clockwork Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 no i jak nóżki zdrowsze to hopaj na 1!! Quote
tania Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Dzielny Pedro, martwi mnie jednak jego siusianie.. Quote
clockwork Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 tania napisał(a):Dzielny Pedro, martwi mnie jednak jego siusianie.. dajmy mu szanse...czas.... pies jest kontuzjowany, więc na razie może być coś nie tak... i tak szybko stanął na łapki i bez wózeczka się obyło... a propos- czy Pedro miał prześwietlenie- co z tym pęcherzem??? Quote
clockwork Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 co u Pedra?? myślałam że zaniedbałam go troszkę... ale nie jest źle- tylko ja tu zaglądam?? Quote
GuniaP Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Jutro bede w "Kundelku" to sprawdze jak Pedro i zrobie mu nowe fotki. Quote
clockwork Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 GuniaP napisał(a):Jutro bede w "Kundelku" to sprawdze jak Pedro i zrobie mu nowe fotki. koniecznie, bo coś cisza u PEDRUSIA... nikt nie zagląda, a piesiura potrzebuje nowy, dobry domek!!! Quote
tania Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 clockwork napisał(a):co u Pedra?? myślałam że zaniedbałam go troszkę... ale nie jest źle- tylko ja tu zaglądam?? halo ja też zaglądam to Pedrunia i czekam na wieści Quote
clockwork Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='tania']halo ja też zaglądam to Pedrunia i czekam na wieści :ices_bla:ja , ty, GuniaP, od sześciu dni... no i g_o_n_i_a- założycielka wątku całe mnóstwo nas:-( Quote
clockwork Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ehhhhh... :confused:jak Pedro ma znaleść domek......:-( Quote
ewatr Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 no i cie wreszcie znalazłam Pedro !!! to i podnoszę :multi: Quote
ewatr Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Pedro pokazuje sie ludziom !!! on jest wspaniałym psiakiem specjalnej troski ............ niewiele sobie robi z kalectwa jak tylko udało mu sie stanąć na nogi / nieważne cztery czy trzy czy nawet dwie ............słowo wczoraj zasuwał przez moment na 2 przednich łapach i to w takim tempie , że nie moglismy wyjsc z podziwu / to robi wszystko to co zdrowy pies robić powinien .......... nawet sie za dziewczynami ogląda :diabloti: Quote
clockwork Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 dzielny, silny chłop!! gratulacje za wytrwałość i chęć życia- takiego dziadowskiego- dla Pedrunia. Ciągle trzymam kciuki... Quote
beamicha Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 do góry musi Cię ktoś zobaczyć!!!!!!!! Quote
tania Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 My już kochamy Pedrunia...a jak jego siusiu? Quote
tania Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 jak się czuje Pedro, nie ma już problemów z siusianiem? Quote
clockwork Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 halo, halo... czekamy na wieści o psiurku.. jak zdrówko, jak samopoczucie... jak z domkiem... Quote
ewatr Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 domku brak :-( samopoczucie dobre :multi: a z sikaniem niestety nie jestem całkiem samodzielny musza mi pomagać :oops: tyle wiem to przekazuje ...........po odwiedzinach napisze wiecej :lol: Quote
Recommended Posts