kizimizi Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 (edited) oki to znalazlam, deklaracji 0. Te deklaracje to chyba nam sie z Fruzia rabnely :( [quote name='kora78']jest 43,5 z bazarku dla mirka http://www.dogomania.pl/forum/threads/228289-ciuszki-dla-pan-i-dzieci-Rozliczam?p=19240044#post19240044 [quote name='Klauzunka'] Luśka Mirek ma 115 zł - ślij go póki co na pakiet do Cat te 150 ogłoszeń. [quote name='kora78']252,50 przekazuje Mirkowi po Parowce, w spadku http://www.dogomania.pl/forum/threads/177799-Parowka-vel-Sato-juz-w-domu-stałym [quote name='kora78'] 30zl od Rabusia 27zl z bazarku Satriny 50zl do podzialu z Rufim i drugie 27 do podzialu z Rufim [quote name='kora78']i stad dla Mirka z bazarku 51,50 http://www.dogomania.pl/threads/216100-Apaszki-zakonczony oki to jak to sie ma do 1 postu? Edited August 30, 2012 by kizimizi Quote
kora78 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 kizi, nie mieszaj. wszystko, co powyzej cytowalas jest w 1 poscie. nie zgadza ci sie, bo ja pozaokraglalam w gore- dolozylam od siebie. co mial do spolki bazarki z rufim, poszlo na niego, rufi juz nie potrzebowal. bylo z apaszek 51,5 zrobilam 52zl. to samo z ciuszkow moich dzieciecych. podublowalas wpisy i wyszlo, jakby wg ciebie powinien miec 2 razy te sama kase przyznana. ja jutro do 1 posta dodam linki z tych bazarkow, teraz nie mam reki, bo kot na mnie spi. wszystko jest ok posta klauzunki nie bierz pod uwage, bo urwal sie z choinki, ja robilam bazarki i ja wiem, co i jak, nie ona. bierz pod uwage moje posty, bo to moje rozliczenia. ja sie dzis dowiedzialam, ze marta daje 25zl stalej na mirka. tzn odswiezylam te wiedze. Quote
kora78 Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Stan posiadania Mirka: + 30zl po Rabusiu od marta1990 + 30zl od Satriny, z bazarku + 30zl ode mnie z bazarku (zaokraglone) http://www.dogomania.pl/forum/thread....10?p=17807893 + 52zl z bazarku apaszkowego (zaokraglone) http://www.dogomania.pl/forum/thread...zki-zakonczony + 252,50 po Parówce http://www.dogomania.pl/forum/thread...-domu-stałym + 43,5zl z bazarku dzinsy kizi http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post19240044 + 50zl Gruba Berta = 488zl Wydatki Mirka: 12zl ogloszenie w Dzienniku Zachodnim 5zl pakiet ogloszen 5zl pakiet ogloszen koniec marca 2012 = 22zl 488-22 = 466zl Deklaracje stale: 25zl od marta0731 Quote
kizimizi Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 no to wszytsko jasne teraz. Oki musimy mu jakies deklaracje znalezc jak ma jechac na to dt edit; ja dorzucam 50zl jednorazowo. Dziewczyny wrzucicie jakies stale deklaracje? moze jeszcze dzis cos porozsylam Quote
kora78 Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 ja nie moge dac nic :( dopisalam Ciebie do 1postu Quote
beataczl Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) ja tez juz nie moge nie dam rady,chyba ze ktorys z psiakow pojdzie do domu _Kubus, Berta. .. poszukam fanty na bazarek moze poprosimy o pomoc Kundelkowa Skarbonke [h=3]KUNDELKOWA SKARBONKA!!!Kochajmy Kundelki! Razem możemy więcej! POMÓŻ![/h] Edited August 31, 2012 by beataczl Quote
kora78 Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 super pomysl z ta skarbonka. nigdy chyba nie prosilismy jej o pomoc. Beata, a jak Kama? Quote
kizimizi Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Dziewczyny czy ktoras z was chcialaby byc skarbnikiem i dla Dziadka i dla Mirka o ile razem pojada? Ja pisalam ze byc moze nie bede mogla pozniej transferow robic wiec kiepski ze mnie skarbnik ........ Quote
beataczl Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 kora- Kama bardzo dobrze sie ma, wesola jest i zdrowa . Wkleje na Jej watku jakas fotke ,zeby tu nie macic. kizimizi -Ktos sie zgosil na watku Dziadzia -na skarbnika, Jakby jechali razem 2 psiurki to moze poprowadzi obydwa,ale chyba gdzies kora pisala,ze sie podejmuje skarbnikowania Mirka. Quote
kizimizi Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 przepraszam ale weekend to u mnie soczyste dabelki w pracy ;( Ok juz ogarniam co i jak Quote
kizimizi Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nie, no ta nowa dziewczyna byc nie moze ;( Quote
marta0731 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 A Miruś dalej czeka............................ :( Ja bym go wysyłała, kasy trochę ma, skarpeta ma zapas, bazarki się Korze naprawdę dobrze kręcą :D ja w razie czego też wspomogę (p`drivy jakieś się znajdą, choć jak miałam ostatnio włamanie do mieszkania to 5 ukradli:angryy: szlag mnie trafił, a wiadomo po co je trzymałam...) Teraz już po wakacjach, to i adopcje może ruszą A on tak będzie czekał i czekał, aż w końcu będziecie pisać, że już x lat siedzi w schronie i czeka na szansę, a nie rok Jesień i zima nadchodzą, to ja też będę miała więcej mocy i czasu siedzieć przed kompem, mogę zostać skarbnikiem, jak nikt nie może A może Kizi zmieni swoją większą jednorazową, na mniejszą stałą...? Tak na zachętę dla innych ;):cool3: Quote
