tania Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 hop hop jeszcze nikogo u Ciebie dzisiaj nie było Quote
tania Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ojejku od tylu dni nikt do ciebie nie zajrzał, czy nadal jesteś taki dzielny? Quote
GuniaP Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pedrunio jest dzielny, bardzo spokojny, porusza sie calkiem sprawnie, chociaz jedna nozka jest chyba calkiem bezwladna. Dzieki usztywnieniom radzi sobie niezle. Quote
ewatr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 to dla Cioci Tani z dedykacją od Pedra :p leże tu sobie z kolegami dużymi i małymi i nikomu nie wadze bo ja zgodny piesek jestem no chyba, że ktoś chce mi na głowę wyleżć to wtedy umię zawarczeć ale szybko mi mija ;) setImgWidth(); a ludzie sie mną zajmuja w realu bardziej jak na dogo / bo tego czasu ciagle jakby mniej / a ja niestety wymagam ciagłego zainteresowania , odsikiwania , mycia bo brzydko pachnę nic sie niestety nie polepsza sprawa jego zdrowia Pedruś trzymamy kciuki żeby cos sie odblokowało i szło ku lepszemu a tu mnie wygłaskują bo mnie wszyscy lubią : setImgWidth(); pewnie sie do was uśmiechnę a co mi tam : setImgWidth(); Quote
tania Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 aż mi się łezki zakręciły, że ten uśmiech to dla mnie, dziekuję Quote
tania Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Pedrunio wędruje z rana na pierwszą stronę Quote
clockwork Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 oj Pedro... jak Ci życzę abyś ten ten stary rok zakończył, a Nowy przywitał we własnym- stałym domku:glaszcze: Quote
tania Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 clockwork napisał(a):oj Pedro... jak Ci życzę abyś ten ten stary rok zakończył, a Nowy przywitał we własnym- stałym domku:glaszcze: dołączam się do życzeń, kto jeszcze? Quote
Pianka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ale sliczne te nowe zdjęcia:loveu: Hopaj Pedruś! Quote
ewatr Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 clockwork napisał(a):oj Pedro... jak Ci życzę abyś ten ten stary rok zakończył, a Nowy przywitał we własnym- stałym domku:glaszcze: pieknie napisane :lol: przyłaczam sie do życzeń !!! Quote
tania Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Perdruniu czy szykuje ci się domek na święta, może Mikołaj spojrzy łaskawym okiem Quote
tania Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 halo Panie Mikołaju gdzie się Pan podziewa? Quote
tania Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 pewnie że przystojniak i na dodatek jaki dzielny Quote
clockwork Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Pedrucho- nie było mnie kilka dni... a ty tak spadłeś... do góry- HOP na 1!! Quote
Jowita Poznań Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 takie słoneczko, i takie biedne. Psiulku- zebys znalazł swój najwspanialszy domek! Quote
ewatr Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 a tak mnie traktuja małolaty :mad: po pychu z łapy ...................!!! a ja nic luzik :eviltong: i co nie jestem super fajny ? Quote
ewatr Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 mam bardzo smutna wiadomość do przekazania Pedra juz nie ma wśród nas - tak musiało być :-( życie stało się już dla niego udreką ....dano mu ogromna szanse i zrobiono wszystko co można aby do ostatniej chwili miał pogodne życie ......... Pedro dla Ciebie ['][']['] Quote
Recommended Posts