ulayetta Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 moja mala znajda czyli Dzordzi zostala mamusia. podejrzewalam u niej ciaze od jakiegos czasu ale sadzilam ze moze to bedzie urojona ciaza. nie byla jednak urojona, Dzordzi zostala mamusia jednej suczki. obie dziewczyny maja sie dobrze. Quote
kiwi Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ojej! ale sie porobilo, powiedz ulayetta, czy dziewczyny moga zostac u cibie do czasu usamodzielneinia sie malutkiej? potzrebujesz jakiejs pomocy przy szczeniaku? Quote
Perfi Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale numer :) dobrze ze 1 :roll: Quote
black sheep Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 To małe stworzenie jest mamą? Nie dziwie się, że jeden piesek, przecież w tym brzuszku by się więcej nie zmieściło...;) Quote
ulayetta Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pewnie, że dziewczyny mogą u mnie być do czasu, aż najmniejsza będzie gotowa, żeby pójsć w świat. Tak sobie tylko myślę, jak po takim czasie będę w stanie rozstać się z Dżordżi?! Przekichane. Tak sobie też myślę, że dobrzeby było jak będzie ogłoszenie o Dżordżi w Wyborczej, to czy nie możnaby bylo wspomnieć o jej córeczce, czyli, że dwa pieski szukają domków??? Quote
black sheep Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Jak tu ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho... Quote
ulayetta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dziewczyny mają się dobrze. Już nie szukam domu dla Dżordżi, zostaje u mnie. ;) Szukam domu dla mniejszej: Fridy. Zrobiłam jej zdięcia i postaram się pokazać dzisiaj lub jutro. :D Quote
kiwi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ale kudłatek :loveu: Powiedz ulayetta, czy szukacie juz domu? czy maluszek juz sie nadaje? Quote
Dorothy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 sliczne cudo. Zabralabym natychmiast i schowala pod koldre :loveu: Quote
Asior Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ojej a cio to za maluch???? duży będzie??? Quote
karusiap Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Asior napisał(a):ojej a cio to za maluch???? duży będzie??? nie odpowiadac na pytania Asior:evil_lol:bo juz jej chyba mala maskota w oko wpadla:loveu: Quote
Asior Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 oooo nieee!!!! nie biore żadnego zwierza już do domu!!!!!! NIC Z TEGO Pytam bo jestem ciekawa :P Quote
ulayetta Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Tak, szukam dla małej domu. Jest już samodzielna. ;) Mama malutkiej jest mała i drobna, a zatem córka powinna być raczej mniejszym pieseczkiem, ale kto to wie jaka naprawdę urośnie. :) Quote
Dorothy Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Asior a ile ich masz tych zwierzow??? :evil_lol: malutka wszedzie sie zmiesci....;) Quote
Recommended Posts