erka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Sara, cudna, mądra, starsza ON-ka prosi o pomoc, nie może trafic do schroniska. Quote
otita Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Jestem na zaproszenie liki. Cudna psina, z tą miłością w oczach rozwala mnie dosłownie! Quote
lika1771 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Kochani nie pozwolmy suni trafic do schroniska prosze........ Quote
Kasia77 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 hop! napisał(a):Do końca miesiąca jest trochę czasu. Oprócz zbierania deklaracji trzeba suczkę ogłaszać. Na pewno lepiej byłoby podawać kontakt do jakiejś osoby z dogo, bo jeżeli zgłosi się dom spoza Słupska, to nikt z lecznicy nie zorganizuje wizyty, ani transportu. Pare ogłoszeń sunia ma, no i TOZ niby szuka domu bo Sara jest oficjalnie psem Tozowskim , więc gdyby ktos chciał ja adoptowac teraz-kiedy przebywa w klinice, to adopcją zajmuje się TOZ, niestety... Quote
savahna Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Trafilam tu za Jagą :razz:. Moge pomóc w ogłaszaniu.Nie doczytałam jeszcze , ale jeśli nie ma, to poprosiłabym o tekst i namiary , na kogo podawać kontakt.:roll: Quote
Kasia77 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='savahna']Trafilam tu za Jagą :razz:. Moge pomóc w ogłaszaniu.Nie doczytałam jeszcze , ale jeśli nie ma, to poprosiłabym o tekst i namiary , na kogo podawać kontakt.:roll: dziękuje :) Kopiuje z ogłoszeń które są zrobione: Kategoria: Zwierzęta - Oddam Starsza suczka szuka nowego domu. Suczka została znaleziona przy drodze w stanie strasznego niedożywienia, nie była w stanie samodzielnie chodzić. Nie znamy jej poprzednich losów, jednakże stan wychudzenia w jakim była świadczy o tym, że musiała bardzo wiele przejść w swoim życiu. Od trzech tygodni przebywa w klinice weterynaryjnej „Alwet” w Słupsku, gdzie powoli wraca do zdrowia. Suczka jest bardzo spokojna i przyjazna, z każdym dniem powoli odzyskuje zaufanie do ludzi. Szukamy dla niej opiekunów, którzy okażą jej dużo miłości i zdecydują się zapewnić suni godną i spokojną psią starość. Suczka została odpchlona i odrobaczona. Zostanie również wysterylizowana. Ma założoną książeczkę zdrowia. Osoby zainteresowane adopcją suczki proszone są o kontakt pod numerem telefonów; 597220172 lub 606349838 Quote
savahna Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Jutro jej zrobie.Skorzystam z info i sklecę może jakiś tekścik.Na jaki rejon ogłoszenia robic? Quote
ivette3 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 no,no,no :) .Wątek dopiero powstał a tu akcja pełną parą idzie .Przy tylu dobrych cioteczkach sunia szybko znajdzie radosny los.Trzymam kciuki mocno i przesyłam głaski dla ślicznej Saruni. Quote
ewa36 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 hop! napisał(a):Sara jest dzisiaj w gazecie Metro. Podałam te nr telefonów: Ojej :) to się poszczęściło biduli :) Quote
savahna Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Zrobiłam jej kilkanaście serwisów na Gdańsk. Nie wiem czy dobrze, ale nie podaliście gdzie ją ogłaszać. Na razie tyle , ale postaram się jej w przyszłym tygodniu cos dorobić. Dobrze by było do tekstu tez czyjegoś maila wstawić, http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-URATUJ-Starsza-lagodna-owczarkowata-suczke-SAR-W0QQAdIdZ298537423 Quote
lika1771 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 mamy czas do konca miesiaca na uzbieranie deklarazji pomozcie prosze Quote
Kasia77 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='savahna']Zrobiłam jej kilkanaście serwisów na Gdańsk. Nie wiem czy dobrze, ale nie podaliście gdzie ją ogłaszać. Na razie tyle , ale postaram się jej w przyszłym tygodniu cos dorobić. Dobrze by było do tekstu tez czyjegoś maila wstawić, http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-URATUJ-Starsza-lagodna-owczarkowata-suczke-SAR-W0QQAdIdZ298537423 dziękuje, teoretycznie mogą być na całą Polske Szukaj suniu domku, bo deklaracji chyba nie uzbierasz :( Quote
lika1771 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Sunieczko musimy cos zrobic zebys nie trafiła do schronu:shake: Quote
Akrum Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Witaj Sara po weekendzie. Myślałam, że jak tu wrócę na wątek po dwóch dniach nieobecności, to będę miała się z czego cieszyć, a tu niestety ani DS ani pieniążków na hotelik :( Co tu zrobić? A nie dałoby rady choć przez pierwszy miesiąc żeby Sara była w hoteliku tylko za karmę gdyby była podbramkowa sytuacja?? Kasia77?? Quote
hop! Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='Akrum']A nie dałoby rady choć przez pierwszy miesiąc żeby Sara była w hoteliku tylko za karmę gdyby była podbramkowa sytuacja?? Kasia77?? Padła wcześniej taka propozycja: [quote name='winter7']Mogę opłacić pierwszy miesiąc hotelowania Sary. Będzie można na spokojnie szukać deklaracji. Ustalcie skarbnika i proszę o mail'a z przypomnieniem. Quote
lika1771 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Sa pierwsze wpłaty: Kasia09-30zł K&M-100zł Bardzo dziekujemy:loveu: Quote
lika1771 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Kasia a moze zadzwonic i zapytac czy Toz cociaz połowe by dołozył? Moge zadzwonic i zapytac jak myslisz? Quote
ewa36 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Winter7, bardzo dziękujemy ! To już coś - daje czas na zorganizowanie się Quote
Recommended Posts