Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisalam do DIF a potem nie obczyscilam skrzynki:/ ale pewnie za chwile odpowiedz dotrze
pani Teresy Borcz nie śmiem nawet teraz prosić bo jest u niej sparalizowany Drops od nas i wiem ile czasu zabiera jej wozenie go na rehabilitacje i konsultacje....

zobaczymy co napisze DIF

dzis Dingo jakby lepiej

Posted

no właśnie mało osób, a innemu staruszkowi zdążyło się dopiero co wąek założyć i na drugo dzień odszedł - to tragedia, nie przegapmy pomocy kolejnemu, bo nie zawsze można zdążyć

Posted

feliksik napisał(a):
no właśnie mało osób, a innemu staruszkowi zdążyło się dopiero co wąek założyć i na drugo dzień odszedł - to tragedia, nie przegapmy pomocy kolejnemu, bo nie zawsze można zdążyć

już też to przeżyłam z suczką od nas...nie chce aby to się powtórzyło z Dingo
szukamy kogoś kto znajdzie czas aby go kroplówkować 3 razy dziennie i podwozić do weta na kontrolę
będzie ciężko:(

Dingo dostał po suczce Misi 770zł. Paulinken wpłaciła jednorazowo dla niego 20zł, a ogólnie deklaruje 10zł/miesiąc

Posted

Sabina02 napisał(a):
Kurcze, niewiele osob tu przyszlo, a tak wszedzie spamowalam... :shake:

Jestem:)
Biedula z Dingusia, przy tak wymagającej opiece to myślę, że jedynie miejsce u Czarodziejki byłoby cudowne,
tam Psiaki mają spokój, opiekę i psi raj - ale czy weźmie Dingusia?
u Czarodziejki to 300 zł/miesiąc.

Czy już ktoś ją pytał?
Pozdrawiam

Posted

kochani ze starym psem z takimi wynikami czyli z zaawansowaną mocznicą niewiele można zrobić i leków na to nie ma. Dieta rygorystyczna, karama weterynaryjna Renal i głaskanie. Jeżeli Pies nie je, nie wróżę dobrze. Dokładnie wiem co mówię. Seci już nie ma ze mną. Ratowałam ją 6 miesięcy. Zatrucie mocznikiem doprowadziło do 2 udarów. Browik odszedł na to samo, nic nie zdążyłam zrobić i Kacuś 2 lata na lekach. Nie wolno dopuścić do ostatniej fazy choroby. Pies bardzo się męczy. Każdy vet zaleca eutanazję.

proszę mnie źle nie zrozumieć. Oczywiście jestem za szukaniem DT i ratowaniem. Ale kroplówki nie są rozwiązaniem a sztucznym potrzymywaniem życia.