Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

winter7 napisał(a):
Mogę opłacić pierwszy miesiąc hotelowania Sary. Będzie można na spokojnie szukać deklaracji.
Ustalcie skarbnika i proszę o mail'a z przypomnieniem.

Matko kochana dzisiaj same cuda... DZIEKUJE:calus:

Posted

Jestem na zaproszenie lika1771 ( kuzynki mojego Męża, której nie widziałam w realu ;) ) . A gdzie ten hotelik i jakie koszty. Postaram się coś skombinować ale będzie ciężko( mam sporo stałych deklaracji). A zastanawialiście się nad hotelikiem u Czarodziejki ? Tam jest Onkowy Raj, psy staruszki mają tam jak u Pana Boga za piecem :)

Posted

wapiszon napisał(a):
Jestem na zaproszenie lika1771 ( kuzynki mojego Męża, której nie widziałam w realu ;) ) . A gdzie ten hotelik i jakie koszty. Postaram się coś skombinować ale będzie ciężko( mam sporo stałych deklaracji). A zastanawialiście się nad hotelikiem u Czarodziejki ? Tam jest Onkowy Raj, psy staruszki mają tam jak u Pana Boga za piecem :)

Witaj dziekuje ze przyszłas:lol:U Kasi psiaki tez maja raj jest przecudowna kobieta i wielki plus ze blisko wiec koszt transportu odpada.
Kazdy grosik sie liczy mamy czas do konca miesiaca.
Jak tylko zmienie lokum-zapraszam nad morze:lol:

Posted

waldi481 napisał(a):
a który TOZ ma na sterylizację kotów?Nie słyszałem o takim-na sterylizację nie ma,na starego psa nie ma,na pomoc karmicielkom nie ma..Kurde!Na głupoty jest-jak najbardziej..
Stary pies-komu sa potrzebni starzy ludzie?Stare psy?
Waldek

Troszkę nie na temat suczki ale w obronie TOZ-u. Absolutnie nie całego ale przynajmniej szczecińskiego :lol:. U nas TOZ sterylizuje i leczy bezpłatnie koty wolożyjące a karmicielom raz w miesiącu daje puszki dla nich :lol:.

Przepraszam za to wyjaśnienie ale chciałam być sprawiedliwa.

Suni finansowo nie pomogę bo deklaracji stałych mam dużo za dużo ale choć trochę porozsyłam wątek i będę podnosić ....

Posted

AlfaLS napisał(a):
Troszkę nie na temat suczki ale w obronie TOZ-u. Absolutnie nie całego ale przynajmniej szczecińskiego :lol:. U nas TOZ sterylizuje i leczy bezpłatnie koty wolożyjące a karmicielom raz w miesiącu daje puszki dla nich :lol:.

Suni finansowo nie pomogę bo deklaracji stałych mam dużo za dużo ale choć trochę porozsyłam wątek i będę podnosić ....

Dziekuje rozsyłanie konieczne:razz:

Posted

Przyszłam na zaproszenie. Widzę, że światełko w tunelu jest i trochę czasu do zadziałania.
Nie pomogę stałymi deklaracjami, ale postaram się cokolwiek zrobić.

Guest Elżbieta481
Posted

AlfaLS napisał(a):

------------
Bardzo uprzejmie i czołobitnie przepraszam,ale nt.szczecińskiego TOZ-u nie będe wogle sie wypowiadał.
Kłaniam sie
Waldemar

Posted

winter7 napisał(a):
Mogę opłacić pierwszy miesiąc hotelowania Sary. Będzie można na spokojnie szukać deklaracji.
Ustalcie skarbnika i proszę o mail'a z przypomnieniem.

bardzo dziękuje ...:)
Sunia może do mnie przyjechać pod koniec m-ca, wcześniej nie będzie mnie w domu,
do tego czasu musi mieć zebrane deklaracje , nie moge ryzykować, mam
8 psów na swoim utrzymaniu, w tym poważnie chore , dźwigam to wszystko z ogrooomnym trudem:sad: ,dlatego sunia musi mieć deklaracje - 320zł za m-c
Zbierać pieniędzy w tej chwili nie mogę a więc Sara szuka kogoś, kto zechce zostać jej skarbnikiem :)

Posted

[quote name='Kasia77']Byłam dziś w klinice - z ogłoszeń nie było żadnego zapytania ,a jako że
Sara jest pod oficjalną opieką słupskiego TOZu , to TOZ oddaje ją do schroniska w Słupsku!!! miała być oddana już teraz, ale klinika zatrzymała sunie do końca m-ca potem schronisko:placz::placz::placz: - Ja tego nie skomentuje, bo nie wypada ......

Wetka mówi, że sunia to pies idealny , grzeczna, spokojna , kocha tą "swoją' klinikę i swoją klatkę:-(

Do końca miesiąca jest trochę czasu. Oprócz zbierania deklaracji trzeba suczkę ogłaszać.

Na pewno lepiej byłoby podawać kontakt do jakiejś osoby z dogo, bo jeżeli zgłosi się dom spoza Słupska, to nikt z lecznicy nie zorganizuje wizyty, ani transportu.

Posted

jestem i ja - przydreptałam dzięki lika1771 :)
niestety finansowo u mnie klapa, ale będę rozsyłała zaproszenia na wątek.
Wczoraj stał się cud u naszej Boni, więc tutaj też się uda - zobaczycie :)

Posted

waldi481 napisał(a):
------------
Bardzo uprzejmie i czołobitnie przepraszam,ale nt.szczecińskiego TOZ-u nie będe wogle sie wypowiadał.
Kłaniam sie
Waldemar

Cóż, widocznie mamy inne doświadczenia ;)

Posted

Jestem z wątku Soni.
Cieżko o dom dla starego dużego psa. Oby Sarze się udało.
Do nas trafił w zeszłym roku staruszek onek Oskar. Został na dozywotnim DT, bo to tak wspaniały pies. Starsze onki są idealnymi psami. Wstawię link na jego wątku.

Posted

Jaaga:mad:, nie pokazuj mi więcej takich suń. Stałej deklaracji nie mogę, bo u nas tragedia psia goni tragedię, ale może jakąs jednorazową wpłątę.
Ale tak cudna sunia nie może iśc do schroniska, jeszcze takiego:shake:.