Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']juz chlopak dziewczyny wie i sie zgadza. dzis rozmowa ze wspolokatorami. kciukajcie!!![/QUOTE]

a ja kciukam z lozka owinieta kocem ..... zlapalo mnie przeziebienie! Nie dosc, ze z nosa kapie to jeszcze dostalam najgorszego zapalenia pecherza jaki mozna dostac! Ale kciukam kciukam
.... tymczasem chodzcie do Frania .......

Posted

no dobra, nikt sie nie zdazyl nacieszyc. wiec napisze.
decyzja zapadla pozytywna, mirek moze na bdt jechac do Eli :) Biskupin, szukamy na wizyte. popoludniami, wieczorami.
w pt moze moglby jechac z kims od Eli, prosto ze schronu, autem.

wet po naszej stronie.

karma, itp po stronie dt :)
Ela ma sie zalogowac i pisac o Mirku vel ..... nie bedzie Mirek :D

w pokoju jest kot, w pokoju obok kiedys pies dojedzie, tez nieduzy samiec, ale niekastrowany.

Ela pracuje w zoologu, to Mirek bedzie mial super karme i zabawki na pewno i smakolyki :DDDDDDDDD
bedzie biegal przy rowerze nad rzeka :) bo biskupin to kolo zoo, kolo walow nad Odra, fajne traski rowerowe i spacerowe :)

duzo rozmawialam z Ela tel. polecila- zna ja Martka, ktora zna z koeli budrysek, demi i kogos jeszcze. nie wiem, czy wizyta konieczna. wg mnie nie. ale kizi pewnie sie uprze.

oglaszanie w necie po naszej stronie, tel adopcyjne raczej tez. Ela powiesi w sklepie plakacik i po znajomych pusci wici o mirku do adopcji.

Posted

Witam:) To ja przygarnę n dt Mirka. Na jutro umówiona jestem na rozmowę z wolontariuszką po 17. Już zastanawiam się nad imieniem dla niego - myślę, że wygląda mi na Absurda :) mam nadzieję, że wam się podoba. Zrobię jeszcze mały konkursik na facebuku na jego imię - może to trochę nagłośni sprawę adopcji, czy w tekście mogę wykorzystać wcześniejsze wasze teksty o nim zanim go poznam?

Posted

witamy :)
oczywiscie, ze moesz. bierz wszystko, co chcesz i dawaj tu linka do tego fb :)

wizyte zrobi Jara, juz nam robila wizyty, jest zawsze chetna pomoc i zadne odleglosci jej nie przerazaja :) jechala tez dla psa od nas, az do olesnicy czy olawy...
Klauzunka, jak to bylo?? klauzunki nie ma, malpa jedna, olewa nas cos... :D

Absurd, nieeee, ble
imie musi byc w miare normalne, zeby ds sie mialo szanse spodobac. zeby znow mu nie zmieniali za jakis czas, bo nam pies zglupieje.

Posted

kurcze a mi się podoba :) to czekam na wasze pomysły, a ten link to gdzieś widziałam chyba tutaj (profil samego zainteresowanego Mirka) myślałam żeby go odświeżyć wrzucić do mnie i puścić w świat

Posted

[quote name='ellla']Już zastanawiam się nad imieniem dla niego - myślę, że wygląda mi na Absurda :) QUOTE]

witamy :)
Aha a mnie sie czepiali, ze Mirek sie ni9e nadaje ;)

Kora, chorobowe? hehe chcialabys:) 3razy 4 tabletki dziennie, globulki i obowiazkowo panadol i jedziesz z koksem .... ;P

Posted

super super ale nie mogę znaleźć linka - widocznie widziałam go wtedy kiedy pokazywała mi go Marta. Możecie mi go podrzucić? Jeszcze pomyślałam sobie o Florku. Do jutra postaram się coś powymyślać. Kizimizi teraz Ty się możesz czepiać, a co :)))) Każdy ma inny gust ale niech lud decyduje :)

Posted

:) ok już jutro się tym zajmę chyba że wszystkie dane spisze Jara i prześle tak zdjęcie mojego dowodu nie będzie się szwendać po internecie :)

Posted

Ja przypominam tylko o wysłaniu sms adresu, bo póki co nie wiem gdzie na tą wizytę mam pojechać ;)

Wszystkie dane do umowy to wymienicie między sobą ;)

Posted

No to chyba bedzie mozna konkurs na imiew oglaszac ;)
Absurd ...... hmmm moja ciotka psa Kłopot nazwala i pasuje jak nic ;)

Miruś trzymaj sie chłopie, już niedługo.

Uprzedzam, ze Mirka vel Absurda czeka w pierwszej kolejnosci czesanko i kapiel.