Roszpunka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Lilu wygląda ładnie, zastanawia mnie tylko, dlaczego w zaświadczeniu jest adres Mysłowice, skoro psiak mieszka w Sosnowcu... Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Pani Małgosiu ...........ZAPRASZAMY na wątek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My tu nie gryziemy ;) Quote
Nadziejka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [FONT=Arial Black]Nadziejkowo p[ozdrawiam cala paczunie Roszpunkowacudna Lilunia:loveu::loveu::loveu:pancie przybywajcie , [/FONT] Quote
PaSja Hera Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ja tez zagladam z ciekawoscia.Jak tam Lilunia.Zajrzyjcie na watek Pancie Lilu,czekamy:) Quote
Martika&Aischa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Cioteczki proszę zajrzyjcie do staruszka ONka :( http://www.dogomania.pl/threads/213001-15-letni-Onek-z-alergią-wyniszczeniem-i-spondylozą-porzebuje-DT-i-leczenia Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 :roll: byłyśmy w niedzielę ....nic więcej nie wiem :( prosiłam Panią Małgosię aby zaglądała na wątek :( ciszaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Mysza2 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 cioteczki potrzebujemy z Martiką pomocy http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowie!Zmasakrowane-oczko-poniewierany-!-pomocyyyyyy!?p=17519161#post17519161 Quote
Martika&Aischa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Liluniu co u Ciebie kochana psinko ??????:roll: Quote
PaSja Hera Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 :nerwy:Ciszaaaaaaaaa,masakra! Lilu odezwij sie Quote
Nadziejka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 :modla::bye::ylsuper:Malgosiu , panciu Liluniowa , odezwij sie cioteczko, prosimy , Quote
Martika&Aischa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Mysza2']wygląda na to że się nie doczekamy[/QUOTE] Też mi się tak wydaje .........ciszaaaaaaaaaaaaaaaaa tu straszna:roll: Quote
Martika&Aischa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Przykro mi że ten wątek umiera ......nikt nie zagląda .......nie ma żadnych wieści o Lilu :( NIE tak to miało wyglądać :( jest mi naprawdę przykro :( Nie mogę za każdym razem jeździć żeby się czego kolwiek dowiedzieć :( Pani Małgosiu proszę przesłać na @ zdjęcia Lilu i napisać od czasu do czasu cokolwiek :( Quote
PaSja Hera Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ja tez czekam z niecierpliwosci na jakies wiesci!!!Pani Malgosiu niech Pani nie da sie prosic!!! Quote
Martika&Aischa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 To naprawdę miało inaczej wyglądać :( nie rozumiem dlaczego jest jak jest ? :( Quote
Nadziejka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 :modla::bye:prosimyyyyyyy sercem , wpiszcie kobietki , co slychac , jak lalunia na spacerku , czy ma jakiegos nowego koleguisa? Quote
Roszpunka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Cioteczki kochane, zajrzyjcie do ONka, którego życie nie oszczędzało a teraz czeka go igła....http://www.dogomania.pl/threads/214340-Potrzebne-DT!!!-psu-grozi-u%C5%9Bpienie!!! Quote
Martika&Aischa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Kingus zabij mnie prosze .....posypuje glowe popiolem .......Dopiero weszlam jak wyszlam przed 6 z domu ......przepraszam ale nie dojechalam:-( umowie sie z Ewunia i podjedziemz razem .....wybacz kochana ....wiem jak bardzo czekasz na informacje :shake: Quote
Roszpunka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Wspaniałomyślnie Ci wybaczam :mad: Kochana, wiem, że każdy ma swoje życie i swoje sprawy... W sumie to obecna opiekunka Lilu powinna nam przekazywać wiadomości, co u małej :roll: Pani Małgosiu, wiem, że czytuje Pani wątek - bardzo proszę choć kilka słów, jeśli nie tutaj, to chociaż na maila. Informacje od Pani mogłabym tutaj wkleić... Quote
PaSja Hera Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 ja tez czekam,niecierpliwie sie coraz bardziej!!!!Napisalabym ,ze bardzo mnie to wkurza.Pani Gosiu czekamu na lilu:) Quote
Recommended Posts