martka1982 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 dzięki dziewczyny. Tak Syla, konto to samo co Malwinki. Dingo pojedzie razem z Dumką i Maczką tylko jeszcze nie znam terminu.... Quote
Kamila_s Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 martka1982 napisał(a):dzięki dziewczyny. Tak Syla, konto to samo co Malwinki. Dingo pojedzie razem z Dumką i Maczką tylko jeszcze nie znam terminu.... martka...jak wplacalam na Dumke i Maczke ktos mi podal konto paypal....nie pamietam tylko kto?????????moglabys mi przeslac..wysle natychmiast dla Dingo kasiurke:-) Quote
Secia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Dinguś będzie mieszkał z dziewczynkami czy tylko ten sam kierunek? Quote
pumcia02 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Nie trzeba się doliczać ile zje. Lepiej kupić większy worek. Kiedyś zje cały. A jeść powinien tyle ile jest napisane z tyłu opakowania. Quote
Anashar Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Bierzcie go jak najprędzej do Emiś jak tylko go przyjmie. Dingusiowi wiele czasu pewnie nei zostało, a zaden pies nie powinien umierać samotnie w schronisku. Nie wiadomo ile ejszcze mu zostało, ale każdy dzień jest warty każdej złotówki. Ja tez się choć trochę dorzucę, tylko pewnie dopiero po 1 sierpnia. Ale póki są fundusze na ten meisiąc uważam, że nie ma co się zastanawiać. Quote
martka1982 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 kamila, ja mam paypal:) zaraz prześlę na pw:) secia, nie będą razem, po prostu jest po drodze a to ogólnie kawał drogi bo w jedną stronę jakieś 370km, więc akurat Dingo się załapie tylko,że kurde transportu nie mamy nadal:( ten co miał wieźć zrezygnował w ogóle! anashar, Emiś już na niego czeka:) dziękujemy,że wspomożesz Dingo Quote
ania shirley Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Jestem na zaproszenie, ale tylko podniosę:-( Quote
martka1982 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Anashar napisał(a):A skąd dokąd transportu szukacie? Konin (wielkopolskie) -Sarnów (powiat będziński) - Izdebnik (30km za Krakowem) 2 wolontariuszki od nas kombinują i jak im się uda, to może one zawiozą te 3 sierotki, ale to jeszcze nic pewnego Dingo będzie miał jutro robione ekg aby ze świeżymi wynikami wyruszył do Emiś i po raz 4 pobieraną krew Quote
Anashar Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 W razie czego gdzieś tutaj w okolicach Krakowa mogę pomóc z przewiezieniem jak tylko samochód od mechanika wróci. Najlepiej gdyby udało się choć partiami go przewieźc, to bym go gdzies odebrał i dowiózł najwyżej na miejsce docelowe, bo za całą trasę w te i z powrotem wyszłoby dużo więcej. Quote
Kamila_s Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 marta..wlasnie wyslalam na paypal 50zl dla Dingo:-) obecnie wiecej nie dam rady..ale bede pamietala i jak tylko mi cos wiecej wleci to wspomoge!!:-)))) Quote
kmurdz Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 dorzucam jednorazowo 100 pln i 15 stalej. kiedy psiaczek pojedzie do hoteliku? Quote
martka1982 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 dziękujemy dziewczyny! kmurdz, konto jest to samo co dla Malwinki pojedzie jak tylko uda się nam znaleźć transport...ja kontuzjowana, a kolega ma zepsuty samochód...nie ma kto od nas jechać:( Quote
martka1982 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 najlepiej dla nas by było gdyby te psy zawiózł ktoś od nas - Dingo chory, trzeba nadzorować, poza tym pojedzie z arsenałem leków, kroplówek itp. Jeszcze raz na miejscu by się pogadało jak u każdego z tych psów wygląda sytuacja itp. widzę,że to jest coraz mniej prawdopodobne, więc sytuacja pewnie zmusi nas do tego aby jechaly z kimś obcym ale i tak nie ma takiej osoby ani auta czy na część trasy czy na całość Quote
