Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam wczoraj ponownie ......niestety nikt nie odbiera .....nikt nie raczy oddzwonić ...powiem szczerze że nie lubię się do kogoś dobijać i być tak lekceważona .........Pani Gosiu jeśli nie życzy sobie Pani telefonów proszę napisać od czasu do czasu choćby do Roszpunki ...przesłać kilka zdjęć ...cokolwiek aby nie tworzyć niepotrzebnych podejrzeń ........no nic jest mi po prostu przykro :( to tyle ode mnie!

Posted

A ja się boję że tam się coś stało,to nie odbieranie tel ,brak wieści tu na wątku aż nie chcę myśleć dziewczyny.Może Lilu im uciekła ,już nie raz tak było a nowa pani boi się to ujawnić :lookarou:

Posted

aska64 napisał(a):
A ja się boję że tam się coś stało,to nie odbieranie tel ,brak wieści tu na wątku aż nie chcę myśleć dziewczyny.Może Lilu im uciekła ,już nie raz tak było a nowa pani boi się to ujawnić :lookarou:

Nawet nie chcę o tym myśleć. Pani Małgosia od początku miała problemy z dotrzymywaniem słowa, więc mam nadzieję, że to tylko jej lekceważenie wszystkich osób, którym leży na sercu los Lilu a nie najgorsze...

Posted

Roszpunka napisał(a):
Nawet nie chcę o tym myśleć. Pani Małgosia od początku miała problemy z dotrzymywaniem słowa, więc mam nadzieję, że to tylko jej lekceważenie wszystkich osób, którym leży na sercu los Lilu a nie najgorsze...

Kinguś powiem szczerze że spanikowałam :( jeśli znajdziesz chwilkę to proszę ....jako osoba na którą jest umowa ...spróbuj zadzwonić i czegoś się dowiedzieć ....wówczas pojadę ....nie chce pocałować klamiki :/ To jest jednak kawałek drogi ode mnie...

Posted

A mnie zaczęła bardzo irytować cała ta sytuacja. :angryy: Dorośli ludzie nie powinni zachowywać się jak dzieci - odrobina odpowiedzialności i szacunek dla kogoś, kto powierzył nam żywą istotę to chyba nie jest zbyt wiele. :shake:

Przepraszam, ale się chyba uniosłam.......

Posted

tomcug napisał(a):
A mnie zaczęła bardzo irytować cała ta sytuacja. :angryy: Dorośli ludzie nie powinni zachowywać się jak dzieci - odrobina odpowiedzialności i szacunek dla kogoś, kto powierzył nam żywą istotę to chyba nie jest zbyt wiele. :shake:

Przepraszam, ale się chyba uniosłam.......

Jeżeli tak wygląda Twoje uniesienie, to masz nerwy ze stali kochana ;)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Jeżeli tak wygląda Twoje uniesienie, to masz nerwy ze stali kochana ;)

Mam wrażenie, że moje dzieciaki w przedszkolu są bardziej odpowiedzialne.....

I nie wiem, o co tu chodzi, ale naprawdę różne myśli człowiekowi galopują po głowie.:angryy:

Posted

tomcug napisał(a):
Mam wrażenie, że moje dzieciaki w przedszkolu są bardziej odpowiedzialne.....

I nie wiem, o co tu chodzi, ale naprawdę różne myśli człowiekowi galopują po głowie.:angryy:

Jeszcze tydzień, maksymalnie dwa i osobiście sprawdzę, jak miewa się Lilu.
A co do odpowiedzialności - no cóż, to nie kwestia wieku.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Jeszcze tydzień, maksymalnie dwa i osobiście sprawdzę, jak miewa się Lilu.
A co do odpowiedzialności - no cóż, to nie kwestia wieku.

Super!!!!!!!!:p