Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Najpierw prejdź się na jedną czy dwie wystawy i zobacz na czym to polega, poobserwój rasę, którą chciałabyś wystawić. Jeśli nie masz 18 lat możesz startować w konkurencji młody prezenter z cudzym psem ;)

• 5 months later...
Posted

Masz u siebie w Okmianach znakomitą, profesjonalną hodowlę bostonów i staffików-Alikana. Pani Alinka to wytrawny hodowca i wsytawca, robi to od wielu lat i ma olbrzymie sukcesy. Pogadaj z nią, może zgodzi się udzielić Ci instruktażu!

Posted

MArcelina ja się od nikogo nie uczyłam Handlingu poszłam pierwszy raz na MP nic nie wiedzą... i poszło i do kitu ale zajęłam 3 miejsce i sędzia mi pokazał co i jak :) i do dziś nikt mnie nie uczy handlingu a wystawiam psy jak jeździsz na wystawy parz się jak ludzie wystawiają oglądaj filmy na youtube. Możesz sobie sprawić jakąś najtańszą ringówkę i nawet ćwiczyć ze swoim psem postawa to tam wiesz internet google grafika i postawa shih-tzu i widzisz i próbujesz robić :D ja mogę ci tylko tak pomóc plus mogę ci coś dopowiedzieć na jakiejś wystawie ;)