Jowita Poznań Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Drakuś jak nowy, a ja przynajmniej w przyszłosci nie bede miala małych kotow :evil_lol: Amidala broi jak szalona- skad to zwierze ma tyle energii to ja nie wiem. Juz mi zbiła 4 wazony i jedna doniczke- nieszczycielka. Drakuś w swojej karierze nigdy nic nie zbił a ten mały szatan...:diabloti: to ja Ci szykuje w takim razie paczuszke na bazarek :) Quote
zuziaM Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Seaside napisał(a): Nie wysyłaj bo szkoda pieniążków, jak ciocia będzie jechać to podasz, a może rodzice twoi znów się wybiorą do Was :) No prosze , cale rodzinne klany sie ujawniaja ? ? ? ! ! ! Pozazdroscic tylko rodziny, dla ktorej wazne sa zwierzaczki ! :lol: :loveu: :lol: Pozdrawiamy ( i ciocie oraz rodzicow - tez :loveu: ). Quote
Seaside Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 zuziaM napisał(a):No prosze , cale rodzinne klany sie ujawniaja ? ? ? ! ! ! Pozazdroscic tylko rodziny, dla ktorej wazne sa zwierzaczki ! :lol: :loveu: :lol: Pozdrawiamy ( i ciocie oraz rodzicow - tez :loveu: ). Najbliższa rodzina jest czasem przerażona nami więc sobie działąmy bez zbytniego rozgłosu :) Zresztą zawsze mówili, że z nami jest coś nie do końca tak :diabloti: Ehh to były czasy... a teraz małpa mieszka gdzieś na 2 końcu świata :placz: Quote
Jola_K Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Seaside']Najbliższa rodzina jest czasem przerażona nami więc sobie działąmy bez zbytniego rozgłosu :) Zresztą zawsze mówili, że z nami jest coś nie do końca tak :diabloti: Ehh to były czasy... a teraz małpa mieszka gdzieś na 2 końcu świata :placz: skad ja to znam..... :roll: i nawet z zuziaM dzis na ten temat rozmawialam... no ale my sie krytyka innych nie mozemy przejmowac, zwierzatka czekaja na pomoc (a Kube zabieram na spacerek po pierwszej stronie :) ) Quote
Jola_K Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 i zapomnialam.. witam mojego ulubionego lazienkowo-umywalkowego kotecka :loveu: Quote
zuziaM Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Halo, Kubuniu .... cisza, az w uszach dzwoni .... Quote
zuziaM Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='Jola_K']i zapomnialam.. witam mojego ulubionego lazienkowo-umywalkowego kotecka :loveu: Czyzbys maczala paluszki w tym, ze ten kociak jest na umywalce u Jowity :lol: ? ? ? Quote
Seaside Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Znając Jolę to kto wie ;) Ale Drakul to inna historia. Został znaleziony jako maleńkie kocię przy rzece (dobrze mówię?? żebym nie skąłmała :) ) Miał chore oczka i wogóle marny chłopak z niego był. Ale pod skrzydłami Jowitki i jej TZ każdy kot rozkwita :loveu: :loveu: :loveu: Jak widać na załączonym obrazku :) Najfajniejsze jest w nim właśnie to, że uwielnbia wodę :) Quote
Jowita Poznań Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 tak tak, Drakuś nad Wartą był znaleziony przez moją koleżanke serdeczną Ewunię. Było z nim baaardzo kiepsciutko, ale nasza miłość pozwoliła wyrosnąć zbójowi na takiego oto slicznego umywalkowego kotka :D miłośc do wody to chyba od tej Warty mu została :diabloti: A od 3 miesiecy dołączyła do niego kolejna znajda Amisia- mówię wam co za szatan, roznosi chałupę na każdą strone świata.:diabloti: Jola K- Drakuś buziaczek posyła :p Quote
Seaside Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 A kubuś do góry. Koniec off topiców :eviltong: Quote
zuziaM Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Seaside napisał(a):A kubuś do góry. Koniec off topiców :eviltong: Ale one sa takie milutkie .... i nadzieje nam daja, ze jednak kogos los tych biedakow obchodzi ... Quote
Jowita Poznań Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 dzien dobry Kubusiu. Z rana do Ciebie pukam! Quote
zuziaM Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Jowita Poznań']dzien dobry Kubusiu. Z rana do Ciebie pukam! Wiec witajcie cioteczki - taki jestem piekny .... kto mnie pokocha ? ? ? . Jest przeslodki :loveu: ! Cudowny psiak. Pan mowi, ze jest bardzo pojetny, nauczyl sie juz czystosci i ... szczeka na obcych ... Quote
zuziaM Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 I Kubusiowi niech sw.Milkolaj przyniesie domek ! Quote
Seaside Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ciotka w prezencie mikołajkowym plakaty będzie dziś rozklejać :) Quote
Jowita Poznań Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Seaside - poszla do Ciebie przesyłka z darami ;) na bazarek. Cel psiaki jeleniogorskie :D Quote
Seaside Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 O moja kochana kuzynko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak tylko przyjdą wystawiam :) Quote
Jowita Poznań Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 wysłalam tez okulary przeciwsłoneczne - nowe w opakowaniu, mam tylko nadzieje iz poczta polska ich nie uszkodzi ( wysłane to wszystko w duzej kopercie bąbelkowej) Quote
Seaside Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Piękny łagodny psiak :( - poszukujemy domku :( Jowitka dziś wystawię :) Quote
Jola_K Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Jowita Poznań napisał(a): Jola K- Drakuś buziaczek posyła :p ooooo dopiero teraz buziaczka odebralam, milo milo :p i ja przesylam i jeszcze od dwoch moich koteczek dla kawalera i dla jego wlascicielki :p hop Kubusiu, po domek Quote
zuziaM Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 http://images4.fotosik.pl/234/516765143470b3bbmed.jpg Nie można sie nie zakochać... te jego oczki są takie cudowne i z taka czułością patrzyć potrafi na człowieka, ze serce sie kraje ... Quote
Recommended Posts