kizimizi Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ja moge wspierac jednorazowo wiekszymi kwotami ale na stala sie nie pisze, jak bedzie krytycznie to rzecz jasna pokryje. Marta sek jest w tym, ze skarpeta bedzie musiala teraz takiego Dziadka wesprzec a umowmy sie ze on posiedzi troche. A bazarki to wiesz ... raz ktos je zrobi raz nie. Poza tym trzeba byc na dogo, zeby to prowadzic. Ja uwazam, ze 2 psy bez deklaracji w hotelu nasza skarpeta nie oplaci. Zbieraj Marta mu cos deklaracji to moze ruszy w koncu. Chociaz zeby z 150 zl stalej mial Quote
beataczl Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Kundelkowa Skarbonke mozna byloby poprosic, pomoga Quote
kora78 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 ale Mirk czeka juz kilka lat. i my myslimy o nim juz dawno., a ze nie umiera, to zawsze sie inny przed niego wcisnie. to nie fair. u dziadka jest duzyo obcych ciotek, one mu pomoga. dziadek juz tez deklaracji ma sporo. a mirek nic prawie. wiec wg mnie skarpeta powinna sie na mirku skupic. zawsze sie trafi taki, jak dziadek, ktorego trzeba na cito wyciagac- lub nie trzeba wcale... by juz gremlin umierjacy na depresje i jakos go nie wycigalysymy. tu tylko szczescie, fuks, dal dziadkowi szanse, bo ja bym go wcale nie brala. juz jedna stara fruzie mamy nieadopcyjna i wg mnie starczy. na to, jak teraz nasza 5ka dziala. dennie. zawsze sie trafi taki, a mirek wciaz bedzie odchodzil w dal. az sie zestararzeje, az dogo szlag trafi, lub nagle zdechnie, bo powody moga byc rozne. mam de ja vu, juz to kiedys o mirku pisalam, dam sobie reke obciac. Quote
marta0731 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Trzeba Mirka wyciągnąć, nie po to ma wątek tyle czasu, żeby tylko raz w tygodniu napisać "hello, jak się masz" Tak jak Kora pisze, zawsze bedzie jakiś przed nim Jest młody adopcyjny śliczny, dajmy mu szansę, żeby sie w tym cholernym schronie nie zestarzał Idźmy choć raz "na żywioł", najwyżej nam się na przyszłość odechce ;) Quote
marta0731 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Miruś, ja robię "przekupstwo transportowe" na wątku Franka ;) żebyś z nim pojechał :D Quote
marta0731 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Hopsaj Miruś, śliczny kochany piesku............... Quote
ewakrakow Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 kochani proszę o pomoc w głosowaniu - pomóżmy uratować psiaki z olkusza!!! Quote
kizimizi Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Juz nic wczesniej nie pisalam bo mi komp padl, moze i dobrze bo wtedy sie wkurzylam! Marta tak bardzo chcesz zabierac Mirka i uwazasz, ze niesprawiedliwym jest, ze zawsze cos przed nim wyskoczy -ok. zabieraj wiec. Ja w pewnym momencie doszlam do wniosku, ze Dziadek potrzebuje pomocy duuzo bardziej niz Mirek. Udalo sie sciagac inne, zaangazowane osoby na watek i psem wreszcie ktos sie zainteresowal. Udalo sie tez zebrac deklaracje i zapewnic mu wsparcie praktycznie bez Skarpety wchskiej. Zorganizowalo sie jakos i mozna myslec nad innym psem teraz. Proponuje posiedziec nad watkiem Mirka tyle ile ja siedzialam nad Dziadka i zebrac chodz polowe planowanych deklaracji, reszte masz racje, Skarpeta pokryje z tego co ma i bazarkow. I ja i Kora uazamy ze Mirek powinien isc nastepny, pozniej Simon moim zdaniem. Takze do dziela, szukaj mu dt i sponsorow. Ja swoje 50zl podtrzymuje, jesli bedzie trzeba pokryje inne wydatki ale na stale deklaracje sie nie pisze. Quote
kora78 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 mam cos. dt domowe we wrock uza 300zl z karma. znajoma dogomanki. bierzemy? ale na cito, bo kolejka jest i ktos dt ukradnie. Quote
kizimizi Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='kora78']mam cos. dt domowe we wrock uza 300zl z karma. znajoma dogomanki. bierzemy? ale na cito, bo kolejka jest i ktos dt ukradnie.[/QUOTE] ja bym brala. Jak stoimy z deklaracjami? Quote
kizimizi Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Wydatki Mirka: 12zl ogloszenie w Dzienniku Zachodnim 5zl pakiet ogloszen 5zl pakiet ogloszen koniec marca 2012 = 22zl 488-22 = 466zl Deklaracje stale: 25zl od marta0731 Deklaracje jednorazowe 50zl kizimizi oki bierzmy. Najwyzej bazarkami sie wyskrobie, skarpeta ma kase a na Franka juz chyba nie trzeba. Marta moze poszukasz jakis dotakowych deklaracji? Quote
kora78 Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 dzis bede tam dzwonic i rezerwowac, zaklepywac. wczoraj zapomnialam, mozna tam dzownic po 15stej, a ja wtedy wlansie latalam po sklepach za tortami i na 16sta gosci mialam, bo synek mial urodziny. i zapomnialam. Quote
Recommended Posts