Katcherine Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 doddy napisał(a):Hehe Corso się udało, a to znaczy, że nie ma rzeczy niemożliwych :) Ja bym raczej zekla jak Hydzik jest miziany....LOOOOL Quote
doddy Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Corso zaraz wyjeżdża do DT. Póki co mamy przystanek. Quote
Katcherine Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Jaki pychol usmiechniety hihihi. co Arta na przystankowicza powiedziala ;)? Quote
phase Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Jaka piękna mordka, o matuchno!! Nie mogę się napatrzeć, naprawdę! Quote
doddy Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Parapetua nie miała przyjemności się spotkać z Corso. :) Dla odmiany na S7 ścigaliśmy spaniela co leciał po ekspresówce... ale dupa, był tak wystraszony że szok. Szczęście w nieszczęściu, że udało nam się go wygonić z okolic band ochronnych i poleciał w pola. Ehhh Quote
Katcherine Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 :cool: Ty Ciotka- to moze sie na quady przezuccie co? i z Fundacji przeistoczcie sie w Odzdzial specjalny jednostki Pro zwierzecej... :p to by sie dopiero dzialo ... Mozecie nawiazac wspolprace ze STORATEM i zalozyc oddzial mazowiecki hihihi Quote
doddy Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 A weź przestań... takie sytuacje uświadamiają człowiekowi jakie durnie po polskich drogach jeżdżą... nikt psa nie widzi jak idzie środkiem trasy... a jak zobaczą go na masce już prawie to Ci hamują prawie w barierkach bo szok. Ludzie nie widzą nic poza czubek maski. Quote
Katcherine Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ja to wiem od dziesiecioleci!!!! Konia przejada i sie dziwia ze cos TAK wielkiego na droge wylazlo.... Nie zartuje. Dlatego niech nie pier... ze z lewa strona kierownicy samochody niebezpieczne jak tam normalnie jakis odcinek '' obcego'' sie rozgrywa non stop.... czy po lewej czy po prawej czy wogole bez ... nie mowiac o rowach marsjanskich zamiast nawierzchni.... Nie poruszaj ze mna tego tematu Ciotka- to gorzej mi podnosi cisnienie niz tematy o polityce Quote
Katcherine Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 doddy napisał(a):A weź przestań... takie sytuacje uświadamiają człowiekowi jakie durnie po polskich drogach jeżdżą... nikt psa nie widzi jak idzie środkiem trasy... a jak zobaczą go na masce już prawie to Ci hamują prawie w barierkach bo szok. Ludzie nie widzą nic poza czubek maski. Czyli Zescie troche posprzatali kolezanko tym psem...:cool1: Quote
doddy Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Oj, ja to się wkurzam jak się masz na pl drogach. Ale w ramach poprawy humoru pan Corso: Quote
Katcherine Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 On taki grzeczny bo zes mu niezle nad lbem poprzeklinala jak siem domyslam ... Sliczny jest, wiesz? Quote
doddy Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Wiem, że śliczny ale strasznie dużo gada. Jest jak jak... JA. Quote
Katcherine Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 I jak Pyziora Ego... piszczalka mu sie nie zamyka... Nawet nie wiesz jak ja tesknie ...TESKNIE... - zeby tak sobie posiedziec, pomilczec, i sobie tak pokontemplowac cisze... Czyli sobie pogadacie- czyli on Tobie odpowiada a Ty jemu... napewno nie podmienisz na Arte? Jak by nie bylo Arta chyba bardziej potrzebuje wetowego DT ... Quote
doddy Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Parapet jest tak głupi, że ciężko będzie ją oddać. :) Jakoś mi się nie śpieszy. Corso by mi pieski pozabijał. Zresztą już jedno gadające zwierzątko w domu mam, Brena Owsik się nazywa. Quote
Katcherine Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Kurcze jak zes to napisala to mi sie przypomnialo... Rzeczywiscie ona MA gadane... Quote
doddy Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Oj ma... z wiekiem nic jej nie przechodzi! Quote
phase Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 On jest taki piękny... Ło matko! doddy jesteś mistrzem w robieniu zdjęć. ;) Quote
doddy Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 łeee tam, aparat sam robi :) Są lepsi ode mnie. Quote
Katcherine Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 doddy napisał(a):łeee tam, aparat sam robi :) Są lepsi ode mnie. Niewielu... pamietasz zdjecia Gaji robione w zimie? ;) Quote
doddy Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Oj tam, aj tam :) Corso ma super DT! Agata już napisała, że Corso się wyciszył. Mam zdjęcie MMS. A w następnym tygodniu przyjeżdża rodzina z Wawy go poznać. Quote
Katcherine Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 doddy napisał(a):Oj tam, aj tam :) Corso ma super DT! Agata już napisała, że Corso się wyciszył. Mam zdjęcie MMS. A w następnym tygodniu przyjeżdża rodzina z Wawy go poznać. Dzialasz expresem. Trzymamy mocno kciuki w takim razie za domek. Quote
doddy Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Straaaszny express ze mnie... wyszłam o 8 rano i wróciłam o 22... express jak się patrzy... raczej koleje mazowieckie, albo tanie linie kolejowe... Quote
Katcherine Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Ja tu ze dopiero Corso przyjechal, a juz mu znalazlas DT a teraz juz domek przyjezdza... A Ty o podrozach po Mazowieckim hihihi. A ten DT po Corso nie chcialby Hydzika? Maja fotelik ;)? Quote
phase Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Dobrze przeczytałam, że dla Corso szykuje się domek?... Quote
Recommended Posts