Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

oki to znalazlam, deklaracji 0.
Te deklaracje to chyba nam sie z Fruzia rabnely :(

[quote name='kora78']jest 43,5 z bazarku dla mirka
http://www.dogomania.pl/forum/threads/228289-ciuszki-dla-pan-i-dzieci-Rozliczam?p=19240044#post19240044

[quote name='Klauzunka']
Luśka Mirek ma 115 zł - ślij go póki co na pakiet do Cat te 150 ogłoszeń.

[quote name='kora78']252,50 przekazuje Mirkowi po Parowce, w spadku

http://www.dogomania.pl/forum/threads/177799-Parowka-vel-Sato-juz-w-domu-stałym

[quote name='kora78']
30zl od Rabusia
27zl z bazarku Satriny
50zl do podzialu z Rufim
i drugie 27 do podzialu z Rufim

[quote name='kora78']i stad dla Mirka z bazarku 51,50

http://www.dogomania.pl/threads/216100-Apaszki-zakonczony

oki to jak to sie ma do 1 postu?

Edited by kizimizi
  • Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kizi, nie mieszaj.

wszystko, co powyzej cytowalas jest w 1 poscie. nie zgadza ci sie, bo ja pozaokraglalam w gore- dolozylam od siebie.
co mial do spolki bazarki z rufim, poszlo na niego, rufi juz nie potrzebowal.

bylo z apaszek 51,5 zrobilam 52zl. to samo z ciuszkow moich dzieciecych.

podublowalas wpisy i wyszlo, jakby wg ciebie powinien miec 2 razy te sama kase przyznana.

ja jutro do 1 posta dodam linki z tych bazarkow, teraz nie mam reki, bo kot na mnie spi. wszystko jest ok

posta klauzunki nie bierz pod uwage, bo urwal sie z choinki, ja robilam bazarki i ja wiem, co i jak, nie ona. bierz pod uwage moje posty, bo to moje rozliczenia.

ja sie dzis dowiedzialam, ze marta daje 25zl stalej na mirka. tzn odswiezylam te wiedze.

Posted

Stan posiadania Mirka:

+ 30zl po Rabusiu od marta1990
+ 30zl od Satriny, z bazarku
+ 30zl ode mnie z bazarku (zaokraglone)
http://www.dogomania.pl/forum/thread....10?p=17807893
+ 52zl z bazarku apaszkowego (zaokraglone)
http://www.dogomania.pl/forum/thread...zki-zakonczony
+ 252,50 po Parówce
http://www.dogomania.pl/forum/thread...-domu-stałym
+ 43,5zl z bazarku dzinsy kizi
http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post19240044
+ 50zl Gruba Berta
= 488zl

Wydatki Mirka:
12zl ogloszenie w Dzienniku Zachodnim
5zl pakiet ogloszen
5zl pakiet ogloszen koniec marca 2012
= 22zl

488-22 = 466zl

Deklaracje stale:
25zl od marta0731

Posted

no to wszytsko jasne teraz.
Oki musimy mu jakies deklaracje znalezc jak ma jechac na to dt

edit;
ja dorzucam 50zl jednorazowo.

Dziewczyny wrzucicie jakies stale deklaracje?

moze jeszcze dzis cos porozsylam

Posted

Dziewczyny czy ktoras z was chcialaby byc skarbnikiem i dla Dziadka i dla Mirka o ile razem pojada?
Ja pisalam ze byc moze nie bede mogla pozniej transferow robic wiec kiepski ze mnie skarbnik ........

Posted

kora- Kama bardzo dobrze sie ma, wesola jest i zdrowa . Wkleje na Jej watku jakas fotke ,zeby tu nie macic.

kizimizi -Ktos sie zgosil na watku Dziadzia -na skarbnika, Jakby jechali razem 2 psiurki to moze poprowadzi obydwa,ale chyba gdzies kora pisala,ze sie podejmuje skarbnikowania Mirka.

Posted

A Miruś dalej czeka............................ :(

Ja bym go wysyłała, kasy trochę ma, skarpeta ma zapas, bazarki się Korze naprawdę dobrze kręcą :D ja w razie czego też wspomogę (p`drivy jakieś się znajdą, choć jak miałam ostatnio włamanie do mieszkania to 5 ukradli:angryy: szlag mnie trafił, a wiadomo po co je trzymałam...)
Teraz już po wakacjach, to i adopcje może ruszą
A on tak będzie czekał i czekał, aż w końcu będziecie pisać, że już x lat siedzi w schronie i czeka na szansę, a nie rok

Jesień i zima nadchodzą, to ja też będę miała więcej mocy i czasu siedzieć przed kompem, mogę zostać skarbnikiem, jak nikt nie może

A może Kizi zmieni swoją większą jednorazową, na mniejszą stałą...? Tak na zachętę dla innych ;):cool3:

Posted

Ja moge wspierac jednorazowo wiekszymi kwotami ale na stala sie nie pisze, jak bedzie krytycznie to rzecz jasna pokryje.

