florida_blue Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 AVIA - własnie jako prawie rottkę mi ją przedstawiono - rzeczywiście, matka była w typie rottki, już jest wysterylizowana... a córeczka no cóż ... :) Ma trzy miesiące i dzielnie rośnie pod okiem wujka amstaffa - robi z nim co chce, chociaż czasem wujek niechcący przydepnie ogon i trzeba się wtedy głośno poskarżyć ;) Domowe demolki wychodzą całkiem nieźle, jak na młode psię przystało :evil_lol: Avia uczy się do czego służą spacerki. Wie już do czego służy kanapa. Będzie średniej wielkości psiakiem. W stosunku do obcych jest dość nieufna i jest trochę szczekliwa, to brak kontaktu z człowiekiem we wczesnym szczenięctwie, ale wszystko do nadrobienia, w domu to prawdziwa dołóżeczkowa przytulanka. Przebywa w Domu Tymczasowym w Częstochowie, ale domku szuka wszędzie, nie zważając na odległość. Kontakt w sprawie adopcji : 728 712 883 Quote
florida_blue Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 dostałam informacje , że zgłosiła sie już chętna rodzina do adopcji Avii - i suczka pojechała juz do domku- bedzie mieszkac w Czestochowie Quote
florida_blue Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 niestety, Avia dzisiaj wróciła z adopcji - nie znam przyczyn, ale niezależnie od powodu zwrotu - znów jest u nas i szuka domku. A ja już zdążyłam pozdejmować ogłoszenia ... :( Quote
Seymour666 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Avia wczoraj szalała z amstafami, Florida pewnie dzis wstawi zdjęcia. Ona >Avia, nie Florida< może na razie nie wyglada zbyt ciekawie, ale jej matka to piekna, dostojna suka. Quote
florida_blue Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Seymour666 napisał(a):Avia wczoraj szalała z amstafami, Florida pewnie dzis wstawi zdjęcia. Ona >Avia, nie Florida< może na razie nie wyglada zbyt ciekawie, ale jej matka to piekna, dostojna suka. mam nadzieje ze mnie to technicznie nie przerośnie :cool3: Quote
florida_blue Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 oto uśmiechnięta Avia : i z języczkiem : i ze starszą siostrzyczką : Quote
florida_blue Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 avia ma już dom - Ewelina, u której mieszkała Avia , powiedziała, że było dość spore zainteresowanie, , Avia pojechała z panstwem, którzy mają już jednego psiaka i przyjechali poznac Avie razem z nim - całą rodziną :) Quote
Recommended Posts