kaja69 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Dziękuję! Sporo tego Ale dobrze Ci idzie,hi hi Quote
ataK Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nadrobiłam zaległości (na razie na tym wątku) :) Ruch się zrobił ;) Dziś trochę posiedzę, bo kończę jeden z bazarków i muszę na bieżąco uzupełniać :) Mam tylko nadzieję, że będę miała co uzupełniać ;) A nad bazarkiem miotlanym (miotłowym?) można by pomyśleć ;) Quote
Justyna Klimek Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Uprzejmie prosimy szeptuchę Kavę o dostarczenie na zlot zupy dyniowej. Przywiozę parę dyń na latarenki, żeby jaśniej było w obejściu. Quote
Kava Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 nie ma sprawy, ugotuje... tylko jakis wiekszy kociolek by sie przydal... wszystko inne potrzebne przytargam, tylko dynie prosze na miejscu zalatwic... autko mniejsze mi znow przydzielone zostalo i juz glowkuje jak ja sie zapakuje... ktorego dokladnie startujemy? Quote
Ania102 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Wreszcie zrobiłam bazar:) Zapraszam na wielkie ciuchowisko- każdy znajdzie coś dla siebie a psiaki będą miały mniej długu do spłacenia. Ubierzmy się dla Krzykowskich psiaków! http://www.dogomania.pl/threads/215723-Wielkie-ciuchowisko-na-dług-psów-z-Krzykosów.-Do-18.10-g-22?p=17763949#post17763949 Justyna jak coś zauwazysz nie tak to daj znać. Trochę dziś nie widze na oczy, po ciężkim dniu roboczym, ale jutro w razie czego skoryguje. Quote
Justyna Klimek Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Zapraszamy na bazarek. Ciuchy są ciekawe i w bardzo dobrym stanie! Dzięki Aniu :) Quote
savahna Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Zaglądam i powoli zapoznaję się z tematem. Na razie mam kiepski internet i tak aż do poniedziałku, ale potem zamierzam nadrobić zaległosci.;) Quote
kaja69 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='savahna']Zaglądam i powoli zapoznaję się z tematem. Na razie mam kiepski internet i tak aż do poniedziałku, ale potem zamierzam nadrobić zaległosci.;) Dzięki savahna,zapewniam,ze lektura imponująca Kava ,ja przywiozę moja kuchenke gazową,gar tez jakis moge zabrać i co tam jeszcze będzie potrzebne...butla chyba została,co??? Nie moge sie doczekac do Twoich potraw Aniu,sliczne dzieki za bazarek Quote
ataK Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Jak ja żałuję, że mieszkam na końcu świata :( Quote
Kava Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='kaja69']Dzięki savahna,zapewniam,ze lektura imponująca Kava ,ja przywiozę moja kuchenke gazową,gar tez jakis moge zabrać i co tam jeszcze będzie potrzebne...butla chyba została,co??? Nie moge sie doczekac do Twoich potraw o butle trzebaby zapytac, Zbyszek powinien wiedziec... ja niestety przypominam sobie tylko, ze do ciebie wiozlam ta kuchenke, ale czy butla tez byla ..zero pojecia... oprocz supy bedzie jeszcze inne danie z dyni.... ale to juz niespodzianka... Quote
savahna Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='ataK']Kaja, Ty rzeczywiście kusicielka jesteś ;) Ależ skąd! Niewiniatko takie przecież.... Wszystkich których zna tu pościąga. Witaj Atka.;) Quote
ataK Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='savahna']Ależ skąd! Niewiniatko takie przecież.... Wszystkich których zna tu pościąga. Witaj Atka.;) Tu jak tu, jedno kliknięcie, ale na te Szepty Os??? Nierealne!!! Quote
Ania102 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Cholera też bym się chciała załapać na dyniową ucztę. Ostatnio popadam w monotrofizm. W każdym razie życze Wam smacznego:) Quote
kaja69 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Dziewczyny,przestańcie wychodzić z założenia,ze za daleko...,ze rodzinka...ze pełnia księzyca...puście na luz i kombinujcie jak tu sie zgrać i przyjechać...zobaczcie każda z nas ma psy,rodzinę i kilometry do przebycia...nie ma rzeczy niemozliwych...i nie marydzić mi tu ,bo potem będzie marudzenie,że a jednak szkoda ,że nie przyjechałyście ...dooopke w troki i organizowac przyjazd... Quote
Qeeriefire Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 To ja zawitam i szczerze powiem,że dyniowej zupy nie jadłam Quote
Ania102 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Dyniowa jest pyszna więc polecam. Niestety ze mnie jest marny kierowca wiec moze bym Wam impreze w stype zamienia, serio. Na tak dalekie trasy się nie odważam póki co...choć wstyd sie przyznać prawo jazdy już 10 lat. Duchowo będę z Wami. Quote
ataK Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Ania102']Dyniowa jest pyszna więc polecam. Niestety ze mnie jest marny kierowca wiec moze bym Wam impreze w stype zamienia, serio. Na tak dalekie trasy się nie odważam póki co...choć wstyd sie przyznać prawo jazdy już 10 lat. Duchowo będę z Wami.[/QUOTE] A ja prawo jazdy mam od mniej więcej ćwierćwiecza i jeździłam na trasy, również dalekie, ale teraz nie mam czym :( Quote
kaja69 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ania,a pociągów to już nie ma jakby co??? a inne dziewczyny nawet jakbyscie sie gdzieś na trasie umówiły czy cóś...a savahna tez niech cos pokombinuje...macie myśleć jak sie dostac do Krzykosów a nie ,ze sie nie dostaniecie,bo ...coś tam... Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='kaja69']Dziewczyny,przestańcie wychodzić z założenia,ze za daleko...,ze rodzinka...ze pełnia księzyca...puście na luz i kombinujcie jak tu sie zgrać i przyjechać...zobaczcie każda z nas ma psy,rodzinę i kilometry do przebycia...nie ma rzeczy niemozliwych...i nie marydzić mi tu ,bo potem będzie marudzenie,że a jednak szkoda ,że nie przyjechałyście ...dooopke w troki i organizowac przyjazd...[/QUOTE] Maszyny szykować do drogi cioteczki:razz::razz::razz: ja sama kombinuję jak najszybciej i sprawnie dotrzeć ;) Quote
Kava Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ANIU; to przesiadz sie na srodki komunikacji publicznej,,,, jakos do Wlocka dojedziesz, a dalej moze z kaja? Quote
kaja69 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Maszyny szykować do drogi cioteczki:razz::razz::razz: ja sama kombinuję jak najszybciej i sprawnie dotrzeć ;)[/QUOTE] Martusiu,ja Ciebie i drużyne śląską to juz na pewniaka liczę :) [quote name='Kava']ANIU; to przesiadz sie na srodki komunikacji publicznej,,,, jakos do Wlocka dojedziesz, a dalej moze z kaja?[/QUOTE] Oczywiście,ze tak mozna i obojetnie gdzie jej wygodniej nawet do Torunia podjade jak trzeba będzie...albo toyota z Torunia ja zgarnie jak bedzie jechać ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 A ja już kombinuję jak dotrzeć ...Aniu ile to jest w sumie kilometrów ???:razz: Próbuję sprawdzić na necie ale jakieś głupoty mi wychodzą :roll: Quote
Ania102 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 a spróbuj w mapie google http://maps.google.pl/ Quote
Recommended Posts