martka1982 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 ufff!!! Dingo jedzie w niedzielę. Si_bcw z jeszcze jedną wolontariuszką zawiozą staruszka. Pojedzie z pakietem kroplówek na około miesiąc, leków też na miesiąc i jeszcze dostał royal canin renal zdaje się,że 7kg od schroniska:) super nie? wyjazd około 5 nad ranem. kciuki mocno potrzebne aby Dingo dobrze czuł się w podróży edit: dziękujemy Kamili_s, Nova77 oraz Piotrowi Stanisławskiemu za wpłaty dla Dingo:) Quote
maarit Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Super:) Wpłaty na to samo konto co w przypadku Falbanka? Quote
martka1982 Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Gonia13 napisał(a):Super:) Wpłaty na to samo konto co w przypadku Falbanka? tak, to samo Byłam dziś u Dingo, wprawdzie krótko ale byłam. rozmawiałam też o tym jak się zachowywał przez ostanie dni - u niego jest jak sinusoida...raz lepiej, raz gorzej, raz chce jeść chrupki sam a raz trzeba siedzieć nad nim i po chrupce podawać i namawiać do jedzenia.dziś czuł się na tyle dobrze,że wyszedl na spacerek i w ogóle reagował gdy się wokół niego kręciliśmy Quote
siekowa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Proszę o wysłanie numeru konta, parę osób z FB chce pomóc Dingusiowi. :) Quote
martka1982 Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 super, dziękuję! już podaję na PW. Tak jak pisałam wcześniej dziś miał robione ekg ale nie znam jeszcze wyniku. Poza tym schron dokupił wenflony i kroplówki, więc właściwie Emiś nie będzie się musiała o nic martwić, bo wielka paka razem z nim przyjedzie ze wszystkim tym co niezbędne w środku:) Quote
siekowa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Za szybko ta skrzynka się zapycha, więc jednak poproszę na maila: siekowa@gmail.com :) Quote
Secia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Martka super wieści, bardzo się cieszę, że chłopak wychodzi i idzie na swoją podusie. Quote
martka1982 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 dzisiaj mam jeszcze lepsze wiesci!!! jego wyniki krwi sie znacznie poprawiły...nie spisałam wartosci ale najwazniejsze, ze pojada do Emiś, więc bedzie z nich widac,ze poprawa jest. ekg wyszlo, jak na jego wiek i przyjmowane leki, w normie. troche gorzej wyszly wyniki watroby ale to i tak wszystko daje optymistyczny obraz Dingo ma teraz kolezanke - 2 miesieczna suczke, ktora jest w niego zapatrzona jak w najswietszy obrazek, na spacerach idzie zawsze tam gdzie on, Dingo stal sie jej mentorem;) spia razem w jego koszyczku...dla niego to lepiej,ze ma towarzystwo wszystko juz gotowe na wyjazd.... Quote
Syla Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 martka1982 napisał(a):dzisiaj mam jeszcze lepsze wiesci!!! jego wyniki krwi sie znacznie poprawiły...nie spisałam wartosci ale najwazniejsze, ze pojada do Emiś, więc bedzie z nich widac,ze poprawa jest. ekg wyszlo, jak na jego wiek i przyjmowane leki, w normie. troche gorzej wyszly wyniki watroby ale to i tak wszystko daje optymistyczny obraz Dingo ma teraz kolezanke - 2 miesieczna suczke, ktora jest w niego zapatrzona jak w najswietszy obrazek, na spacerach idzie zawsze tam gdzie on, Dingo stal sie jej mentorem;) spia razem w jego koszyczku...dla niego to lepiej,ze ma towarzystwo wszystko juz gotowe na wyjazd.... Super wieści o staruszeczku.U mojej Kareny, przestrzeganie diety, tak poprawiło wyniki, że możliwa była jej operacja.Bardzo się cieszę Dingusiu z tej poprawy twojego zdrówka.Oj, ta psa dziewczynka będzie tęsknić za dziadkiem, jak on wyjedzie.Ciutkę smutne...wyślijcie dwupak :lol:;):diabloti: Quote
ulka 1108 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 marta przyślij mi na pw nr konta to wpłacę parę groszy na Dingusia, strasznie się cieszę, że jedzie do Emiś ona na pewno sobie poradzi z jego dolegliwościami, czytam wątek cały czas tylko się nie odzywam Quote
Recommended Posts