Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie trzeba, czemu trzeba? nie rozumiem. nie moze isc kilka razy z tym samym tekstem? nie wpadla na niego po prostu odpowiednia osoba, za rzadko jest oglaszany i tyle.

z tym tekstem wyrozniony nigdy nie byl. tekst jest dobry, fotek lepszych nigdy nie bedzie. robmy tak, jak jest, bo jest ok.

Posted

mamy odpowiedz z ogloszen mirka :)))))

Pies jest uroczy ale niestety jak by się Pani czuła gdybym ja swoją sukę nazwał Lucyna? a Pani idąc przez park słyszała by Lucyna do nogi? Muszę żądać usunięcia tego ogłoszenia ze względu na powyższe,ponieważ prawo zabrania nazywania zwierząt imionami dla ludzi [choć moim zdaniem to ludzie są podli] Sam przygarnąłem dwa psy-znajdki więc więc z pewno rozumie Pani,że moje żądanie ma czystą intencję podyktowaną wymogami prawa.
Pozdrawiam .

Posted

Nie jarzę tego, to jakiś admin napisał czy co?????? Czy kolęś chce Mirusia i jest taki przekorny?A tak na marginesie, mojej kumpeli 2 lata temu podrzucli szczeniaczka. Kumpela ma ksywę Czesia i na jej cześć szczeniaczek też dostał Czesia. Traz jest dużą suką o imieniu Czesława;-)))))

Posted

Pies jest uroczy ale niestety jak by się Pani czuła gdybym ja swoją sukę nazwał Lucyna? a Pani idąc przez park słyszała by Lucyna do nogi? Muszę żądać usunięcia tego ogłoszenia ze względu na powyższe,ponieważ prawo zabrania nazywania zwierząt imionami dla ludzi [choć moim zdaniem to ludzie są podli] Sam przygarnąłem dwa psy-znajdki więc więc z pewno rozumie Pani,że moje żądanie ma czystą intencję podyktowaną wymogami prawa.
Pozdrawiam .

przysiadłam na dupie....
ciekawa jestem co na to smakosze tequili, tudzież inni być może uzależnieni od tego trunku...moja jedna sunia zwie się Tequila, czy to zgodne z ustawą? Moja Tequila jest przecudnej urody....kurczę...podoba się wszystkim dzieciakom z mojego osiedla...biegają za mną i krzyczą Tequila, Tequila....
w świetle powyższego czy przekroczyłam granicę?
serio....nie skomentuję....
druga moja sunia to Lola. I tu znowu zonk - bo połowa niuń z 0-700 tak się wlaśnie zowie....
Czy w związku z powyższym fakt, że moje sunie nazywają się Tequila i Lola - to oznacza, że łamię ustawę antyalkoholową czy namawiam do prostytucji?......
błagam....
Ten mail to przerost formy nad treścią. Nie odpisuj. Włóż go miedzy bajki i olej ciepłym moczem:mad:

Posted

dzis, jutro robie ogloszenia dla mirka.

tamtego maila olalam. cat napisala,ze pisala do admina tego portalu i on odpisal,ze nie zabraniaja nazywac psy ludzkimi imionami i ogloszenia nie musi usuwac.
olalam to. mam inne rzeczy na glowie.

Posted

Pierwszy raz zajrzałam do Mirusia ( ja też nie lubię ludzkich imion dla zwierząt) i zauroczył mnie swoim perkatym nosem, przesłodki. Trzymam kciuki za domek.

Posted

ja tez nie lubie. pisalysmy sporo o tym,ze to obciach. ale to kizi wymyslila i sie uparla, wiec juz tak zostalo. domek i tak sobie imie zmieni przeciez :)

dzis wstawilam wypasione fotki w 1 post, do ogloszen. kolejne sa na str 2.

Mirus jest fajowy, wesoly, rozbiegany, bardzo fajny. bezproblemowy. duzo biegac lubi, zawsze ma jezor na wierzchu.

Posted

Zamówiłam mu pakiecik 30 ogloszeń, wklej jego tekst i zdjęcia, albo tam na wątku-bazarku albo wyslij na mail do autorki bazarku, tak pisala :-)
Jak tylko dostane konto, bedzie przelane.