Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zatem najwyższa pora zmienić tytuł...

I liczę na częste relacje z domku. Sosnowieckie cioteczki - dam małej czas na zadomowienie się i oswojenie z nową sytuacją, ale sądzę, że we wrześniu czeka Was nalot scyzorów z Kielc :evil_lol:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Zatem najwyższa pora zmienić tytuł...

I liczę na częste relacje z domku. Sosnowieckie cioteczki - dam małej czas na zadomowienie się i oswojenie z nową sytuacją, ale sądzę, że we wrześniu czeka Was nalot scyzorów z Kielc :evil_lol:

Zapraszamy:lol::lol::lol:

Posted

:multi::loveu:ciotenka Malgonia sie wpisala juhuuuuuuuuuuuuuuuu:multi::multi:Lilunia cudownaaaaaaa, my z ciotenka wpadniemy oczywiscie kochaniiiii:multi::loveu:ciociu Martiko&Aiszunku - grzej tego porszaka swego i jedziemyyy na zwiedzinki odwiedzinki , kiedy tylko mozesz:painting::iloveyou:pozdrawiamy domus calusi Lileczkowy:loveu::cool2::thumbs:bedzie dobrze kochani!

Posted

[quote name='ewa gonzales']
:multi::loveu:ciotenka Malgonia sie wpisala juhuuuuuuuuuuuuuuuu:multi::multi:Lilunia cudownaaaaaaa, my z ciotenka wpadniemy oczywiscie kochaniiiii:multi::loveu:ciociu Martiko&Aiszunku - grzej tego porszaka swego i jedziemyyy na zwiedzinki odwiedzinki , kiedy tylko mozesz:painting::iloveyou:pozdrawiamy domus calusi Lileczkowy:loveu::cool2::thumbs:bedzie dobrze kochani!

Ewunia tym razem pojedziemy POLONEZEM :cool3::evil_lol:

Posted

odwiedzam wateus Liliniowy , ciotenko Martusiu jedzmy nawet trabanciczkiem juhuuu , kiedy sie wybieramy? Malgosiowe dziewczyny Liluniowe:loveu:co u was kochani , jak ninia na spacerenku? pozdrowionka slemy gorace:multi:

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Lilusiowym domkiem - niestety mały gamoń nie chciał z ciotką pogadać :evil_lol:
Wszystko jest ok, czekam teraz na wpis na wątku i obiecane fotki.

EDIT: widzę, że wątek już przeniesiony :multi:

EDIT 2: przed chwilą miałam telefon o Lilu - warunki: podwórko i buda, bez wstępu do domu...
Księżniczkę malutką...

Posted

Pozdrawiam nadziejkowo ciotenko :multi::loveu:juz lece meczyc Martusie , aby mnie wiozla swym srebrnem trabantem , na malunia wizytke .... Martusu :evil_lol::roll::cool1:nie morduj ,,,bo ja siem nie wyznajem na markach samochodowych:multi: Lileczka postokroc cudna istotka , pancie nowe Lilusiowe , czekamy czekamy kochani na relacyjke:loveu:

Posted

[quote name='Roszpunka']Rozmawiałam wczoraj z Lilusiowym domkiem - niestety mały gamoń nie chciał z ciotką pogadać :evil_lol:
Wszystko jest ok, czekam teraz na wpis na wątku i obiecane fotki.

EDIT: widzę, że wątek już przeniesiony :multi:

EDIT 2: przed chwilą miałam telefon o Lilu - warunki: podwórko i buda, bez wstępu do domu...
Księżniczkę malutką...

To dobre warunki (nawet może bardzo), ale dla tego niedoszłego właściciela.:angryy:

Posted

Argumentacja pana była prosta - piesek ma być mały, bo budę mają małą i młodziutki, bo się lepiej przyzwyczai...

Łańcucha nie proponował :evil_lol:

Sama nie wiem, dlaczego pomyślał, że wydam Lilu z kanapy do budy :shake:

Najgorsze jest to, że w końcu psiaka znajdzie :-(

Posted

[quote name='roszpunka']argumentacja pana była prosta - piesek ma być mały, bo budę mają małą i młodziutki, bo się lepiej przyzwyczai...

łańcucha nie proponował :evil_lol:

Sama nie wiem, dlaczego pomyślał, że wydam lilu z kanapy do budy :shake:

najgorsze jest to, że w końcu psiaka znajdzie
:-(

W naszym regionie na wsiach i osiedlach domów prawie każdy ma psa na łańcuchu.:-(:-(:-(

Posted

Tomcug, śpisz Ty czasem ?:cool3:

Zwiedzam często wsie w mazowieckim - sądzisz, że jest lepiej?
A co powiesz o weterynarzu w mieście powiatowym, który przyjmuje kompletnie pijany i kotu po zatruciu środkiem chemicznym aplikuje antybiotyk w tabletkach?

Żeby zmienić sytuację zwierzaków w naszym kraju, potrzebna jest zmiana prawa i poprawa jego egzekucji - ale przede wszystkim edukacja.

Tylko kto ma edukować? Nauczyciele, którzy sami mają psy na łańcuchach, księża, czy może rodzice, traktujący szczeniaczki i kotki jak zabawki dla malutkich dzieci?
Sama znam przykład kobiety, której mała córeczka udusiła "z miłości" chyba trzy kociaki...

Czasami już mi się tylko wyć chce...

A pan, który dzwonił o Lilu, też ma dzieci - one pewnie, tak jak rodzice miejsce psa widzą przy budzie. Eh...

Posted

Oj poczytało poczytało .....mam nadzieję że nowy domek Lilu będzie się odzywał w miarę często .........a cioteczki będą mogły nacieszyć oczy zdjęciami dziewczynki ....
Pani Gosiu zapraszamy na wątek .....

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Oj poczytało poczytało .....mam nadzieję że nowy domek Lilu będzie się odzywał w miarę często .........a cioteczki będą mogły nacieszyć oczy zdjęciami dziewczynki ....
Pani Gosiu zapraszamy na wątek .....[/QUOTE]

Tia.....................................

Posted

Roszpunciu kochana , mysmy mialay podjechac ku domowi Liluni , jak wracalysmy z Katowic , jak zawozilysmy Stefunia , ale cioteczki byluy po calem dniu pracy , w dodatku mialy mnie:shake:na karku urycana , usmarkana , wiec przed dziewiata wieczor odwiozly mnie kochane janiolki do domku , i postanowilysmy ze w najblizszym czasie jedziemy , kochana nie martw sie , jam sie nie nadawala ostatnio do zadnej wizyty , bo serce moje tak wylo w glos , bo na juz trza bylo miejsce dla Stefunia ,,mojego:thumbs::iloveyou::iloveyou:kochana nasza Roszpunciu , dzis jeszcze napisze , a pancie skoro zalogowane , moga przeciez czesto napisac , choc pare zdan , wszak wszystkie cioteczki czekaja!