mysza 1 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 O matko, do schronu ona iśc nie może :( nie przeżyje tego :( Jaka jest cena za hotel za m-c? Wrócę tu ;) Quote
lika1771 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Cioteczki nie pozwolmy zeby sunia trafiła do mordowni........... Quote
winter7 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Mogę opłacić pierwszy miesiąc hotelowania Sary. Będzie można na spokojnie szukać deklaracji. Ustalcie skarbnika i proszę o mail'a z przypomnieniem. Quote
lika1771 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 winter7 napisał(a):Mogę opłacić pierwszy miesiąc hotelowania Sary. Będzie można na spokojnie szukać deklaracji. Ustalcie skarbnika i proszę o mail'a z przypomnieniem. Matko kochana dzisiaj same cuda... DZIEKUJE:calus: Quote
wapiszon Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Jestem na zaproszenie lika1771 ( kuzynki mojego Męża, której nie widziałam w realu ;) ) . A gdzie ten hotelik i jakie koszty. Postaram się coś skombinować ale będzie ciężko( mam sporo stałych deklaracji). A zastanawialiście się nad hotelikiem u Czarodziejki ? Tam jest Onkowy Raj, psy staruszki mają tam jak u Pana Boga za piecem :) Quote
lika1771 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 wapiszon napisał(a):Jestem na zaproszenie lika1771 ( kuzynki mojego Męża, której nie widziałam w realu ;) ) . A gdzie ten hotelik i jakie koszty. Postaram się coś skombinować ale będzie ciężko( mam sporo stałych deklaracji). A zastanawialiście się nad hotelikiem u Czarodziejki ? Tam jest Onkowy Raj, psy staruszki mają tam jak u Pana Boga za piecem :) Witaj dziekuje ze przyszłas:lol:U Kasi psiaki tez maja raj jest przecudowna kobieta i wielki plus ze blisko wiec koszt transportu odpada. Kazdy grosik sie liczy mamy czas do konca miesiaca. Jak tylko zmienie lokum-zapraszam nad morze:lol: Quote
AlfaLS Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 waldi481 napisał(a):a który TOZ ma na sterylizację kotów?Nie słyszałem o takim-na sterylizację nie ma,na starego psa nie ma,na pomoc karmicielkom nie ma..Kurde!Na głupoty jest-jak najbardziej.. Stary pies-komu sa potrzebni starzy ludzie?Stare psy? Waldek Troszkę nie na temat suczki ale w obronie TOZ-u. Absolutnie nie całego ale przynajmniej szczecińskiego :lol:. U nas TOZ sterylizuje i leczy bezpłatnie koty wolożyjące a karmicielom raz w miesiącu daje puszki dla nich :lol:. Przepraszam za to wyjaśnienie ale chciałam być sprawiedliwa. Suni finansowo nie pomogę bo deklaracji stałych mam dużo za dużo ale choć trochę porozsyłam wątek i będę podnosić .... Quote
lika1771 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 AlfaLS napisał(a):Troszkę nie na temat suczki ale w obronie TOZ-u. Absolutnie nie całego ale przynajmniej szczecińskiego :lol:. U nas TOZ sterylizuje i leczy bezpłatnie koty wolożyjące a karmicielom raz w miesiącu daje puszki dla nich :lol:. Przepraszam za to wyjaśnienie ale chciałam być sprawiedliwa. Suni finansowo nie pomogę bo deklaracji stałych mam dużo za dużo ale choć trochę porozsyłam wątek i będę podnosić .... Dziekuje rozsyłanie konieczne:razz: Quote
mmd Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Przyszłam na zaproszenie. Widzę, że światełko w tunelu jest i trochę czasu do zadziałania. Nie pomogę stałymi deklaracjami, ale postaram się cokolwiek zrobić. Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 AlfaLS napisał(a):Troszkę nie na temat suczki ale w obronie TOZ-u. Absolutnie nie całego ale przynajmniej szczecińskiego :lol:. U nas TOZ sterylizuje i leczy bezpłatnie koty wolożyjące a karmicielom raz w miesiącu daje puszki dla nich :lol:. Przepraszam za to wyjaśnienie ale chciałam być sprawiedliwa. Suni finansowo nie pomogę bo deklaracji stałych mam dużo za dużo ale choć trochę porozsyłam wątek i będę podnosić .... ------------ Bardzo uprzejmie i czołobitnie przepraszam,ale nt.szczecińskiego TOZ-u nie będe wogle sie wypowiadał. Kłaniam sie Waldemar Quote
