Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się bez przerwy martwię.... wiesz sama. Wolałabym nie wybierać się z wizytą osobiście, bo .... też wiesz.
Dzięki kochana.

Akcja ze Stefankiem - rewelacja. Trzymam kciuki za poniedziałkową decyzję.

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roszpuneczko ja teraz pedze do sprzatania u jednej zmorry , ale dzis jeszcze zajde , skoro nie odbieraja , a napewno czytaja , to dziwne jest bardzo i tak sie nie godzi :shake:kochana Roszpunko nasz Stefunio ma domus:iloveyou::modla:
modle sie za ksiezniczunie Lilunie , kobiety pracujace przy ludziach ciezko chorych , moglyby te pancie przeciez wpisac choc kilka zdan , co jakis czas , pozdrawiam cioteczki wateczkowe

Posted

Roszpunka napisał(a):
Też mam taką nadzieję!

Kasia, jakby co, zabieram Cię na wycieczkę do Sosnowca :cool3:

Poznamy Martikę i Ewcię, przy okazji dowiemy się co u Lilu słychać ;)

Pewnie daj znac jak tylko bedzie trzeba!Z checia poznam Ewe i Martike:).Pozdrowionka

Posted

[FONT=Courier New][SIZE=6]Malgosiaaaaaaa zagladaj prosimyyy i wklejaj cioteczko, i wpisuj ,bo my tutaj z radoscia kazde wiesci sledzimy i czekamy bardzo bardzoooooo, jak w domeczku , jak w nocy , co porabiacie domku Liluniowy:ylsuper::bye::painting:Witaj Roszpuneczko kochanaaaaaaaaaaa:multi:witajcie ciotenki Liluniowe:multi:Melunia jest poprostu urocza , spokojniunia na kolankach , uchole i buziola postokroc przeprzecudowneeeeeeeeeee:iloveyou::iloveyou::thumbs:caluni czas trzymamy kciukencje za malizne , ktora kradnie serducha!:loveu:Roszpuneczko ona jest cudenkiem wiesz przeciez:loveu:[/FONT]

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Oj Liluś Liluś taka jesteś piękna a taka smutna ........... życie jest piękne psiaczku kochany !!!!!!!

Piekne,jak sie wie jak trzeba zyc.....Liluniu cudna jestes,a to zdjecie z kocurkiem jest super!Poza tym zwrocilam uwage na pieknie lsniaca siersc:)Pozdrowionka

Posted

Na zajrzałam z mysla,ze zdjecie ksiazeczki bedzie ,a tu nic.....No dziewczyny od Lilu dawac wiecej zdjec:).Sunieczka cudna i ma nie tylko kociego przyjaciela,ale tez osiolka do przytulania.....