kora78 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 w czwartek na 9rano dasy, czy daisy? jak sie wymawia dasy? normalnie dasy? heheh Ty to masz ułańska fantazje do imion :D Quote
kizimizi Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='kora78']w czwartek na 9rano dasy, czy daisy? jak sie wymawia dasy? normalnie dasy? heheh Ty to masz ułańska fantazje do imion :D[/QUOTE] Pracuje z dziewczyna co ma Daisy na imie i tak mi sie skojarzylo ;) Quote
kora78 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 woo, ale imie dla dziewczyny. ciekawe, ciekawe ale pisz o dobce daisy. kazdy wie, ze czyta sie dejzi. dzwonie do schronu mirka zaklepac, nie odbierają. Quote
ellla Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 I co udało się zaklepać Mirka? bo chyba wizyta wyszła na tak :) wysłałam dowód. Quote
kora78 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 no wlasnie, wizyta na tak :) no to mirus jedzie w czwartek rano. jutro bede dzwonic i umawiac, zeby otworzyli przed otwarciem. ale mi sie napisalo. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
ellla Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 super :) czyli umawiać na 9 przed schroniskiem? czy moze z 15 - 20 po. Quote
ellla Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 aha jednak skorzystam ze smyczy i obroży, ponieważ nie było takich jak chciałam ok?? Quote
kora78 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 ok, wezme smycz i obroze, dowod. na 9 pod schronem. mnie pasuje. jakby sie cos zmienilo, dam znac. od tego telefonu to zalezy. jak sie np nie dodzwonie. ale wtedy ostatecznie jade jutro i osobiscie mowie, ze w czw rano bedziemy i zeby czekali. pod schroniskiem. Quote
kora78 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 odpisalam na maila :) ide pisac do ogonek o FB Quote
kizimizi Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 trzymam kciuki! Wreszcie!!! Kora przypominam tylko o Dasy i zobacz prosze jak sie Wesolek ma Quote
beataczl Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 cioteczki juz pod schronem pewnie, trzymam kciuki za wyjscie Mirka. chlopak nie wie jaki dzis ma szczesliwy dzien ale zaraz sie dowie;):multi: o kurcze-doczytalam,ze to jutro w czwartek ma byc :oops: Quote
ellla Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ufff już się wystraszyłam, że środa mi uciekła :) Quote
beataczl Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 no sorki cos mi sie dni pokielbasily.. sroda czwartek.. potem mysle ,ze syn ma w srody kurs i poszedl wiec sroda dzis :smile: Quote
kora78 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 tak, jutro :) pozniej bede dzwonic. Quote
Martka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Dziękuję Eli za ofertę pomocy Mirusiowi:multi: bardzo proszę uważajcie, aby nie zwiał przy wyjściu ze schronu, załóżcie Mu może i obrożę i szelki i na dwie smyczki. Aby nie było dramatu po drodze;-) Jak się Ela zgodzi to ja odwiedzę normalnie Mirka:cool3: A na razie walczę z 6 sztukami kocimi, 3 ok. 3 m-sięczne, a 3 na .....strzykawce... Mirku, powodzenia! Będę trzymać kciuki za dobrą, właściwą adopcję!!! Quote
kora78 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 schron powiadomiony, kolo 9 bedzie mozna sie juz dostac. Martka, u nas ostatnio kocie dzidziusie odeszly, kilka szt, takie male, ze szok :( jakby co moze bedziesz przygarniac i wykarmiac? za zwrot kaski za jedzonko i zwirek? Quote
ellla Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Martka zapraszam ! Ponadto wpadnij jeszcze z kociakami do sklepu albo chociaż je przywieź to będziemy pilnować :) Quote
marta0731 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Tak się cieszę, że nic więcej nie napiszę, żeby nie przedobrzyć, tfu tfu! ;););) Mirusiu:razz: szerokiej drogi jutro życzę!!!!!!!!! Ella będę Cię wielbić:loveu: Quote
kora78 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 haha wielbic, no, nie rozpedzaj sie siora :) Quote
Martka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 A wpadnę, wpadnę, bo mam kolejne trzy oseski. Ten mały czarny poszedł, a w jego miejsce trafiło jeszcze mniejszych trzy. Ten weekend stoję w schronie ze względu na Otwarte Dni, a potem zadzwonię;-) Dzięki! Quote
ellla Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 tutaj wszyscy zasługują na wielbienie!! Martka czekam! Quote
beataczl Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 no to ja dzis trzymam kciuki za Mirusia i za Was Cioteczki! Quote
Recommended Posts