Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ellla napisał(a):
ciesze sie ze wszyscy sie ciesza powiedziałam uszkowi ze zostaje nic sobie z tego nie zrobił - skubaniec pewnie wiedzial od pierwszej chwili:)

Czując to wspaniałe uczucie - miał do tego pełne prawo :D
Napiszę wręcz, że mu się to należało:loveu:
I Tobie Ella również:loveu:

Posted

ella, jak dojdzie przelew to potwirdz, przelalam 143zl do rownego, juz te 0,20 odpuscilam, ok?
wtedy oficjalnie to, co zostalo po Uszko mozna przekazac na innego psa i sadze, ze kazdy sie zgodzi, by to poszlo na Keksa. to w koncu koledzy z jednej celi :)

aha, a zostalo 137zl.

• 3 weeks later...
Posted

ella, co sie nie... chwalisz/sypiesz...
Uszko ulegl wypadkowi rowerowemu, ma zlamana lapke/ palce ud lapy przedniej. chodzi w gispie, 6 tygodni :(
jechali na rowerze, uchol chcial sie na psa rzucic, po drugiej stronie roweru i wsadzil lape w szprychy :( jadacego roweru.

Posted

No więc złamanie w dwóch miejscach :( w poniedziałek jedziemy ściągnąć gips i zobaczyć co tam się dzieje. Ogólnie to tylko pogłębiła się moja niechęć do wetów bo każdy mówił co innego. Jeden, że w śruby drugi że nie i sami siebie wyzywają od głupków co się nie znają - ŻENADA. Mam tylko nadzieję, że wszystko dobrze się skończy i Uszko nie będzie cierpiał. Już nie mogę się doczekać aż się wszystko zagoi- Uszko też. Biedaczek teraz na spacerach tylko siku i kupa i do domu, w pon zapytam się czy może już trochę się przejść ale pewnie za wcześnie (to będzie 11 dzień w gipisie). Pewnie jak tylko będę miała czas to siądę z nim gdzieś na ławeczce żeby chociaż pooddychał świeżym powietrzem. Ogólnie za samo zdjęcie zapłaciliśmy ok 140 zł a za gips 100. Może znacie miejsce gdzie jest taniej??

Posted

O kurcze, biedaczek............ :(
A jak on to znosi?

Ella ja nie chcę straszyć, ale musicie zadbać, żeby mu porządnie tą łapę wyleczyli, żeby z psa kaleki nie zrobić (tfu tfu!) ani nic gorszego!!! (tfu tfu!)
Jak moja i Kory suka bokserka (też Kora
[*] :( ) kiedyś uciekła ojcu na spacerze i wpadła pod samochód, znaleźliśmy ją dopiero wieczorem w klinice weta schroniskowego :( Tak jej poskładali łapę, że zaczęła jej gnić, i jak pojechaliśmy do kliniki do Wrocka, to dla niej już było za późno:placz::placz::placz:

Uszko trzymam kciuki i zdrowia życze!:thumbs:

Posted

Dziś jesteśmy po wizycie kontrolnej-noga w porządku nowy gips założony i czekamy jeszcze aż się wybudzi całkowicie bo bez głupiego jasia się nie obyło. Teraz gips ma bardzo porzadny założony - w niedziele sobie go złamał, ale było dziś zdjęcie zrobione i wszystko jest w porządku. Jeśli nic się nie będzie działo to dopiero za 2 tyg na wizytę więc trzymajcie kciuki :)

Posted

jakoś mój biedaczek sobie radzi teraz dostał taki gips, że może nim zabić :) na spacerze tylko na smyczy i pięknie nauczył się ciągnąć :(. dobrze ze może posiedzieć na parapecie to mu tak nie jest nudno. Zostawiam mu zawsze kule smakule żeby się też troche rozerwał i kosteczki też sobie gryzie.

Posted

w niedzielę musiałam go zostawić pod opieką koleżanki. Ta właśnie koleżanka dzwoni do mnie, gdy jestem w połowie drogi do domu i mówi, że pies się zabarykadował. Wyszła z mieszkania na 4h i już nie może wejść. Mówi mi, że w przedpokoju stał rower półki ja sama widziałam szafę. Cała w stresie widzę już Ucha jak leży pod całą stertą rzeczy.. straszne, jak wejść do mieszkania to też problem. Koleżanka wezwała więc straż i przyjechali (mieszkanie w bloku wysoko). Gdy przyjechała straż rozłączyłyśmy się. Długo nie oddzwaniała jak sytuacja, aż nagle jest telefon (ja jeszcze paredziesiąt km od Ucha) i moja najukochańsza i najdroższa koleżanka mówi, że strażacy dla wszelkiej pewności chcieli sprawdzić zamki w drzwiach czy są otwarte i okazało się ... że dolny zamek nie był i wystarczyło przekręcić klucz i otworzyć drzwi.

Posted

no nie blondynka :) ale pewnie w stresie ze ma psa. Także jak komuś będę podrzucać Ucha to muszę ostrzegać, że to cwaniak i potrafi się zabarykadować :)