agni Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Zakładam ten wątek na prośbę mojej koleżanki. W jej wsi pojwił się pies - na oko dość młody - prawdopodobnie wyrzucony z samochodu :angryy: gdyż leci do każdego auta. Pomimo, iż jest wystraszony zaistniałą dla niego sytuacją to jest bardzo ufny, garnie się do każdego. Kilka osób go podobno dokarmia, między innymi moja koleżanka - niestety nie może pozwolić sobie na przygarnięcie psa z przyczyn osobistych. Bardzo jednak ją ten piesek poruszył i boi się, że jego żywot zakończy się pod kołami jakiegoś samochodu :placz: bo jak to ona określiła " na ślepo do każdego auta biegnie". On ciągle przebywa w pobliżu jej domu. Poniżej wstawiam zdjęcia psa - były robione w deszczu dlatego taki jego wygląd. Pies błąka się po wsi woj. świętokrzyskie między Skarżyskiem Kam. a Końskimi. Może ktoś znajdzie sposób aby pieskowi znaleźć azyl ... Quote
agni Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Może znajdzie się ktoś kto ma szansę mu pomóc :( Quote
agni Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 przeniosłam wątek na ogólny - może ktoś coś poradzi Quote
malagos Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Tragedia z tymi wyrzuceniami - ludzie myslą, ze tak rozwiązują się problemy same........ Quote
agni Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 przygnębiający jest widok psa wiernie czekającego w miejscu w którym go wyrzucono :( Quote
auraa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Strasznie zagubiona bieda. Na swoje nieszczęście chyba jest duży? Quote
agni Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 malagos napisał(a):I co z psiakiem? prawdopodobnie pies zostanie lub już został przygarnięty przez jedną z okolicznych mieszkanek ale to jeszcze nie potwierdzone ...... Quote
agni Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 :multi::multi::multi::multi: piesek ma dom !!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
auraa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 To dobrze, że nie będzie się już błąkał biedaczek. Quote
Recommended Posts