kora78 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 jak jakies zmiany na skorze to wg mnie, na oko laika najpierw wypadaloby zeskrobiny jakies pobrac i obejrzec pod mikroskopem. wybarwic, czy cos tam. no... nie wiem, czy mialby gdzies lepiej.... :) aniprazol dziala wlasnie tez na glisty. i 3 dni sie daje. potem obserwuj kal i ew. wymioty, czy robaki wychodza. moj kot dopiero na 4ty dzien po tym zaczal wymiotowac robalami. twarde byly, nie chcialy sie dac, zarazy. pozniej zerkne na ten tekst. moze cos sprobuje skrobnac. a na fotki kiedy mozna liczyc? domowe i plenerowe. w roznych pozycjach i przy czlowieku jakies koniecznie, zby bylo jego wysokosc widac. cyka sie z 50 z tego sie wybiera 6-8 najlepszych. zobacz na 1sze strony, jakie robilam mu fotki w warunkach schroniskowych. Quote
Jara Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Chciałam jednak sprostować, że dr Popiel nie ma dziś dyżuru, dobrze, że zadzwoniłam, bo bym tak kwitła ;) Dopiero 6 listopada. Wecie w Polsce mnie rozwalają: pies ma biegunkę to leczą lekami, a nie sprawdzą kału. Pies ma problem ze skórą to zamiast zrobić zeskrobinę czy wymaz od razu leki. Daleko na kliniki na Grunwaldzką to polecam tam chodzić, ludzi w konia nie robią i nie naciągają na kasę. Quote
ellla Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 http://img850.imageshack.us/img850/1324/dsc0423hi.jpg Quote
kora78 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 no, ma cos, ma. a nie mial jakiegos urazu? nie obtarl sie o cos? a moze alergia pokarmowa? tym sprayem popryskane? a na co to spray? co tam pisze? to juz wszyscy naocznie sie przekonali, ze Uszko to Uszko, a nie Uszkowa :D Quote
ellla Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 kora to mam Ci potem 50 wysłać czy umieścić tu z 10 najlepszych? Będą po tych świętach bo od jutro nie mam komp. do pon. Quote
kora78 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 wyslij mi na maila, jak Ci sie nie chce wstawiac. ale nie 50 tylko z 10 najlepszych :) to przez swieta napisze tekst. moze wieczorem cos poprobuje dzis. Quote
ellla Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 od sob to widzę i cały czas obserwuje popsikali chyba też srebrem zapobiegawczo Uszko się tym nie interesuje i tez specjalnie nie drapie się po tym lub po innych częściach ciała. nie wiem może się gdzieś obtarł. Quote
ellla Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 ok kora to ty tekst przez święta a ja zdjęcia :) Quote
Jara Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 To srebrne to aluspray. Mi to na uczulenie nie wygląda, bo jest w jednym miejscu. Myślę, że to coś kontaktowego. Quote
ellla Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 te 35zł to wtedy jak miał biegunke z krwią - witaminy i wegiel jak potrzeba to po week podejde po rachunki Quote
kora78 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 ella, mozesz podsumowac te wydatki? jak pisze uslga wet, to nie wiem, o jaka usluge chodzi. ktore i za co i ile, ok? nie potrzeba rachunkow, wysle kaske. tylko nr konta, poszukam, czy mam. Quote
marta0731 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 A "to coś" na udzie... jakiej jest wielkości? Pieprzu, grochu, oliwki, czy mniejsze, no nie wiem jak spytać... Wystające czy płaskie, czerwone, czy w kolorze skóry................ Bo na zdjęciu nie widać Ale muszę się zachwycić zdjęciem w aucie, jak stanęłam prawie na głowie:eviltong:, żeby było pod odpowiednim kątem ;) to Uszko wygląda ślicznie Słodziak jeden:loveu: Quote
kora78 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 kiedy to zdjecie w aucie bylo, ojoj Quote
ellla Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 hej :) to zdjęcie to pierwszy raz jak byliśmy w domu rodzinnym. Zmiana na udzie już się chyba goi przynajmniej nie widać żeby się powiększała. Jest wielkości 5 zł łysa a na środku strupek. Wydatki podsumuje jak będę w domu. Uszko pozdrawia :) Quote
kora78 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 mozesz do 5 zdjec wstawiac w 1 post,. i chcemy takie, gdzie patrzy do nas, a nie w szeroki swiat :D choc wiem, ze on o wiele ciekawszy :0 Quote
kora78 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 ja widze tu 4 fotki do ogloszen. nr 1 wiadomo, jak siedzi a to robione po ciemku jest straszne! te oczy ma takie wywalone, chyba w halloween fotke robilsicie :) i ten jezor tak mu wisi strasznie, hehe p.s. Uchol utył! to widac! nareszcie chlopaku :) ide spac Quote
ellla Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 dla mnie śmieszne jest to straszne zdjęcie :) trzeba przyznać Uszemu, że jest piękniejszy w rzeczywistości :) a to akurat byliśmy na spacerze u mnie na wsi i tak się wariat ustawił. We wtorek zaczęłam go odrobaczać tym na glisty - nic z niego nie wyszło. Biegunka ustała zupełnie, rana na udku zarasta tyko dziś jakoś taki spokojny - ale je i pije normalnie. Może tęskni za Kostkiem albo w końcu może odpocząć. Ta mała czarna plama na zdjęciu to Kostek ( tam gdzie biegną 2 psy). Jutro napisze Ci jaka jest kwota bo musze spr ile mnie kosztował jeszcze spot on na pchełki bo zapomniałam dodać :) Ucho od razu wszystkiego się nauczył od Kostka - no może nie wszystkiego, ale kopania i siedzenia na parapecie na pewno. Nauka kopania wyglądała śmiesznie bo mój Kostek to nornik zatwardziały i jak tylko wypatrzy kretowisko to już jest i walczy. Ucho zaciekawiony też zaczął kopać i co chwila przestawał i patrzył na Kostka i znów kopał. Pewnie się zastanawiał o co w tym wszystkim chodzi ;) Quote
Recommended Posts