Martika&Aischa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Tak się cieszę że Lilunia już w domku :) Pozdrawiamy cieplutko i oczywiście wybierzemy się na wspólny spacerek ;) :* Buziaki dla Sosnowieckich cioteczek :* Quote
Roszpunka Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Zatem najwyższa pora zmienić tytuł... I liczę na częste relacje z domku. Sosnowieckie cioteczki - dam małej czas na zadomowienie się i oswojenie z nową sytuacją, ale sądzę, że we wrześniu czeka Was nalot scyzorów z Kielc :evil_lol: Quote
tomcug Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 A ze scyzorami to nie ma żartów!!!!!:eviltong::diabloti::evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Roszpunka napisał(a):Zatem najwyższa pora zmienić tytuł... I liczę na częste relacje z domku. Sosnowieckie cioteczki - dam małej czas na zadomowienie się i oswojenie z nową sytuacją, ale sądzę, że we wrześniu czeka Was nalot scyzorów z Kielc :evil_lol: Zapraszamy:lol::lol::lol: Quote
Nadziejka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 :multi::loveu:ciotenka Malgonia sie wpisala juhuuuuuuuuuuuuuuuu:multi::multi:Lilunia cudownaaaaaaa, my z ciotenka wpadniemy oczywiscie kochaniiiii:multi::loveu:ciociu Martiko&Aiszunku - grzej tego porszaka swego i jedziemyyy na zwiedzinki odwiedzinki , kiedy tylko mozesz:painting::iloveyou:pozdrawiamy domus calusi Lileczkowy:loveu::cool2::thumbs:bedzie dobrze kochani! Quote
Martika&Aischa Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='ewa gonzales'] :multi::loveu:ciotenka Malgonia sie wpisala juhuuuuuuuuuuuuuuuu:multi::multi:Lilunia cudownaaaaaaa, my z ciotenka wpadniemy oczywiscie kochaniiiii:multi::loveu:ciociu Martiko&Aiszunku - grzej tego porszaka swego i jedziemyyy na zwiedzinki odwiedzinki , kiedy tylko mozesz:painting::iloveyou:pozdrawiamy domus calusi Lileczkowy:loveu::cool2::thumbs:bedzie dobrze kochani! Ewunia tym razem pojedziemy POLONEZEM :cool3::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 odwiedzam wateus Liliniowy , ciotenko Martusiu jedzmy nawet trabanciczkiem juhuuu , kiedy sie wybieramy? Malgosiowe dziewczyny Liluniowe:loveu:co u was kochani , jak ninia na spacerenku? pozdrowionka slemy gorace:multi: Quote
Roszpunka Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Rozmawiałam wczoraj z Lilusiowym domkiem - niestety mały gamoń nie chciał z ciotką pogadać :evil_lol: Wszystko jest ok, czekam teraz na wpis na wątku i obiecane fotki. EDIT: widzę, że wątek już przeniesiony :multi: EDIT 2: przed chwilą miałam telefon o Lilu - warunki: podwórko i buda, bez wstępu do domu... Księżniczkę malutką... Quote
Nadziejka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Pozdrawiam nadziejkowo ciotenko :multi::loveu:juz lece meczyc Martusie , aby mnie wiozla swym srebrnem trabantem , na malunia wizytke .... Martusu :evil_lol::roll::cool1:nie morduj ,,,bo ja siem nie wyznajem na markach samochodowych:multi: Lileczka postokroc cudna istotka , pancie nowe Lilusiowe , czekamy czekamy kochani na relacyjke:loveu: Quote
tomcug Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Roszpunka']Rozmawiałam wczoraj z Lilusiowym domkiem - niestety mały gamoń nie chciał z ciotką pogadać :evil_lol: Wszystko jest ok, czekam teraz na wpis na wątku i obiecane fotki. EDIT: widzę, że wątek już przeniesiony :multi: EDIT 2: przed chwilą miałam telefon o Lilu - warunki: podwórko i buda, bez wstępu do domu... Księżniczkę malutką... To dobre warunki (nawet może bardzo), ale dla tego niedoszłego właściciela.:angryy: Quote
Roszpunka Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Argumentacja pana była prosta - piesek ma być mały, bo budę mają małą i młodziutki, bo się lepiej przyzwyczai... Łańcucha nie proponował :evil_lol: Sama nie wiem, dlaczego pomyślał, że wydam Lilu z kanapy do budy :shake: Najgorsze jest to, że w końcu psiaka znajdzie :-( Quote
tomcug Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='roszpunka']argumentacja pana była prosta - piesek ma być mały, bo budę mają małą i młodziutki, bo się lepiej przyzwyczai... łańcucha nie proponował :evil_lol: Sama nie wiem, dlaczego pomyślał, że wydam lilu z kanapy do budy :shake: najgorsze jest to, że w końcu psiaka znajdzie :-( W naszym regionie na wsiach i osiedlach domów prawie każdy ma psa na łańcuchu.:-(:-(:-( Quote
