Jola_K Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 http://images4.fotosik.pl/198/870eb30dcc073ddcmed.jpg Lubię to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mortishia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Oto link: http://www.allegro.pl/item169102432_kuba_umieral_z_glodu_w_schronisku_.html Quote
Jola_K Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Mortishia']Oto link: http://www.allegro.pl/item169102432_kuba_umieral_z_glodu_w_schronisku_.html Perfetto! Grazie, grazie!!!!! nowa szansa dla Kuby! :multi: Quote
Mortishia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Kubusia odwiedziło na Allegro 99 osób. Byłabym bardzo szczęśliwa,gdyby udało mu się znaleźć ten jeden,jedyny domek,w którym byłby bardzo kochany przez nową Pańcię lub nowego Pańcia. To taki śliczny piesek... Quote
zuziaM Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Dzwonila do mnie w niedziele o 9 rano pani z Lubina, ktora powiedziala, ze zakochali sie w ... KUBUSIU ! Jest umowiona w hotelika na poniedzialek lub wtorek po poludniu.... oby to byla ta ... jedyna pani !:roll: Quote
Jola_K Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 zuziaM napisał(a):Dzwonila do mnie w niedziele o 9 rano pani z Lubina, ktora powiedziala, ze zakochali sie w ... KUBUSIU ! Jest umowiona w hotelika na poniedzialek lub wtorek po poludniu.... oby to byla ta ... jedyna pani !:roll: oby, oby.... trzymam kciuki :thumbs: :thumbs: ale skoro pani mowi ze to milosc... to chyba wszystko dobrze sie skonczy :D Quote
Seaside Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Kolejny tydzień szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dostałam smsa od Zuzi - Kubulek dziś do domku pojechał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Czekamy na szczegóły jutro :loveu: :Dog_run: Quote
Jola_K Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Seaside napisał(a):Kolejny tydzień szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dostałam smsa od Zuzi - Kubulek dziś do domku pojechał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Czekamy na szczegóły jutro :loveu: hurrrrrraaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: wszystkiego dobrego Kuba! Quote
Jowita Poznań Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Bosko!!! Kubusiu zebys byl szczesliwy :) Quote
zuziaM Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 zuziaM napisał(a):Dzwonila do mnie w niedziele o 9 rano pani z Lubina, ktora powiedziala, ze zakochali sie w ... KUBUSIU ! Jest umowiona w hoteliku na poniedzialek lub wtorek po poludniu.... oby to byla ta ... jedyna pani !:roll: No i to wlasciwie tyle ...... okazalo sie, ze to zakochanie .... nie przeszlo przy osobistej konfrontacji z Kubusiem i psiaczek od wczoraj zamieszkal w Lubinie. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Widac pani rzeczywiscie przyjechala specjalnie po Kubusia, a nie - po pieska. I mysle, ze takie adopcje sa wlasnie najwspanialsze ! Dziekujemy bardzo wszystkim zaangazowanym w szukanie domku dla piesia. Szczegolnie Mortishii za ALLEGRO :loveu: ! Quote
zuziaM Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 JAK JA UWIELBIAM ZMIENIAC TYTULY WATKOW Z TAKICH WSPANIALYCH POWODOW ! ! ! ! ! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Seaside Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ciekawe jak przenieśc :/ - ostatnio moderatorów PWP ciągle proszę o przeniesienia czy usunięcia wątków i nic :/ Kubulku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bądz szczęśliwy psinko :) :placz: Tęsknić będę .... Quote
zuziaM Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Seaside napisał(a):Ciekawe jak przenieśc :/ - ostatnio moderatorów PWP ciągle proszę o przeniesienia czy usunięcia wątków i nic :/ .... Ja nigdy nie prosze o przeniesienie.... a na drugi dzien .... zawsze sa juz tam, gdzie powinny sie znalezc.....:lol: Quote
Jola_K Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 to prawda, sami przenosza, pewnie na podstawie zmiany tytulu watku wnioskuja ze tak nalezy zrobic i ja bede tesknic za Kubusiem ;( ale moze bedzie kontakt z ta rodzina i bedziemy miec o nim informacje i foteczki... :D Quote
Jowita Poznań Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 fajnie by było gdyby byla jakas relacja! :) Quote
magda z. Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Kolejny psiak, któremu uratowałyście życie, tylko gratulować dziewczyny:). Mam nadzieję, że Kubuś się spisze i juz nigdy nie będzie w życiu cierpiał. Quote
Seaside Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Kurcze - teraz Tośka ma szansę w sobotę :) Zuziu - nie wiesz czy jakieś szanse będą na foty albo chociaż wieści?? Quote
zuziaM Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Pani Kubusia to wspaniala osoba i jej corka rowniez ! Wiecie, ze ona nawet pierwszego dnia do szkoly nie poszla, zeby Kubusia do nowego domku przyzwyczaic :loveu: ! Pani bardzo chwali Kube, ze jest slodki i bardzo wesoly i radosny. Uwielbia jej corke od samego poczatku - zaczepia do zabawy i nie odstepuje na krok. Kuba zachowuje sie bardzo dobrze i kulturalnie .... nie brudzi w domku, spacerowal i zwiedzal przez dluzszy czas swoj nowy dom ... WSPANIALY DOM ! ! ! I zdjecia na pewno beda - pani to obiecala ! Quote
magda z. Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Pięknie się chłopak sprawuje:) świetna decyzja, żeby psiaka do domu przyzwyczajać-zmniejsza szansę na rozróbę podczas nieobecności właścicieli;) Quote
zuziaM Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Dostalam zdjecie Kubusia ( slodki jest :loveu: ) , ale na komorke ...... Kubus w weekend byl na wyjezdzie w gospodarstwie agroturystycznym i pewnie tam sobie poszalal.... czekam na wiesci. Czasami, jak pisze pani, siedzi smutny i zamyslony.... i pani sadzi, ze on troche teskni za wspoltowarzyszami z hoteliku..... moze to i prawda, le .... na pewno nie zaluje tej zmiany otoczenia.... to jest pewne ! Quote
Recommended Posts