Marta sek jest w tym, ze skarpeta bedzie musiala teraz takiego Dziadka wesprzec a umowmy sie ze on posiedzi troche. A bazarki to wiesz ... raz ktos je zrobi raz nie. Poza tym trzeba byc na dogo, zeby to prowadzic.
Ja uwazam, ze 2 psy bez deklaracji w hotelu nasza skarpeta nie oplaci.

Zbieraj Marta mu cos deklaracji to moze ruszy w koncu. Chociaz zeby z 150 zl stalej mial

Posted

ale Mirk czeka juz kilka lat. i my myslimy o nim juz dawno., a ze nie umiera, to zawsze sie inny przed niego wcisnie. to nie fair.
u dziadka jest duzyo obcych ciotek, one mu pomoga. dziadek juz tez deklaracji ma sporo. a mirek nic prawie. wiec wg mnie skarpeta powinna sie na mirku skupic.

zawsze sie trafi taki, jak dziadek, ktorego trzeba na cito wyciagac- lub nie trzeba wcale... by juz gremlin umierjacy na depresje i jakos go nie wycigalysymy. tu tylko szczescie, fuks, dal dziadkowi szanse, bo ja bym go wcale nie brala. juz jedna stara fruzie mamy nieadopcyjna i wg mnie starczy. na to, jak teraz nasza 5ka dziala. dennie.

zawsze sie trafi taki, a mirek wciaz bedzie odchodzil w dal. az sie zestararzeje, az dogo szlag trafi, lub nagle zdechnie, bo powody moga byc rozne.
mam de ja vu, juz to kiedys o mirku pisalam, dam sobie reke obciac.

Posted

Trzeba Mirka wyciągnąć, nie po to ma wątek tyle czasu, żeby tylko raz w tygodniu napisać "hello, jak się masz"
Tak jak Kora pisze, zawsze bedzie jakiś przed nim
Jest młody adopcyjny śliczny, dajmy mu szansę, żeby sie w tym cholernym schronie nie zestarzał

Idźmy choć raz "na żywioł", najwyżej nam się na przyszłość odechce ;)

Posted

Juz nic wczesniej nie pisalam bo mi komp padl, moze i dobrze bo wtedy sie wkurzylam!

Marta tak bardzo chcesz zabierac Mirka i uwazasz, ze niesprawiedliwym jest, ze zawsze cos przed nim wyskoczy -ok. zabieraj wiec.
Ja w pewnym momencie doszlam do wniosku, ze Dziadek potrzebuje pomocy duuzo bardziej niz Mirek. Udalo sie sciagac inne, zaangazowane osoby na watek i psem wreszcie ktos sie zainteresowal. Udalo sie tez zebrac deklaracje i zapewnic mu wsparcie praktycznie bez Skarpety wchskiej. Zorganizowalo sie jakos i mozna myslec nad innym psem teraz.
Proponuje posiedziec nad watkiem Mirka tyle ile ja siedzialam nad Dziadka i zebrac chodz polowe planowanych deklaracji, reszte masz racje, Skarpeta pokryje z tego co ma i bazarkow. I ja i Kora uazamy ze Mirek powinien isc nastepny, pozniej Simon moim zdaniem.
Takze do dziela, szukaj mu dt i sponsorow.

Ja swoje 50zl podtrzymuje, jesli bedzie trzeba pokryje inne wydatki ale na stale deklaracje sie nie pisze.

Posted

[quote name='kora78']mam cos. dt domowe we wrock uza 300zl z karma. znajoma dogomanki.
bierzemy? ale na cito, bo kolejka jest i ktos dt ukradnie.[/QUOTE]
ja bym brala.
Jak stoimy z deklaracjami?

Posted

Wydatki Mirka:
12zl ogloszenie w Dzienniku Zachodnim
5zl pakiet ogloszen
5zl pakiet ogloszen koniec marca 2012
= 22zl

488-22 = 466zl

Deklaracje stale:
25zl od marta0731

Deklaracje jednorazowe
50zl kizimizi

oki bierzmy. Najwyzej bazarkami sie wyskrobie, skarpeta ma kase a na Franka juz chyba nie trzeba.

Marta moze poszukasz jakis dotakowych deklaracji?

Posted

dzis bede tam dzwonic i rezerwowac, zaklepywac. wczoraj zapomnialam, mozna tam dzownic po 15stej, a ja wtedy wlansie latalam po sklepach za tortami i na 16sta gosci mialam, bo synek mial urodziny. i zapomnialam.