Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo, ella. widzisz, jednak ktos zauwazyl :)

Uszko wyglada na tych fotach tak, jak na jedynym swoim, starym foto schroniskowym, robionym przez nich, ledwo, jak tam trafil. tez taki malo kudlaty byl.
p.s. ella Ucho jest zapasiony! nie jestem przyzwyczajona, on taka chudzinka zawsze byl, ze teraz mi sie gruby wydaje, hehe

kto ma fb, polecam linka wspanialego, jak ucho na komende: "pfff", robi "zdechł pies" :) ja tez chce, zeby Skuter to umial!!

Posted

najpierw niech zrobi leżeć zwykłe z łapkami do przodu, potem smakołyk przed nos i przesuwasz w stronę zadu tak że w końcu będzie musiał się obrócić i lekko się położy. Potem musisz cierpliwie uczyć polożenia łba - ja zrobiłam tak że jak UCho już leżał to kładłam mu smakołyk tak żeby lekko zadarł głowe do góry i musiałją położyc, czyli lekko nad nosem psa i całkiem przy ziemi. Kizimizi, dzięki!

Posted

[quote name='ellla']najpierw niech zrobi leżeć zwykłe z łapkami do przodu, potem smakołyk przed nos i przesuwasz w stronę zadu tak że w końcu będzie musiał się obrócić i lekko się położy. Potem musisz cierpliwie uczyć polożenia łba - ja zrobiłam tak że jak UCho już leżał to kładłam mu smakołyk tak żeby lekko zadarł głowe do góry i musiałją położyc, czyli lekko nad nosem psa i całkiem przy ziemi. Kizimizi, dzięki![/QUOTE]

polozyc sie na boku to skuter juz potrafi. gdy trzymajac nisko smakolyka, najpierw zrobi lezec. on sie kladzie na bok, zbey mi z reki wygryźć, eydostac zebami smaka. w tej pozycji cwiczymy tez turlanie sie.
ale on nie ulezy. nie ma szans. jak ja tylko sie rusze, odsune, on juz wstaje i skacze po mnie, siedzi i przebiera lapami w miejscu. robi wszystko, kazda komende po kolei, byleby tylko smaka dostac. :D

no nie wiem.. musze miec wene do takich cwiczen.

• 3 months later...
Posted

jak mi sie pierwsze foto powoli otwiralo i widzialam na poczatku cos wielkiego, rozowego, wystajacego z pyska to mysle, skad taki jezor????????

ale na nastepnych, realny jezor wcale taki maly nie jest :0

Posted

[quote name='kizimizi']:)
Kiedy te zdjecia byly robione?[/QUOTE]

pewnie jakoś jesienia, a w grudniu Ucho zdobil stół wigilijny na talerzach :D ze swoja rozowa szynka w roli glownej
:D