Agucha Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [FONT=Comic Sans MS]"METRYCZKA" Imię: AXA [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Płeć: sunia [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Wiek: ok.2-3 lata [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Waga: 25kg < [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Miejsce: schronisko Śląsk [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: nie [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci: ? [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Stosunek do innych psów: większe psy na spacerach odgania i obwarkuje [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Stosunek do kotów: ? [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dodatkowe informacje: szczepienie, czip, odrobaczenie [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Charakter: łagodna, kontaktowa, będzie świetnym psem (współ)pracującym! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kontakt: [/FONT][FONT=Arial Black]500-596-485[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] FB: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Ogłoszenia:[/FONT] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [SIZE=5]Axa to młodziutka sunia w typie ON-ka. Pomimo, że nie odziedziczyła "niskiego" zadu - co jest oczywiście na jej plus, bo przynajmniej bioderka zdrowsze - to charakter ma owczarkowy w 100%! Niebywale przyjazna i uległa. Wykłada się do góry "kołami" i czeka, żeby jej podrapać klatę. Przytula się i gapi tymi maślanymi oczkami :loveu: Ma spore pokłady energii, ale cóż się dziwić jak siedzi w ciasnym boksie... Jak już nasyci się chwilami wolności - wycisza się i "zwiedza" okolicę :) Bardzo kocha kałuże - co widać na zdjęciach. Widać, że baba i docenia cudowne właściwości kąpieli błotnych :evil_lol: Jest okrutnie szczęśliwa na spacerkach... aż żal mi ją było wciskać do boksu... tak bardzo zapierała się łapkami :placz::placz::placz: Napotkanego po drodze labka - obburczała i się zjeżyła - chyba nie koniecznie lubi duże psy :roll: Nie wiem jak z mniejszymi. Do dzieci podobnie - nie ma jak sprawdzić. Potrzebny jej trening chodzenia na smyczy, ale gwarantuję że szkolenie przyniesie same sukcesy, bo Axa jest niesamowicie bystra, karna i układna :loveu: Fajnie by było jakby znalazł się dla niej dom z amatorami ruchu na świeżym powietrzu! Będzie wspaniałym kompanem górskich wycieczek, biegów a nawet zaprzęgów ;) PIĘKNY WYKROK! :) Brudny pies - to szczęśliwy pies! Quote
magda_z Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Melduję się na wątku Axy :loveu: Sunia jest naprawdę świetna, uwielbia towarzystwo człowieka, najchętniej to by się przez cały czas przytulała. Za psami jak zauważyłam nie bardzo przepada, szczeniaki toleruje. Na smyczy chodzi bardzo ładnie :loveu: Quote
Agucha Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 "O! KONIKI!" PO WARSZAWSKU! :lol: :lol: :lol: Quote
Agucha Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 "No to hyc!" "Gdzieś mi się spieszy... ale gdzie?" Quote
Agucha Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Axunia wita się ze wszystkimi i przekazuje swój optymizm Quote
Agucha Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Ciągnie wilka do lasu? Wcale nie - Axa chciałaby bardzo pójść, ale do SWOJEGO domu... [quote name='dagaa111']naprawdę piękna jest :) Witam u Axuni :loveu::loveu::loveu: Quote
Agucha Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='zerduszko']Ale fotasów :) Suka jest piękna :D[/QUOTE] Ciężko było gadzince zrobić jedną ręką, bo albo leci przed siebie, albo chodzi na około Ciebie na przemian z wywalaniem podwozia do głasków :lol: A dali mi tak krótką smycz, że aż niemożliwe ;/ Cudowny pies! Quote
zozolina Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Aliczna Axa...nosi ogonek jak mój sator, zakrecony .... [IMG]http://i54.tinypic.com/nzlsgy.jpg[/IMG] Quote
Agucha Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='zozolina']Aliczna Axa...nosi ogonek jak mój sator, zakrecony .... [IMG]http://i54.tinypic.com/nzlsgy.jpg[/IMG][/QUOTE] Witaj Zozolinko :) Może Ty jesteś w stanie pomóc Axuni? Nie słyszałaś, żeby jakiś fajny domek szukał ONeczka? Quote
zozolina Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Witaj serdecznie Agucha,niestety ...ale bede pytac jak co, dobrze?tymczasem podnosze...chociaz tyle moge:shake: Quote
Agucha Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='zozolina']Witaj serdecznie Agucha,niestety ...ale bede pytac jak co, dobrze?tymczasem podnosze...chociaz tyle moge:shake:[/QUOTE] [B]To również bardzo ważne :Rose:[/B], bo mało kto zagląda na rybnickie wątki... a ja sama nie nadążam :( Quote
Agucha Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Axunia znalazła nowy domek. Oby najlepszy pod słońcem! Trzymam kciuki za Ciebie Szara Księżniczko![/FONT] :loveu::loveu::loveu: Quote
Daga&Maks Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 o jak szybko poszło :) oby tam była szczęśliwa Quote
Agucha Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 dagaa111 napisał(a):o jak szybko poszło :) oby tam była szczęśliwa Ledwo założę wątek, albo wstawię na forum... i już znikają :lol: OBY tak dalej, to będę zakładała wątki wszystkim schroniskowym psom :lol: Quote
Recommended Posts