Klauzunka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 a u Mirusia cisza:( Luśka Mirek ma 115 zł - ślij go póki co na pakiet do Cat te 150 ogłoszeń. Quote
kora78 Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 tak, mozna wyslac. ale on ma isc na hotel jakis. Quote
Klauzunka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 kora78 napisał(a):tak, mozna wyslac. ale on ma isc na hotel jakis. ale Luśka to nieważne - ja Bostiemu karmę, środek na kleszcze z bazaru kupiłam bo dt miało to zabrać a on po kilku dniach w ds wylądował. Wrzucaj Mirka na pakiet i nawet się nie zastanawiaj. Quote
kora78 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 oj Mirek, trzeba sie wziasc za ciebie psiaku no. ide pisac do tusi, jak z tym miejscem i kiedy. Quote
kizimizi Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 wlasnie mialam ci w jednym z pm napisac zebys sie dowiadywala o to miejsce bo nic tanszego nei ma i tak Quote
kora78 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 juz napisalam, pewnie wieczorem odp bedzie. bo minelo z 10dni od ostatniej mojej pm z tusia. jak bedzie miejsce okreslone juz, to szukamy deklaracji. i w miedzyczasie jade do tusi, zeby najpierw zobaczyc. to nowe dt na dogo i skoro tak blisko to chce sprawdzic. Quote
Klauzunka Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 a ja sobie pospamuję Zapraszam na bazarek dla Fruzi :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/227790-Psie-i-kocie-rzeczy-na-Fruzi%C4%99-co-chwile-dodajemy-co%C5%9B-nowego-12-06-2012 Quote
kora78 Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 dostalam krotka odp, ze na razie tamten pies nie pojechal do ds. Quote
Klauzunka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 więc szukamy jeszcze czegoś tańszego. Luśka poślij Mirasa na cały pakiet do Cat. Quote
kora78 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 tusia pisze, ze ma psa na dt bardzo chorego i przez to nie moze brac innych, bo na tamtym musi sie skupic. jestesmy 1si w kolejce, ale ta kolejka moze dluzszy czas potrwac. :( Quote
Klauzunka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 ale Miras ma trochę kasy, to ślij go na pakiet :) Quote
kora78 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 oj ,dzis nie. weszlam na chwilke tylko. ide zaraz spac. moze jutro wreszcie sie za to zabiore. jakby Ci sie chcialo, podrzuc mi tu linka do tego watku cat. Quote
Klauzunka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 chcesz i masz - http://www.dogomania.pl/forum/threads/227014-Bazarek-130-og%C5%82osze%C5%84-%29-Szybko-i-solidnie-Doch%C3%B3d-na-rzecz-kot%C3%B3w-wolno%C5%BCyj%C4%85cych :) Quote
marta0731 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 A ja zapisuję Mireczka, słodki jest bardzo Lecę wstecz poczytać, coby wiedzieć o czym z Wami ciotki konwersować ;) Quote
marta0731 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 kora78 napisał(a):takiego maila dostalam pare dni temu, ale dotad nie odpisalam cgciałbym w jakiś inny sposób niż adopcja pomóc opuszczonym psiakom w Waszym. nie mam kasy żeby kupywać karmy, koce, miski i inne niezbędne rzeczy ale służę pomocną dłonia :) gdybym tylko miał mozliwość bez wachania zabrałbym Mirka jak i wszystkie inne psy z waszego schroniska i nie tylko pewnie nawet z całego świata! niestety nie mam jak tego zrobić. Jednak jakbym mógł jakoś przyczynić się by pomóc biednym psiakom to dajcie znać! :) bo co tu odpisac? Odrobiłam lekcje, doczytałam :D Rzeczywiście cudny słodki psiak, a jak ile miał to trafił do schronu? Bo tak jakoś nie napisane... Tylko, że szczeniak I taki młodzik i zamknięty... :( A od kogo to powyżej było? Może to jest nasz wymarzony dt??? Może tu tylko o względy finansowe chodziło? Quote
kora78 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 o w morde, ale zes sie dogrzebala... mi od tamtej pory ze 3 razy cala historie na mailu usunelo samo jakos... i ze 100 maili mam uzbieranych na te chwile 10, ktorych nie usuwam, bo cos tam waznego. wiec przepadlo tak, czy siak. ale ja na pewno odpisalam. pamietam. juz pozniej odp nie dostalam. kojarze tego maila, ale dawno to bylo. mirek mial jakos rok, jak trafil do schronu. tak wynika z papierow. a akurat do roku to jest jeden przedzial u psow, potem oceniaja 1-5 lat chyba. wiec wiele sie wet oceniajac wtedy nie mogl pomylic, moze ze 3 mce? pol roku to juz max. ze mogl miec 1,5, a wpisali mu 1rok. pani zawsze ciut zaniza, znaczy nie wiem, czy zawsze. ale tym 5-8 lakom zaniza, to wiem :) i fajnie :) nie wyglada to tak zle dla adoptujacych. nie mamy mejscowki dla mirka. kazdy teraz rzadko siedzi, bo ocieplilo sie i kazdy ma w nosie. u neris chyba najlepiej w miare... 250zl chyba bylo... i kojec :( i kolo Wawy to trans, drogi. albo czekac na te tusie. ale to i z pol roku moze potrwac. Quote
marta0731 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 (edited) Tylko pytanie, co odpisałaś................. A Lilu? Pytałaś? Czy się boisz, że od razu cie oleje? ;):D Jak coś, to ja zadzwonię:eviltong: Może się zgodzi za 250 jak u Neris, ale lepiej bedzie, bo będzie miał wstęp do domu i na pewno na kanapę:evil_lol: Parówka miejsce zwolnił :D No i blisko Edited June 20, 2012 by marta0731 Quote
kora78 Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 nie chce. co odpisalam? ze mozna chodzic ze mna i pomagac. to oczywiste. Quote
Klauzunka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Pamiętam tego maila - sama nawet doradzałam, żeby napisać o "fizycznej" pomocy - wizyty w schronie, obfocanie psiaków, ogłoszenia - to nic nie kosztuje. Quote
kizimizi Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Kora kto"olał bo jest ciepło" ? U mnie od 2 mscy pada non stop ;) Wlasnie pisalam na ogolnym co robimy w koncu z tym Mirkiem? Ja chetnie zajelabym sie szukaniem innego ds ale nie wiem jak bo juz nie ma spisu jak keidys. O hotelach i dostepnosciach i cenach, wczesniej was poinformowalam. Quote
kora78 Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 pisalam do ulka12, i wychodzi,ze ma miejsce w pokoju z 4 psami innymi i caly dzien na ogrodzie latem. ale 12zl doba. = 360zl :( Quote
Myngey Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Witam Miałam zapytanie od kizimizi,prawdo podobnie chodzi o Mirka. Jak on reaguje na koty i na psy większe od siebie. Macie możliwość sprawdzenia. Quote
kora78 Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 z psami sie zgadza. bywal w kojcu z wiekszymi, czy na wybiegu w czasie wakacji. raz byl z suka husky, ktora mu kawalek ucha odgryzla. inny, mlody, acz nieco wyzszy pies wciaz mirka gwalci, dominuje go. mirek sie nie odgryza, taka dupa z niego. z kotami sadze,ze ok. musialabym wstecz poszukac, co pisalam. bo mialam go na spacerze rok temu, wiec na koty go wtedy pewnie sprawdzalam. ale w pamieci juz tego nie mam. Quote
Myngey Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Przyjedzie do mnie pies ala Haski z łańcucha, jak opisują to spokojny. Musze sie zapytać jak on do innych psów. Quote
Recommended Posts