Roszpunka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Tomcug, śpisz Ty czasem ?:cool3: Zwiedzam często wsie w mazowieckim - sądzisz, że jest lepiej? A co powiesz o weterynarzu w mieście powiatowym, który przyjmuje kompletnie pijany i kotu po zatruciu środkiem chemicznym aplikuje antybiotyk w tabletkach? Żeby zmienić sytuację zwierzaków w naszym kraju, potrzebna jest zmiana prawa i poprawa jego egzekucji - ale przede wszystkim edukacja. Tylko kto ma edukować? Nauczyciele, którzy sami mają psy na łańcuchach, księża, czy może rodzice, traktujący szczeniaczki i kotki jak zabawki dla malutkich dzieci? Sama znam przykład kobiety, której mała córeczka udusiła "z miłości" chyba trzy kociaki... Czasami już mi się tylko wyć chce... A pan, który dzwonił o Lilu, też ma dzieci - one pewnie, tak jak rodzice miejsce psa widzą przy budzie. Eh... Quote
eliza_sk Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 I wieści z dnia dzisiejszego ... Pakiet L - Lamia + 4 szczyle ze szpitalnego śmietnika - w każdej chwili grozi im śmierć - POMOCY: http://www.dogomania.pl/threads/212358-4-SZCZYLE-matka-koczuj%C4%85-na-szpitalnym-%C5%9AMIETNIKU-GROZI-%C5%9Bmier%C4%87-pod-KO%C5%81AMI-POMOCY!?p=17381253#post17381253 [FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] Quote
Roszpunka Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='rojoklaro'] teraz regularnie, razem z nowymi pięknymi Lilusiowymi zdjęciami będziemy się pokazywać. Bardzo nie lubię, kiedy ktoś nie dotrzymuje słowa... I zapraszam do kolejnej suni z pobocza http://www.dogomania.pl/threads/212630-Ma%C5%82e-czarne-diabl%C4%85tko-potrzebuje-og%C5%82osze%C5%84-i-wsparcia-na-weta-!!! Quote
tomcug Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Poczytałoby się o poczynaniach sunieczki.:lol: Quote
Martika&Aischa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Oj poczytało poczytało .....mam nadzieję że nowy domek Lilu będzie się odzywał w miarę często .........a cioteczki będą mogły nacieszyć oczy zdjęciami dziewczynki .... Pani Gosiu zapraszamy na wątek ..... Quote
Roszpunka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Oj poczytało poczytało .....mam nadzieję że nowy domek Lilu będzie się odzywał w miarę często .........a cioteczki będą mogły nacieszyć oczy zdjęciami dziewczynki .... Pani Gosiu zapraszamy na wątek .....[/QUOTE] Tia..................................... Quote
Nadziejka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Roszpunciu kochana , mysmy mialay podjechac ku domowi Liluni , jak wracalysmy z Katowic , jak zawozilysmy Stefunia , ale cioteczki byluy po calem dniu pracy , w dodatku mialy mnie:shake:na karku urycana , usmarkana , wiec przed dziewiata wieczor odwiozly mnie kochane janiolki do domku , i postanowilysmy ze w najblizszym czasie jedziemy , kochana nie martw sie , jam sie nie nadawala ostatnio do zadnej wizyty , bo serce moje tak wylo w glos , bo na juz trza bylo miejsce dla Stefunia ,,mojego:thumbs::iloveyou::iloveyou:kochana nasza Roszpunciu , dzis jeszcze napisze , a pancie skoro zalogowane , moga przeciez czesto napisac , choc pare zdan , wszak wszystkie cioteczki czekaja! Quote
PaSja Hera Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Czekam z niecierpliwością na wiadomość co u malej!Mam nadzieje,ze ktoś z nowego domku odezwie sie wkoncu,bo zaczynam się denerwować!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Jutro będę w centrum ok 15 to podjadę do Lilu .......wezmę po drodze Ewcie jeśli będzie jej pasowało ........Pani Gosiu prosimy o relacje z domu i zdjęcia!!!!!!! Wszystkie tu czekamy!!! Quote
Roszpunka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Martusiu, jesteście umówione z panią Gosią? Quote
Martika&Aischa Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Roszpunka napisał(a):Martusiu, jesteście umówione z panią Gosią? Będę dzowniła i się umówię kochana ......nic się nie martw na pewno jutro będę :) ;) Quote
Recommended Posts