Jump to content
Dogomania

PITBULL RED NOSE CORSO - odebrany z interwencji - ZOSTAJE W DT NA STALE :)

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Parapetua nie miała przyjemności się spotkać z Corso. :)
Dla odmiany na S7 ścigaliśmy spaniela co leciał po ekspresówce... ale dupa, był tak wystraszony że szok. Szczęście w nieszczęściu, że udało nam się go wygonić z okolic band ochronnych i poleciał w pola. Ehhh

Posted

:cool: Ty Ciotka- to moze sie na quady przezuccie co? i z Fundacji przeistoczcie sie w Odzdzial specjalny jednostki Pro zwierzecej...

:p to by sie dopiero dzialo ... Mozecie nawiazac wspolprace ze STORATEM i zalozyc oddzial mazowiecki hihihi

Posted

A weź przestań... takie sytuacje uświadamiają człowiekowi jakie durnie po polskich drogach jeżdżą... nikt psa nie widzi jak idzie środkiem trasy... a jak zobaczą go na masce już prawie to Ci hamują prawie w barierkach bo szok. Ludzie nie widzą nic poza czubek maski.

Posted

Ja to wiem od dziesiecioleci!!!! Konia przejada i sie dziwia ze cos TAK wielkiego na droge wylazlo.... Nie zartuje.

Dlatego niech nie pier... ze z lewa strona kierownicy samochody niebezpieczne jak tam normalnie jakis odcinek '' obcego'' sie rozgrywa non stop.... czy po lewej czy po prawej czy wogole bez ... nie mowiac o rowach marsjanskich zamiast nawierzchni.... Nie poruszaj ze mna tego tematu Ciotka- to gorzej mi podnosi cisnienie niz tematy o polityce

Posted

doddy napisał(a):
A weź przestań... takie sytuacje uświadamiają człowiekowi jakie durnie po polskich drogach jeżdżą... nikt psa nie widzi jak idzie środkiem trasy... a jak zobaczą go na masce już prawie to Ci hamują prawie w barierkach bo szok. Ludzie nie widzą nic poza czubek maski.

Czyli Zescie troche posprzatali kolezanko tym psem...:cool1:

Posted

I jak Pyziora Ego... piszczalka mu sie nie zamyka... Nawet nie wiesz jak ja tesknie ...TESKNIE... - zeby tak sobie posiedziec, pomilczec, i sobie tak pokontemplowac cisze...

Czyli sobie pogadacie- czyli on Tobie odpowiada a Ty jemu... napewno nie podmienisz na Arte? Jak by nie bylo Arta chyba bardziej potrzebuje wetowego DT ...

Posted

Parapet jest tak głupi, że ciężko będzie ją oddać. :) Jakoś mi się nie śpieszy. Corso by mi pieski pozabijał. Zresztą już jedno gadające zwierzątko w domu mam, Brena Owsik się nazywa.

Posted

Oj tam, aj tam :)
Corso ma super DT! Agata już napisała, że Corso się wyciszył. Mam zdjęcie MMS.

A w następnym tygodniu przyjeżdża rodzina z Wawy go poznać.

Posted

doddy napisał(a):
Oj tam, aj tam :)
Corso ma super DT! Agata już napisała, że Corso się wyciszył. Mam zdjęcie MMS.

A w następnym tygodniu przyjeżdża rodzina z Wawy go poznać.

Dzialasz expresem. Trzymamy mocno kciuki w takim razie za domek.

Posted

Straaaszny express ze mnie... wyszłam o 8 rano i wróciłam o 22... express jak się patrzy... raczej koleje mazowieckie, albo tanie linie kolejowe...

Posted

Ja tu ze dopiero Corso przyjechal, a juz mu znalazlas DT a teraz juz domek przyjezdza... A Ty o podrozach po Mazowieckim hihihi.

A ten DT po Corso nie chcialby Hydzika? Maja fotelik ;)?