Jump to content
Dogomania

KUBA-umieral z glodu w schronisku...ma DOMEK!*** USPIONY- ODSZEDL za TM (*) (*) (*)..

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubusia odwiedziło na Allegro 99 osób.
Byłabym bardzo szczęśliwa,gdyby udało mu się znaleźć ten jeden,jedyny domek,w którym byłby bardzo kochany przez nową Pańcię lub nowego Pańcia.
To taki śliczny piesek...

Posted

Dzwonila do mnie w niedziele o 9 rano pani z Lubina, ktora powiedziala, ze zakochali sie w ... KUBUSIU !
Jest umowiona w hotelika na poniedzialek lub wtorek po poludniu.... oby to byla ta ... jedyna pani !:roll:

Posted

zuziaM napisał(a):
Dzwonila do mnie w niedziele o 9 rano pani z Lubina, ktora powiedziala, ze zakochali sie w ... KUBUSIU !
Jest umowiona w hotelika na poniedzialek lub wtorek po poludniu.... oby to byla ta ... jedyna pani !:roll:

oby, oby.... trzymam kciuki :thumbs: :thumbs:
ale skoro pani mowi ze to milosc... to chyba wszystko dobrze sie skonczy :D

Posted

Kolejny tydzień szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
:loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Dostałam smsa od Zuzi - Kubulek dziś do domku pojechał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Czekamy na szczegóły jutro :loveu:
:Dog_run:

Posted

Seaside napisał(a):
Kolejny tydzień szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
:loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Dostałam smsa od Zuzi - Kubulek dziś do domku pojechał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Czekamy na szczegóły jutro :loveu:

hurrrrrraaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

wszystkiego dobrego Kuba!

Posted

zuziaM napisał(a):
Jest umowiona w hoteliku na poniedzialek lub wtorek po poludniu.... oby to byla ta ... jedyna pani !:roll:

No i to wlasciwie tyle ...... okazalo sie, ze to zakochanie .... nie przeszlo przy osobistej konfrontacji z Kubusiem i psiaczek od wczoraj zamieszkal w Lubinie. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Widac pani rzeczywiscie przyjechala specjalnie po Kubusia, a nie - po pieska.
I mysle, ze takie adopcje sa wlasnie najwspanialsze !
Dziekujemy bardzo wszystkim zaangazowanym w szukanie domku dla piesia. Szczegolnie Mortishii za ALLEGRO :loveu: !

Posted

Ciekawe jak przenieśc :/ - ostatnio moderatorów PWP ciągle proszę o przeniesienia czy usunięcia wątków i nic :/

Kubulku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Bądz szczęśliwy psinko :) :placz: Tęsknić będę ....

Posted

Seaside napisał(a):
Ciekawe jak przenieśc :/ - ostatnio moderatorów PWP ciągle proszę o przeniesienia czy usunięcia wątków i nic :/

....

Ja nigdy nie prosze o przeniesienie.... a na drugi dzien .... zawsze sa juz tam, gdzie powinny sie znalezc.....:lol:

Posted

to prawda, sami przenosza, pewnie na podstawie zmiany tytulu watku wnioskuja ze tak nalezy zrobic

i ja bede tesknic za Kubusiem ;(
ale moze bedzie kontakt z ta rodzina i bedziemy miec o nim informacje i foteczki... :D

Posted

Pani Kubusia to wspaniala osoba i jej corka rowniez !
Wiecie, ze ona nawet pierwszego dnia do szkoly nie poszla, zeby Kubusia do nowego domku przyzwyczaic :loveu: !
Pani bardzo chwali Kube, ze jest slodki i bardzo wesoly i radosny. Uwielbia jej corke od samego poczatku - zaczepia do zabawy i nie odstepuje na krok.
Kuba zachowuje sie bardzo dobrze i kulturalnie .... nie brudzi w domku, spacerowal i zwiedzal przez dluzszy czas swoj nowy dom ... WSPANIALY DOM ! ! !
I zdjecia na pewno beda - pani to obiecala !

Posted

Dostalam zdjecie Kubusia ( slodki jest :loveu: ) , ale na komorke ......
Kubus w weekend byl na wyjezdzie w gospodarstwie agroturystycznym i pewnie tam sobie poszalal.... czekam na wiesci.
Czasami, jak pisze pani, siedzi smutny i zamyslony.... i pani sadzi, ze on troche teskni za wspoltowarzyszami z hoteliku..... moze to i prawda, le .... na pewno nie zaluje tej zmiany otoczenia.... to jest pewne !