vpassione Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [FONT=Tahoma]Jimmy Tait (GB) Owczarek szkocki długowłosy Owczarek szkocki krótkowłosy Malcolm Hart (GB) Owczarek szetlandzki Judith Korozs-Papp (H) Border Collie Krystyna Szulc (PL) Bearded Collie Biały owczarek szwajcarski Ceskoslovensky Vlcak Saarlooswolfhund Schipperke Joanna Adamowska (PL) Australian Cattle Dog Australian Stumpy Tail Cattle Dog Ciobanesc Romanesc Carpatin Chodsky Pes Czuwacz Komondor Kuwasz Owczarek australijski - Kelpie Owczarek australijski typ amerykański Owczarek holenderski Owczarek kataloński Owczarek portugalski Owczarek pirenejski Owczarek staroangielski - Bobtail Puli Pumi Mudi Schapendoes Ewa Dorota Sobolta (PL) Bouvier des Flandres Owczarek belgijski (Groenendael, Lakenois, Malinois, Tervueren) Owczarek pikardyjski Owczarek południoworosyjski - Jużak[/FONT] Termin przyjmowania zgłoszeń: 2.09.2011. Opłaty - pierwszy pies (+katalog) 80zł, - każdy następny 70zł, - baby, szczeniaki 50zł - weterany bezpłatnie (jeśli wystawione) strona www (wystawa Łódź) Quote
Jula i Dengi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Dengi będzie debiutował w młodzieży. Quote
Merrick Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Jula i Dengi napisał(a):Dengi będzie debiutował w młodzieży. To się spotkamy :) Może nawet ringi będziemy miały obok siebie :) Quote
Estowa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 My będziemy z bejbem sheltie :loveu: Jak ktoś potrzebuje pomocy z wystawieniem to chętnie :) Quote
anka_szklanka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 witajcie, zapraszam na sesje foto na wystawie łódzkiej, będę ja i mój aparat :) (szczegóły kontakt e-mail) Quote
Merrick Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Czy ktoś wie, kiedy można się spodziewać jakiegoś planu sędziowania ? ;) Quote
Jula i Dengi Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nie mam pojęcia, ale by się przydał. Quote
puchu Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nie znalazło by się u kogoś z Warszawy miejsce w samochodzie dla jednej osoby? Quote
makota Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 my możemy podrzucić kogoś z Poznania, 2 miejsca wolne plus pies lub dwa mniejsze :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Mam miejsce w busie z W-wy. Ja, co prawda, jadę na Klubową Szpiców, ale teren i data ta sama, więcgydyb ktoś potrzebował transportu -zapraszam:) pzdr. Quote
vpassione Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Już jest plan sędziowania i wykaz wystawców - na stronie www Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 O, to może i na Klubowa V gr tez juz coś jest... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='puchu']Asiaczek, doszła wiadomość ode mnie? Doszło i juz wszystko wiemy:) Pzdr. Quote
KaRa_ Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 makota napisał(a):my możemy podrzucić kogoś z Poznania, 2 miejsca wolne plus pies lub dwa mniejsze :cool3: Wysłałam PW :) Quote
vpassione Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Co taka cisza? Robił ktoś zdjęcia? ;) Quote
Merrick Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 BALDUR Braterstwo Wilczaków - ocena doskonała, lokata I/III, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu 2011, Najlepszy Junior w Rasie :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts