do kojca tz. w nocy w kojcu (ocieplana buda) w dzień duża ogrodzona działka po której by latał.
Ma nie być agresywny,ale odstraszać wyglądem i szczekaniem ,w domu jest 2 dzieci 6 i 13 lat i pies.

Macie może coś takiego ''na stanie'' jak co to dam adres mailowy na pw.

Posted

Jeśli szukany jest owczarek, to w Krzykosach niestety takowego nie ma... Ale jest cała masa innych, w szczekaniu mistrzem jest Diana, nawet powiedziałabym, że gdzieś tam wśród przodków ONka mogła mieć, ale to sunia niestety...

Posted

[quote name='savahna']Tak sobie pomyślałam,że tyle tu dziewczyn zaglada, może ktoras ma namiary na jakiegos Onka, to bliżej Was niż nas.....;)
Napisz do cioteczki beka,ona ma pewnie jakieś onki.