Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

EDIT: po kilku miesiącach Kropka znów szuka domu - tym razem juz definitywnie. Sunia ma teraz ok. 1,5 roku.

FB: https://www.facebook.com/events/357850050928418/

Kropka
to ok. 9-msc, ładna sunia. Jako maleńkiego szczeniaczka jej obecna opiekunka zabrała ją od handlarza z Wileńskiego (to chyba ten sam, który sprzedaje szczeniaki pod metrem Centrum?). Kropka podrosła i jej opiekunka przestała sobie z nią radzić - jest osoba niepełnosprawną, a sunia, jak to młody pies, jest żywiołowa, potrzebuje odpowiedniej dawki ruchu. Ponadto ma w sobie coś ze sznupa albo terriera, a co za tym idzie - charrrakterek ;) Poza tym jest fajną, przyjacielską (może troszkę nieśmiała do obcych) psiną, przystosowaną do życia w bloku. Dobrze dogaduje się z innymi zwierzakami (mieszka z drugim psem i koszatniczką). Uwielbia dzieci. Jest malutka, waży ok. 9 kg.
Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu Kropeczki - póki jest taka młoda i nie przeżyje tak bardzo zmiany właścicieli.
Tekst do ogłoszeń: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mlodziutka-Kropka-szuka-domu-W0QQAdIdZ291239334

Kontakt w sprawie Kropki:
tel.: 660 116 551
mail: koosiek.psy@gmail.com

Edited by koosiek
Posted

Tak. Ale wolałabym, żeby DS znalazł się szybko... Pani wczoraj pytała mnie, jak długo może potrwać szukanie domu... A wcześniej mówiła, że rozważała oddanie suni do schroniska. Wątpię, by sunia do schronu trafiła, ale boję się, żeby nie trafiła w pierwsze lepsze ręce...

Posted

Cholera ,cholera i jeszcze raz cholera . Mam od tego gnoja spod Wileniaka psa - on te biedne zwierzaki sprzedaje od kilku lat. Regularnie widząc go w centrum dzwonie po SM i eko patrol i za każdym razem pan się zmywa przed ich przyjazdem. I wez tu człowieku bądz spokojny ... Psisko piękne , hop do góry po domek !

Posted

Podniosę i pogadam sama ze sobą...

Dzięki uprzejmości pana wynajmującego lokal przy piekarni na Namysłowskiej i pewnej osobie z dogo, do czasu znalezienia najemcy na witrynie będą wisiały zdjęcia psiaków do adopcji - Kropka już tam jest :smile:

• 1 month later...
  • 7 months later...
Posted

Przez zmiany na dogo zniknął mój wpis... Więc napiszę jeszcze raz:

Pamiętacie może Kropkę? Te kilka miesięcy temu urwał mi się kontakt z jej właścicielką, ale zadzwoniła do mnie kilka dni temu i stwierdziła, że ostatnio musi ciągle jeździć do szpitali i teraz już zdecydowana jest ją oddać...
Założyłam małej event: https://www.facebook.com/events/357850050928418/

A tu nowe zdjęcia:

• 4 months later...
  • 2 weeks later...