Jump to content
Dogomania

KUBA-umieral z glodu w schronisku...ma DOMEK!*** USPIONY- ODSZEDL za TM (*) (*) (*)..

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podbijanie watku nie wystarczy :shake: , na dogo jest mnustwo psow co domkow szukaja i znajduja ,ale potrzebne sa dobre opisy psow .Tu pozwole sobie zacy towac Magde:

osoby, ktore robilyby opisy psow, w tym celu nalezy zglosic sie do pielegniarzy i poprosic o ankiete opisu psow dla wolontariuszy.W ankiecie jest szereg pytan na temat zachowania i umiejetenosci psa, prosze koniecznie pisac imie lub nr psa, bez tego opis jest nieprzydatny i zostawic swoje namiary-czesto zdarza sie, ze opis jest nieczytelny a nie mam do kogo zadwonic.Psy rzetelnie opisane najszybciej znajduja nowe domy
Do opisow poszukuje osob powyzej 15 roku zycia.

Wiem ,ze Kuba jest w Hoteliku ,ale jedno nie wyklucza drugiego . Dobry opis psa zwieksza jego szanse na dom . Wescie taka ankiete ze schronu i zrobcie te opisy .
Cokolwiek byscie zrobily ,robicie to dla tych psow .Te psy w schronisku tez potrzebuja pomocy .

Posted

Czy KUBA-Blaga o ...10 zl !???????na hotel??
On chce miec dom , wlasna rodzine , kogos kto bedzie mial dla niego czas , kogos kto go pokocha , kto bedzie jego przyjacielem .

Kuba chce w koncu do wlasnej rodziny .Pomozcie mu ja znalesc .

Posted

Kuba do góry!!!
Wczoraj znów rozwieszałam plakaty- dziś sprawdzę czy jakieś cholery nie zerwały :mad:
Ostatnio plakaty szybko poznikały - żeby jeszcze zrywał ktoś chętny na adopcję, ale po tłumie chętnych widać że to raczej jacyś <piiiiip>

Posted

A nasz Kubus nie lubi Sultanka.
Wczoraj na niego straznie ujadal ( siedza naprzeciwko siebie w kojcach ).
Trzeba Kubusiowi jak najszybciej do domku , bo sie nam rozbisurmania i ... dziczeje ! albo tak sie przyzwyczail, ze swojego broni ...

Posted

[quote name='Luna007']Czy Kubuś nadal potrzebuje kaski na hotelik?? jeśli tak to coś wyskrobię tylko się pogubiłam z tym AFN - jakie jest aktualne konto - może wiecie???

Na to konto z dopiskiem : " PSIAKI Z JELENIEJ "
ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

NIP 7412025929

KRS 0000264523

numer konta

78213000042001038801430001

Dziekujemy serdecznie za kazda zlotowke :loveu: dla tych biedaczkow.
One tak bardzo potrzebowaly wolnosci !
Kubus pewnie nie zylby tam za dlugo.... on po prostu nie potrafil zawalczyc o jedzenie ..... umieral tam z glodu, mimo pelnych misek jedzenia.....

Posted

dzięki - matkooo dlaczego ja nie mam ogromnego wora pieniędzy:oops::oops:,ale stówkę zaraz prześlę na tych ocalonych naszych braci mniejszych - WIELKIE UKłONY ZA TO CO ROBICIE:Rose::Rose: to naprawdę budujace, że są tacy ludzie