Jump to content
Dogomania

PITBULL RED NOSE CORSO - odebrany z interwencji - ZOSTAJE W DT NA STALE :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='doddy']Oj tam, aj tam :)
Corso ma super DT! Agata już napisała, że Corso się wyciszył. Mam zdjęcie MMS.

A w następnym tygodniu przyjeżdża rodzina z Wawy go poznać.

Jak dla mnie Ciotka Doddy dziala jak widac bardzo szybko... nie dopuscilaby nikogo bezsensownego do ogladania Corsiaczka...

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata nie ma hoteliku. Mieszka w mieszkaniu normalnie, pracuje jako weterynarz.
Mam duużo zdjęć ale MMS Corso.

A domek, zobaczymy... Póki co na nic się nie nastawiamy, bo co nagle to po diable.

Posted

CORSO MA DOMEK. :BIG::BIG::BIG:

W poniedziałek byli państwo zainteresowani jego adopcją. Ten fakt uświadomił tymczasowym opiekunom, że oni jednak będą krótkookresowym DT i że nie mogą już oddać Corsiaka bo to anioł. :loveu: Tak więc Corso zostaje w DT!

Posted

No ladnie.... mowilam Tobie juz na ten temat- za dobrze dobierasz psy z DT - pozniej nei cha oddawac. Corso gratulacje piesku. lepiej trafic nie mogles...to co z tymi panstwem co byli na wizycie? ;) zrob z nich DT...

Posted

Państwo, którzy byli na wizycie mają małe dziecko. My niestety nie mamy psiaków sprawdzonych do małych dzieci. Te co mamy w hotelach to już same trudne przypadki, a w sumie Negra i Ptyś zostały jako tako adopcyjne. Oba jednak nie nadają się do dzieci. Nie chcę ryzykować z DT z małym dzieckiem i niesprawdzonym psem.

Posted

Szczeniaczka im daj na DT...;) Tylko z zaznaczeniem ze maja robic szkolenie od podstaw...zeby sie zarownos zczeniaczek jak id ziecko dobrze wychowali... efekty beda miec jak u nas u Dropusia na watku...

• 2 weeks later...
Posted

U Corso wszystko super. Same dobre wieści od chłopaka. Mam zdjecia i postaram się wrzucić. Ale są one w MMS a to wyższa szkoła jazdy dla doddy.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...