Jump to content
Dogomania

KUBA-umieral z glodu w schronisku...ma DOMEK!*** USPIONY- ODSZEDL za TM (*) (*) (*)..

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luna007']dzięki - matkooo dlaczego ja nie mam ogromnego wora pieniędzy:oops::oops:,ale stówkę zaraz prześlę na tych ocalonych naszych braci mniejszych - WIELKIE UKłONY ZA TO CO ROBICIE:Rose::Rose: to naprawdę budujace, że są tacy ludzie

"STOWKA" doszla - Dziekujemy w imieniu Kubusia !

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luna007']dzięki - matkooo dlaczego ja nie mam ogromnego wora pieniędzy:oops::oops:,ale stówkę zaraz prześlę na tych ocalonych naszych braci mniejszych - WIELKIE UKłONY ZA TO CO ROBICIE:Rose::Rose: to naprawdę budujace, że są tacy ludzie

Luna007 - a widzialas , jaka piekna Twoja imienniczke mamy tez u siebie .... potrzebuje tez cudownego domku :

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32872 :lol:

Czy nie jest piekna ? ? ?

Posted

Cieszę się, że przelew tak szybko doszedł :multi::multi:
a Luna faktycznie jest śliczna - och życzę żeby w tym roku wszystkie Wasze psy znalazły super domki i żeby już więcej nie było nieszczęśliwych i cierpiących zwierząt - szkoda, tylko że tak nigdy nie będzie.................ale może będzie za to coraz więcej takich ludzi jak Wy :loveu::loveu: i tego wszystkim życzę w tym nowym roku

Posted

Luna007 napisał(a):
Cieszę się, że przelew tak szybko doszedł :multi::multi:
a Luna faktycznie jest śliczna - och życzę żeby w tym roku wszystkie Wasze psy znalazły super domki i żeby już więcej nie było nieszczęśliwych i cierpiących zwierząt - szkoda, tylko że tak nigdy nie będzie.................ale może będzie za to coraz więcej takich ludzi jak Wy :loveu::loveu: i tego wszystkim życzę w tym nowym roku

No wiesz ? ? ? ? ?
My tylko wyszukujemy te biedy najwieksze, ale potem cala reszta zalezy od ludzi tak wspanialych, jak TY :loveu: ! Dzieki Tobie Kubus bedzie mogl w hoteliku pozostac nastepne 12 dni :multi: :multi: :multi: ! Dziekujemy !

Posted

Hahahahaha - widzę, że teraz zaczynamy się prześcigać w uprzejmościach, ale tak serio to Was podziwiam, że dajecie radę - przesłać kilka groszy to nie to samo co brać za tyle psów odpowiedzialność - a wziełam po koleji na tymczas 2 psy i już u mnie zostały...........i już więcej na razie nie dam rady :-(:-(:-(, a Wy jakoś to zorganizowałyście i macie 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Luna007']Hahahahaha - widzę, że teraz zaczynamy się prześcigać w uprzejmościach, ale tak serio to Was podziwiam, że dajecie radę - przesłać kilka groszy to nie to samo co brać za tyle psów odpowiedzialność - a wziełam po koleji na tymczas 2 psy i już u mnie zostały...........i już więcej na razie nie dam rady :-(:-(:-(, a Wy jakoś to zorganizowałyście i macie 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 to bardzo duzo, gdyby kazdy bral po dwa psy i kota... to chyba schronisk by nie bylo
a 30 jeszcze nie mamy... ;) :evil_lol:

Posted

Kubusia nie widzialam ostatnio. Zadziorny sie zrobil jakis czas temu. Duzych psiakow nie lubi nasz Kuba....
Mysle, ze teraz sie uspokoi, bo juz Sultan poszedl do domku, a nie lubil go Kubus.... oj, nie lubil ! ! !

Posted

zuziaM napisał(a):
Kubusia nie widzialam ostatnio. Zadziorny sie zrobil jakis czas temu. Duzych psiakow nie lubi nasz Kuba....
Mysle, ze teraz sie uspokoi, bo juz Sultan poszedl do domku, a nie lubil go Kubus.... oj, nie lubil ! ! !

szukamy wiec domku gdzie Kubus bedzie jedynym pieskiem
ale on piekny!!!!!!!!! :loveu:

Posted

Jola_K napisał(a):
szukamy wiec domku gdzie Kubus bedzie jedynym pieskiem
ale on piekny!!!!!!!!! :loveu:

Nie jest to takie konieczne.
Mysle, ze bylo to spowodowane zamknieciem w roznych kojcach......
Kiedy Kuba bedzie luzem biegal z innymi psami, nie bedzie zadnej agresji.... Przeciez w schonisku nie potrafil nawet o jedzenie zawalczyc..... to te oddzielajace kraty takiej mu odwagi dodaja, ale kiedy sie spotka z innym psem, to podkula ogonek i .... wieje jak najdalej !

Posted

Dawno nie byłam u Kubusia.
A to taki sliczny piesio co prosi o domek. Obiecuje ze po styczniu jak juz moja sytuacja sie unormuje znow porozwieszam ogloszenia. Teraz to z wiadomych wzgledow nie dam rady. Ale potem zaczna sie spacerki z dzieckiem wiec przy okazji polacze przyjemne z pozytecznym. W razie co dom tez sprawdze, jakby sie tu w okolicach znalazl :)

Posted

[quote name='Seaside']Kubusiu już tyle czasu a nikt cię jeszcze nie pokochał :( (oprócz nas oczywiście :razz: )

No , ja go kocham bardzo ..... musze zdjecia nowe zrobic.

Czy ktos moze wyslac ogloszenie do Gazety Wyborczej ( ale ze swoim numerem telefonu - moich ogloszen nie drukuja ).

listy@wroclaw.agora.pl

P R O S Z E ! ! !

.