Sabina02 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ewatr napisał(a):mam bardzo smutna wiadomość do przekazania Pedra juz nie ma wśród nas - tak musiało być :-( życie stało się już dla niego udreką ....dano mu ogromna szanse i zrobiono wszystko co można aby do ostatniej chwili miał pogodne życie ......... Pedro dla Ciebie ['][']['] Ale co sie dokladnie stalo? Myslalam ze jest z Nim coraz lepiej:-( ... Quote
Pianka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 :-o Ale co się stało? Nie mówicie, ze uśpienie:-( :-( :-( ['][']['] Quote
ewatr Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Pianka napisał(a)::-o Ale co się stało? Nie mówicie, ze uśpienie:-( :-( :-( ['][']['] niestety tak :-( Quote
tania Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 :-( :-( :-( też myślałam, że jest coraz lepiej:-( :-( :-( Quote
clockwork Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='ewatr']mam bardzo smutna wiadomość do przekazania Pedra juz nie ma wśród nas - tak musiało być :-( życie stało się już dla niego udreką ....dano mu ogromna szanse i zrobiono wszystko co można aby do ostatniej chwili miał pogodne życie ......... Pedro dla Ciebie ['][']['] ale jazda.:placz:.. przecież Pedro tak dzielnie stawał na nogi... co sie stało?? że uśpiony- juz wiem, ale dlaczego? stan się pogorszył?? biedny Pedro:-(, a tak dzielnie walczył :-( [*] Quote
ewatr Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='clockwork']ale jazda.:placz:.. przecież Pedro tak dzielnie stawał na nogi... co sie stało?? że uśpiony- juz wiem, ale dlaczego? stan się pogorszył?? biedny Pedro:-(, a tak dzielnie walczył :-( [*] przykro bardzo o tym pisać :-( być może tak to wyglądało na wątku bo co by to pomogło gdybysmy pisały dokładnie wszystkie jego dolegliwości ..........a prawda jest taka , że od jakiegos czasu wszystkie organy wewnetrzne zaczeły odmawiac posłuszenstwa ......... Pedro ['] Quote
g_o_n_i_a Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Pedruś to juz ponad tydzien odkąd jesteś za TM <'> :( Quote
g_o_n_i_a Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Pedruś, co tam u Ciebie? Tyle czasu już minęlo... Quote
Recommended Posts