Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadrobiłam zaległości (na razie na tym wątku) :) Ruch się zrobił ;) Dziś trochę posiedzę, bo kończę jeden z bazarków i muszę na bieżąco uzupełniać :) Mam tylko nadzieję, że będę miała co uzupełniać ;) A nad bazarkiem miotlanym (miotłowym?) można by pomyśleć ;)

Posted

nie ma sprawy, ugotuje... tylko jakis wiekszy kociolek by sie przydal...
wszystko inne potrzebne przytargam, tylko dynie prosze na miejscu zalatwic...
autko mniejsze mi znow przydzielone zostalo i juz glowkuje jak ja sie zapakuje...

ktorego dokladnie startujemy?

Posted

Wreszcie zrobiłam bazar:)
Zapraszam na wielkie ciuchowisko- każdy znajdzie coś dla siebie a psiaki będą miały mniej długu do spłacenia.
Ubierzmy się dla Krzykowskich psiaków!
http://www.dogomania.pl/threads/215723-Wielkie-ciuchowisko-na-dług-psów-z-Krzykosów.-Do-18.10-g-22?p=17763949#post17763949

Justyna jak coś zauwazysz nie tak to daj znać. Trochę dziś nie widze na oczy, po ciężkim dniu roboczym, ale jutro w razie czego skoryguje.

Posted

[quote name='savahna']Zaglądam i powoli zapoznaję się z tematem. Na razie mam kiepski internet i tak aż do poniedziałku, ale potem zamierzam nadrobić zaległosci.;)

Dzięki savahna,zapewniam,ze lektura imponująca

Kava ,ja przywiozę moja kuchenke gazową,gar tez jakis moge zabrać i co tam jeszcze będzie potrzebne...butla chyba została,co??? Nie moge sie doczekac do Twoich potraw

Aniu,sliczne dzieki za bazarek

Posted

[quote name='kaja69']Dzięki savahna,zapewniam,ze lektura imponująca

Kava ,ja przywiozę moja kuchenke gazową,gar tez jakis moge zabrać i co tam jeszcze będzie potrzebne...butla chyba została,co??? Nie moge sie doczekac do Twoich potraw

o butle trzebaby zapytac, Zbyszek powinien wiedziec... ja niestety przypominam sobie tylko, ze do ciebie wiozlam ta kuchenke, ale czy butla tez byla ..zero pojecia...
oprocz supy bedzie jeszcze inne danie z dyni.... ale to juz niespodzianka...

Posted

[quote name='savahna']Ależ skąd! Niewiniatko takie przecież....
Wszystkich których zna tu pościąga. Witaj Atka.;)

Tu jak tu, jedno kliknięcie, ale na te Szepty Os??? Nierealne!!!

Posted

Dziewczyny,przestańcie wychodzić z założenia,ze za daleko...,ze rodzinka...ze pełnia księzyca...puście na luz i kombinujcie jak tu sie zgrać i przyjechać...zobaczcie każda z nas ma psy,rodzinę i kilometry do przebycia...nie ma rzeczy niemozliwych...i nie marydzić mi tu ,bo potem będzie marudzenie,że a jednak szkoda ,że nie przyjechałyście ...dooopke w troki i organizowac przyjazd...

Posted

Dyniowa jest pyszna więc polecam.
Niestety ze mnie jest marny kierowca wiec moze bym Wam impreze w stype zamienia, serio. Na tak dalekie trasy się nie odważam póki co...choć wstyd sie przyznać prawo jazdy już 10 lat.
Duchowo będę z Wami.

Posted

[quote name='Ania102']Dyniowa jest pyszna więc polecam.
Niestety ze mnie jest marny kierowca wiec moze bym Wam impreze w stype zamienia, serio. Na tak dalekie trasy się nie odważam póki co...choć wstyd sie przyznać prawo jazdy już 10 lat.
Duchowo będę z Wami.[/QUOTE]

A ja prawo jazdy mam od mniej więcej ćwierćwiecza i jeździłam na trasy, również dalekie, ale teraz nie mam czym :(

Posted

Ania,a pociągów to już nie ma jakby co??? a inne dziewczyny nawet jakbyscie sie gdzieś na trasie umówiły czy cóś...a savahna tez niech cos pokombinuje...macie myśleć jak sie dostac do Krzykosów a nie ,ze sie nie dostaniecie,bo ...coś tam...

Posted

[quote name='kaja69']Dziewczyny,przestańcie wychodzić z założenia,ze za daleko...,ze rodzinka...ze pełnia księzyca...puście na luz i kombinujcie jak tu sie zgrać i przyjechać...zobaczcie każda z nas ma psy,rodzinę i kilometry do przebycia...nie ma rzeczy niemozliwych...i nie marydzić mi tu ,bo potem będzie marudzenie,że a jednak szkoda ,że nie przyjechałyście ...dooopke w troki i organizowac przyjazd...[/QUOTE]
Maszyny szykować do drogi cioteczki:razz::razz::razz: ja sama kombinuję jak najszybciej i sprawnie dotrzeć ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Maszyny szykować do drogi cioteczki:razz::razz::razz: ja sama kombinuję jak najszybciej i sprawnie dotrzeć ;)[/QUOTE]

Martusiu,ja Ciebie i drużyne śląską to juz na pewniaka liczę :)

[quote name='Kava']ANIU; to przesiadz sie na srodki komunikacji publicznej,,,, jakos do Wlocka dojedziesz, a dalej moze z kaja?[/QUOTE]

Oczywiście,ze tak mozna i obojetnie gdzie jej wygodniej nawet do Torunia podjade jak trzeba będzie...albo toyota z Torunia ja zgarnie jak bedzie jechać ;)