Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop! napisał(a):
Do końca miesiąca jest trochę czasu. Oprócz zbierania deklaracji trzeba suczkę ogłaszać.

Na pewno lepiej byłoby podawać kontakt do jakiejś osoby z dogo, bo jeżeli zgłosi się dom spoza Słupska, to nikt z lecznicy nie zorganizuje wizyty, ani transportu.

Pare ogłoszeń sunia ma, no i TOZ niby szuka domu bo Sara jest oficjalnie psem Tozowskim , więc gdyby ktos chciał ja adoptowac teraz-kiedy przebywa w klinice, to
adopcją zajmuje się TOZ, niestety...

Posted

Trafilam tu za Jagą :razz:.
Moge pomóc w ogłaszaniu.Nie doczytałam jeszcze , ale jeśli nie ma, to poprosiłabym o tekst i namiary , na kogo podawać kontakt.:roll:

Posted

[quote name='savahna']Trafilam tu za Jagą :razz:.
Moge pomóc w ogłaszaniu.Nie doczytałam jeszcze , ale jeśli nie ma, to poprosiłabym o tekst i namiary , na kogo podawać kontakt.:roll:

dziękuje :)
Kopiuje z ogłoszeń które są zrobione:

Kategoria: Zwierzęta - Oddam
Starsza suczka szuka nowego domu.
Suczka została znaleziona przy drodze w stanie strasznego niedożywienia, nie była w stanie samodzielnie chodzić. Nie znamy jej poprzednich losów, jednakże stan wychudzenia w jakim była świadczy o tym, że musiała bardzo wiele przejść w swoim życiu. Od trzech tygodni przebywa w klinice weterynaryjnej „Alwet” w Słupsku, gdzie powoli wraca do zdrowia. Suczka jest bardzo spokojna i przyjazna, z każdym dniem powoli odzyskuje zaufanie do ludzi. Szukamy dla niej opiekunów, którzy okażą jej dużo miłości i zdecydują się zapewnić suni godną i spokojną psią starość. Suczka została odpchlona i odrobaczona. Zostanie również wysterylizowana. Ma założoną książeczkę zdrowia. Osoby zainteresowane adopcją suczki proszone są o kontakt pod numerem telefonów; 597220172 lub 606349838

Posted

no,no,no :) .Wątek dopiero powstał a tu akcja pełną parą idzie .Przy tylu dobrych cioteczkach sunia szybko znajdzie radosny los.Trzymam kciuki mocno i przesyłam głaski dla ślicznej Saruni.

Posted

[quote name='savahna']Zrobiłam jej kilkanaście serwisów na Gdańsk. Nie wiem czy dobrze, ale nie podaliście gdzie ją ogłaszać. Na razie tyle , ale postaram się jej w przyszłym tygodniu cos dorobić. Dobrze by było do tekstu tez czyjegoś maila wstawić,
http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-URATUJ-Starsza-lagodna-owczarkowata-suczke-SAR-W0QQAdIdZ298537423

dziękuje, teoretycznie mogą być na całą Polske

Szukaj suniu domku, bo deklaracji chyba nie uzbierasz :(

Posted

Witaj Sara po weekendzie.
Myślałam, że jak tu wrócę na wątek po dwóch dniach nieobecności, to będę miała się z czego cieszyć, a tu niestety ani DS ani pieniążków na hotelik :(
Co tu zrobić?
A nie dałoby rady choć przez pierwszy miesiąc żeby Sara była w hoteliku tylko za karmę gdyby była podbramkowa sytuacja?? Kasia77??

Posted

[quote name='Akrum']A nie dałoby rady choć przez pierwszy miesiąc żeby Sara była w hoteliku tylko za karmę gdyby była podbramkowa sytuacja?? Kasia77??

Padła wcześniej taka propozycja:

[quote name='winter7']Mogę opłacić pierwszy miesiąc hotelowania Sary. Będzie można na spokojnie szukać deklaracji.
Ustalcie skarbnika i proszę o mail'a z przypomnieniem.