Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak lapka Uszka?

i jak z ta obroza? juz dawno powinnam Uszka rozliczac, glupio to wyglada, jak tak sie ciagnie. ella, prosze, 2 dni i rozliczam. nie mozna juz dluzej tego przeciagac. kase z 2 psow mam w zawieszeniu i glupio tak wciaz.

Posted

hej Kora :) obroże już kupiłam, ale głupio mi było się upominać o kasę. Możemy wstrzymać się do czwartku bo wtedy załatwię kopie PA bo już go nie mam. To było 40 coś zł tak jak mówiłam. Ucho gips ma ściągnięty biedak obtarł tą łapę i dalej chodzi na 3 ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Ja jestem teraz na urlopie więc dotrzymuje mu towarzystwa w zdrowieniu. Waży już 18 kg grubas jeden :) Niestety te obtarcia go bolą. Dziś jadę do domu do końca urlopu więc kontakt tylko kom. Jeśli nie można poczekać z PA to trudno.

Posted (edited)

ellla napisał(a):
za obrożę jest 47,85zł

Droga ta obrozka. Ale slowo sie rzeklo. Wiec, jak nikt nie ma nic przeciwko, to z tego, co zostalo po Mirku, czyli od 127zl odejmuje to 47zl (zaokraglam tak w dol, bo mi lepiej pasuje do wyliczen ze spuscizny mirka) i zostaje w efekcie rowne 80zl.
Ktore przekazalabym na Misie, Simona, Baxtera, lub kolejnego.

Simon chyba kaske ma, Baxter nie wiadomo, czy dt darmowe, czy platne. Misia, nie wiem, ide patrzec.

edit, policzylam od nowa, zostanie 102zl

Edited by kora78
Posted

przelalam wczoraj 47zl do elli.

pozostalo 102zl. mialo isc na Keksa, ale zdazyl on na ds pojsc.
wiec automatycznie przekazalabym to na Skarpete Walbrzyska, skad pozniej beda szly pieniadze na wyciaganie kolejnego psa z walbrzyskiego schroniska. musimy tylko konkretnego osobnika upatrzyc.

Posted

[quote name='kora78']przelalam wczoraj 47zl do elli.

pozostalo 102zl. mialo isc na Keksa, ale zdazyl on na ds pojsc.
wiec automatycznie przekazalabym to na Skarpete Walbrzyska, skad pozniej beda szly pieniadze na wyciaganie kolejnego psa z walbrzyskiego schroniska. musimy tylko konkretnego osobnika upatrzyc.[/QUOTE]

cos latwego prosze - Barneya albo jakiegos innego ladnego psiaka. Spartan i Szpic sa ladne

• 1 month later...
Posted

tez mi sie widzialo ze przytyl ciut /na tym 1 zdjeciu najbardziej widac :)

musze Kamy zdjecie zrobic i tez wstawic na watek Kamy
przypominam sobie ze tez taka bambarylka byla jakis czas ;)

• 2 weeks later...
Posted

oj tylko nie bambaryła ;) dziura w nosie na całego :) Dziś przeszedł ze mną pół wroc więc kondycję ma i to przytycie nie miało wpływu żadnego na jego chęci do biegania i bawienia się z innymi psami. Jak gadam z ludźmi na spacerze to dziwią się że to nie suczka i że to nie szczeniak bo tak go oceniają. Kurcze a może ja o czymś nie wiem...

• 1 month later...