Roszpunka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Ja się bez przerwy martwię.... wiesz sama. Wolałabym nie wybierać się z wizytą osobiście, bo .... też wiesz. Dzięki kochana. Akcja ze Stefankiem - rewelacja. Trzymam kciuki za poniedziałkową decyzję. Quote
Martika&Aischa Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Jak na razie nie mogę znowu się dodzwonić ...poczekam może Pani Małgosia nie słyszy ....mam nadzieję że oddzwoni ....:roll: Quote
PaSja Hera Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Uslyszy jak bedzie chciala:(!!!!Ciekawe jaka jest przyczyna,nieodbierania telefonu i brak kontaktu z ta osoba.Mam nadzieje,ze jutro wizyta dojdzie do skutku!!! Quote
Roszpunka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Też mam taką nadzieję! Kasia, jakby co, zabieram Cię na wycieczkę do Sosnowca :cool3: Poznamy Martikę i Ewcię, przy okazji dowiemy się co u Lilu słychać ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 No to jadę jutro bez zapowiedzi ........abonent ma wyłączony telefon!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam być lekceważona ................. Quote
Nadziejka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Roszpuneczko ja teraz pedze do sprzatania u jednej zmorry , ale dzis jeszcze zajde , skoro nie odbieraja , a napewno czytaja , to dziwne jest bardzo i tak sie nie godzi :shake:kochana Roszpunko nasz Stefunio ma domus:iloveyou::modla: modle sie za ksiezniczunie Lilunie , kobiety pracujace przy ludziach ciezko chorych , moglyby te pancie przeciez wpisac choc kilka zdan , co jakis czas , pozdrawiam cioteczki wateczkowe Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Wczoraj zapewniono mnie że pojawią się zdjęcia maleńkiej .........dziś wykonam je osobiście ........a przynajmniej mam taką nadzieję ....... Quote
Nadziejka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 odwiedzamy i na zdjateczka czekamyyyyy , jesli niema to moze dzis narobimy cudnej nini zdjateczek:multi: Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Dziękuję Myszko za zdjęcia naszej Lilu ........czekamy jeszcze na zdjęcia książeczki malutkiej z aktualnym kompletem szczepień ...Pani Gosia obiecała że prześle .... Quote
PaSja Hera Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Sa i zdjecia:)!MALUTKA,KOCHANA LILU.......Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia wpisu do ksiazeczki!@Roszpunka trzymaj sie!!!! Quote
PaSja Hera Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Roszpunka napisał(a):Też mam taką nadzieję! Kasia, jakby co, zabieram Cię na wycieczkę do Sosnowca :cool3: Poznamy Martikę i Ewcię, przy okazji dowiemy się co u Lilu słychać ;) Pewnie daj znac jak tylko bedzie trzeba!Z checia poznam Ewe i Martike:).Pozdrowionka Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Pani Gosiu tak jak wczoraj rozmawiałyśmy .........zapraszamy na wątek Lilu ..... Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Też niecierpliwie czekam na chociaż jedną fotkę z domku... Quote
Nadziejka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [FONT=Courier New][SIZE=6]Malgosiaaaaaaa zagladaj prosimyyy i wklejaj cioteczko, i wpisuj ,bo my tutaj z radoscia kazde wiesci sledzimy i czekamy bardzo bardzoooooo, jak w domeczku , jak w nocy , co porabiacie domku Liluniowy:ylsuper::bye::painting:Witaj Roszpuneczko kochanaaaaaaaaaaa:multi:witajcie ciotenki Liluniowe:multi:Melunia jest poprostu urocza , spokojniunia na kolankach , uchole i buziola postokroc przeprzecudowneeeeeeeeeee:iloveyou::iloveyou::thumbs:caluni czas trzymamy kciukencje za malizne , ktora kradnie serducha!:loveu:Roszpuneczko ona jest cudenkiem wiesz przeciez:loveu:[/FONT] Quote
Mysza2 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 cioteczki zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/213272-Pi%C4%99kny-ON-Madox-znaleziony-na-trasie-szybkiego-ruchu.Czeka-na-operacje!-Amputacja Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Oj Liluś Liluś taka jesteś piękna a taka smutna ........... życie jest piękne psiaczku kochany !!!!!!! Quote
PaSja Hera Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Oj Liluś Liluś taka jesteś piękna a taka smutna ........... życie jest piękne psiaczku kochany !!!!!!! Piekne,jak sie wie jak trzeba zyc.....Liluniu cudna jestes,a to zdjecie z kocurkiem jest super!Poza tym zwrocilam uwage na pieknie lsniaca siersc:)Pozdrowionka Quote
Szarotka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Widac, ze Lilu ma kociego kolege lub kolezanke ?? Quote
PaSja Hera Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Na zajrzałam z mysla,ze zdjecie ksiazeczki bedzie ,a tu nic.....No dziewczyny od Lilu dawac wiecej zdjec:).Sunieczka cudna i ma nie tylko kociego przyjaciela,ale tez osiolka do przytulania..... Quote
Recommended Posts