beataczl Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 zazdraszczam! ;) szczesliwiec! :) pogoda dopisuje i piasku duzo i patykow i woda ..ech Quote
ellla Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Ucho nawet nauczył się pływać -od wakacji ma przydomek pies morski :) Quote
kora78 Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 taa, moj dt z naszego schronu tez nie potrafil plywac i nauczyl sie wlasnie w ten wekend :) te biedne psiaki nie mialy w poprzednich domach pewnie kolorowo, wakacji co roku i w misce firmowej karmy. Wspaniale wakacje mial Ucho :)))))))))) nareszcie ma normalne zycie :) ella, zagladajcie czesciej ;0 Quote
marta0731 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Dołączam się do zazdrośnic ;) Bo zawsze nad morze jeżdżę, a w tym roku nie będę............:niewiem: To se chociaż popatrzyłam na fotki :D Quote
kizimizi Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 dziewczyny sluchajcie znalazlo by sie dt dla nieduzej troszke lekliwej suni? Dt w ktorym sie obecnie znajduje musi ja oddac/ Beata? Ela? Moze jakies znajome chcialyby psa na kilka mscy? Albo wy sami? Ona by sie z Uchem dogadala Quote
ellla Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 kizimizi popytam znajomych, ja bym ją chętnie wzięła ale warunki mi nie pozwalają. Jak będę miała swoje mieszkanie to wezmę jeszcze jednego pieska na dt. Dam znać co wyszło z znajomymi. Quote
beataczl Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 zadzwonie do hoteliku w Lesznie tego domowego zapytam,sama nie moge w domu sie nie zgodza na 1000 procent na 3 psa Quote
kizimizi Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 dzieki dziewczyny, kazda pomoc na wage zlota. Suka bedzie musiala opuscic dt, nie wiem juz sama Quote
ellla Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 hej kizimizi nikogo nie udało mi się znaleźć. A co z tą psiną? Quote
kora78 Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 juz nic takiego. byla opcja, ze sunie z dt musimy zaierac, ale na razie sie chyba poukladalo juz. ella na fb juz Cie nie ma. ? jak faleczki moje? maja domek? dowiesz sie, co z tym szynszylkiem, co na katowice pojechal? ma dom, czy siedzi wciaz? Quote
ellla Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 kochana jestem na fajsie codziennie ale na 5 min spr tylko pocztę ;) i zdjęcia znajomych ... Twoje też. Faliste ok, ta jasna znalazła dom. Jutro postaram dowiedzieć się o szynszyla. Teraz będzie zoobotanika, będziesz? ) Quote
kora78 Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 nie bede, nie jezdze na takie dżamprezy. kiedys bylam, nic ciekawego. jak sie nie kupuje ;D ella, a mozna u Ciebie pozebrac cos o kaske? mamy ciezka sytuacje finansowa z 2 psami, za miesiac nie bedzie juz za co ich dt u Dominiki zaplacic :( falka jasna, czyli ta mlodsza? ta, co zle oddycha wciaz jest? :( sama? smutna? Quote
ellla Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 szkoda, że nie będzie Cię na imprezie - ale to prawda nic rewelacyjnego nie ma. Ta co ciężko oddycha jest sama, ale pewnie za tydz. przyjedzie koleżanka. Z kasą teraz ciężko, ewentualnie pod koniec miesiąca jeśli mi coś zostanie, ale mogę oddać rzeczy - ubrania, buty do bazarku. Quote
kora78 Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 bardzo chetnie przyjmiemy cokolwiek, jesli mozesz to naskrob bazarek. jak nie mozesz to wyslij mi na maila fotki i opsiy, ceny, ja komus do wystawienia bazarku przekaze, sama nie moge, bo ma teraz jeden, a wg regulaminu 2 bazarkow nie mozna miec na raz. a dodatkowo poczekamy na ten koniec miesiaca ;) to dobrze, ze niedlugo nie bedzie juz sama, ona juz prawie rok za kratami siedzi biedulka :( pytaj o szynszylka Marcela mojego kochanego. i czy go wypuszczaja, zeby pobiegal. Quote
ellla Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 ok to przygotuję to w week, ale też parę rzeczy mam w domu rodzinnym wiec to dopiero za 2 tyg mogłabym resztę dać. Nigdy nie robiłam bazarku i nie wiem czy czegoś nie popierdzielę i czy szybciej nie byłoby, żeby ktoś założył Quote
kora78 Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 kizi bedzie robila bazarek, choc jeszcze o tym nie wie ;D wiec polaczymy te rzeczy. ale ciuchy masz na teraz, czy ksiazki, czy psie rzeczy, czy co? tematycznie. Quote
kora78 Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 moga, moga, pewnie. rob foty. Quote
kizimizi Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 (edited) hey Ela, ja mam ciuchy od ciebie z bazarku. Potrzebuje twojej pomocy z opisem. To jest przyklad : biała z zielonymi kwiatkami dl 58 cm szer 25cm skad jest mierzona dlugosc? Od pachy w dol czy od ramiona w dol czy od dekoldu w dol? Szerokosc, skad i dokad? od pachy do pachy, w biuscie? Moglabys podac przykladowe ceny i koniecznie rozmiar na metkach poprosze edit: zapraszam na watek bo powiem szczerze ze opisy sa zbyt niezrozumiale dla mnie; http://www.dogomania.pl/forum/threads/247649-ciuchy-w-rozmiarze-S-i-M-na-Walbrzyszaki-w-potrzebie-Do-25-10?p=21382609#post21382609 Edited October 4, 2013 by kizimizi Quote
ellla Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 kizimizi cały week opisywalam zdjecia i moj TZ zrobił format i po ptokach. Dziś zrobię to jeszcze raz. Quote
kizimizi Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 ja nie potrzebuje nowych zdjec tylko wytlumaczenie opisu bo mam napisane 3 razy "czarna sukienka" i nie wiem o ktora czarna sukienke chodzi. Takze jakbys mogla wytlumaczyc jak mierzylas szerokosc a jak dlugosc. zobacz pm Quote
kizimizi Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 (edited) wielkie dzieki, potzrebuje tylko rozmiar butoz z Zary i zapraszam na bazar :) edit: Ela, zapraszam na bazarek bo sa pytania o rozmiar. Edited October 7, 2013 by kizimizi Quote
Recommended Posts