Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Przepraszam ale Mirka nie wezmę, sądziłam że Urgo już pokazał jaki jest ale się myliłam dzisiaj pokazał co w nim drzemie.

Edited by Myngey
Posted

[quote name='kizimizi']no szkoda.
Ale ja nie liczylam na to, ze Mirek trafi tam na dt skoro jest juz inny pies. Zeby to suka byla to rozumiem no ale pies z psem.
Myngey co sie stalo?[/QUOTE]
A może by zrobić wydarzenie na FB? Może coś się znajdzie-pogadałabym z Ogonkiem, bo ona robiła Dustiemu.

Posted

Satka dobry pomysl, im wiecej szumu i zainteresowanych tym wieksze szanse.
Mirka znamy juz z ponad rok z Kora i zawsze sie za niego zabieramy ale jakos tak bez przekonania. Teraz po raz pierwszy udalo mi sie znalezc bdt jednak, niestety juz z psem. Urgo, ktory jest na dt u Myngey to mix onka i moze haskacza, ktory mieszkal w jakijs szopie poza miastem z kilkoma innymi psami. Jednak mimo tego, ze inne psy byly dookola to kontaktu jako takiego z nimi nie mial bo kazde z nich bylo na lancuchu albo klatce :(

JUz teraz wiem co siestalo, ze Myngey boi sie wziąć Mirka, Urgo pogryzł innego psa.

Posted

Ogonek się zgodziła zrobić event dla Mirka na FB. Może znajdziemy ak jakiś DT? Który tekst jej podesłać?Dodam tylko info, że poszukujemy domu tymczasowego dla psiaka.

Posted

a szukanie dt na dogo? Kora jak jeszcze mozna znalezc? Ja szukalam w hotelach/dt.
Moze macie sie kogo popytac? Kora jakies ciotki od kudlaczy albo moze ty Satka masz kuzynke czy kogos tam?
A Koa co z ta laska nowa co mialas sie z nia kiedys spotkac? Moze ona cos mialaby dla mirka?

Posted

no wlacha. ja jestem. ale nie szukam. przyznaje bez bicia...
nie ma nic, co bym znala i co by mi pasowalo. wszystko to kojce, tam licho wie, ile naprawde tych spacerow, itp.