Kasia77 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 winter7 napisał(a):Mogę opłacić pierwszy miesiąc hotelowania Sary. Będzie można na spokojnie szukać deklaracji. Ustalcie skarbnika i proszę o mail'a z przypomnieniem. bardzo dziękuje ...:) Sunia może do mnie przyjechać pod koniec m-ca, wcześniej nie będzie mnie w domu, do tego czasu musi mieć zebrane deklaracje , nie moge ryzykować, mam 8 psów na swoim utrzymaniu, w tym poważnie chore , dźwigam to wszystko z ogrooomnym trudem:sad: ,dlatego sunia musi mieć deklaracje - 320zł za m-c Zbierać pieniędzy w tej chwili nie mogę a więc Sara szuka kogoś, kto zechce zostać jej skarbnikiem :) Quote
lika1771 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Dobrze Kasiu moge zbierac na swoje konto Cioteczki musimy uzbierac 320zł bardzo prosze o pomoc Ona nie moze pojsc do schroniska tam zgine........ Quote
hop! Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='Kasia77']Byłam dziś w klinice - z ogłoszeń nie było żadnego zapytania ,a jako że Sara jest pod oficjalną opieką słupskiego TOZu , to TOZ oddaje ją do schroniska w Słupsku!!! miała być oddana już teraz, ale klinika zatrzymała sunie do końca m-ca potem schronisko:placz::placz::placz: - Ja tego nie skomentuje, bo nie wypada ...... Wetka mówi, że sunia to pies idealny , grzeczna, spokojna , kocha tą "swoją' klinikę i swoją klatkę:-( Do końca miesiąca jest trochę czasu. Oprócz zbierania deklaracji trzeba suczkę ogłaszać. Na pewno lepiej byłoby podawać kontakt do jakiejś osoby z dogo, bo jeżeli zgłosi się dom spoza Słupska, to nikt z lecznicy nie zorganizuje wizyty, ani transportu. Quote
kinga_kinga7 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 jestem na zaproszenie Waldi481 -biedna suńka:( na razie nie pomogę,ale na pewno przeleję grosik;) Quote
lika1771 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Poczytajcie co sie dzieje w Słupskim schronie http://fundacja-emir.pl/aktualnosci/SCHRONISKA/SCHRON/schronSlupsk.htm Quote
Akrum Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 jestem i ja - przydreptałam dzięki lika1771 :) niestety finansowo u mnie klapa, ale będę rozsyłała zaproszenia na wątek. Wczoraj stał się cud u naszej Boni, więc tutaj też się uda - zobaczycie :) Quote
AlfaLS Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 waldi481 napisał(a):------------ Bardzo uprzejmie i czołobitnie przepraszam,ale nt.szczecińskiego TOZ-u nie będe wogle sie wypowiadał. Kłaniam sie Waldemar Cóż, widocznie mamy inne doświadczenia ;) Quote
piołun Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 dałam na blog http://klubpiolunpl.blog.onet.pl/Ratujcie-stara-owczarkowata-Sa,2,ID431040845,n również na mój profil http://www.facebook.com/profile.php?id=100000255084254 nie zrobiłam wydarzenia, jutro zrobię plakaty i rozwieszę w zaprzyjaźnionych miejscach Quote
lika1771 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='piołun']dałam na blog http://klubpiolunpl.blog.onet.pl/Ratujcie-stara-owczarkowata-Sa,2,ID431040845,n również na mój profil http://www.facebook.com/profile.php?id=100000255084254 nie zrobiłam wydarzenia, jutro zrobię plakaty i rozwieszę w zaprzyjaźnionych miejscach Dziekuje z całego serca:Rose: Quote
lika1771 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Cioteczki mamy pierwsza deklaracje moja corka Ola i Jej chłopak daja 50zł Pomozcie suni prosze Quote
Awit Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Matko jedyna, co się dzieje... Na starość zostać bez domu, to jest tragiczne:-( Biedna, a jak ona patrzy:-( Quote
Jaaga Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Jestem z wątku Soni. Cieżko o dom dla starego dużego psa. Oby Sarze się udało. Do nas trafił w zeszłym roku staruszek onek Oskar. Został na dozywotnim DT, bo to tak wspaniały pies. Starsze onki są idealnymi psami. Wstawię link na jego wątku. Quote
erka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Jaaga:mad:, nie pokazuj mi więcej takich suń. Stałej deklaracji nie mogę, bo u nas tragedia psia goni tragedię, ale może jakąs jednorazową wpłątę. Ale tak cudna sunia nie może iśc do schroniska, jeszcze takiego:shake:. Quote
Recommended Posts