Jowita Poznań Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 podnosze Kubusia! Zuziu dziekuje za maial- jak tylko wydrukuje od razu wysylam ogloszenia- a dodatkowo powiesze w swoich sklepach zoologicznych. Quote
zuziaM Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Jowita Poznań napisał(a):podnosze Kubusia! Zuziu dziekuje za maial- jak tylko wydrukuje od razu wysylam ogloszenia- a dodatkowo powiesze w swoich sklepach zoologicznych. To ja dziekuje ! :loveu: A dzisiaj jade do psiakow ... moze sie ktorys spodoba nowym Panstwu ..:roll: ? ? ? Quote
zuziaM Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 W Kubusiu to ja jestem zakochana .... po uszy :loveu: ! Mowie Wam, to jest pies tak spokojny i tak sympatyczny, ze .... jego nie mozna nie pokochac ! ! ! A na dodatek - cudowny :loveu: ! No spojrzcie w jego cudne oczka :loveu: ! najbardziej chyba sie ciesze , ze to wlasnie on zostal zabrany ze schroniska ..... I mimo, ze dalej jest terroryzowany ... tym razem przez towarzyszke z kojca - TOSIE ( ona tez go nie dopuszcza do miski ! Pan musi na czas karmienia ja zabierac ! ), to juz nie jest taki wystraszony i wystarczy mu kilka dni, zeby zaaklimatyzowal sie w swoim nowym - mam nadzieje, ze szybko znalezionym - domku. Quote
Seaside Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Kubuś - weź się w garść chłopie :cool3: - pokaż babie gdzie jej miejsce!!! ;) Quote
zuziaM Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Dorothy, dziekuje za przeslanie ogloszen :loveu: . Pooglaszam teraz nasze psiaki w lokalnych mediach.... oby skutecznie :roll: . Quote
Seaside Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dzis 100 pytań do :) Był ten facet z Bolesławca?? Tak pytam bo może Kubusiem się zainteresował jak był :oops: Quote
zuziaM Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Seaside napisał(a):Dzis 100 pytań do :) Był ten facet z Bolesławca?? Tak pytam bo może Kubusiem się zainteresował jak był :oops: O ile wiem, nie bylo nikogo. Kubus szuka najlepszego domku. Quote
Seaside Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 i hop do góry malutki http://images4.fotosik.pl/198/870eb30dcc073ddcmed.jpg Quote
zuziaM Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Kubus sie nam rozszczekal ...... chyba juz sie oswoil i zaczyna terenu swojego bronic. Dobrze to ... i zle .... bo on powinien w swoim domu juz bronic terytorium, a nie w hoteliku ..... oby sie nie przyzwyczail za bardzo, bo bedzie potem znowu cierpial ..... Quote
zuziaM Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 ZAPRASZAM do ALBUMU naszych wszystkich psiakow - w moim podpisie ! Mozna sobie wybierac zdjecia do - np. ogloszen ..... . Quote
zuziaM Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='zuziaM']ZAPRASZAM do ALBUMU naszych wszystkich psiakow - w moim podpisie ! Mozna sobie wybierac zdjecia do - np. ogloszen ..... . Kubus jest cudowny. To pies - marzenie ! Jest spokojny, lagodny, pieszczoch, a jednoczesnie - stroz, ktory , moze nie pogryzie intruza, ale za to postawi na nogi dom i ostrzeze przed obcym... Dlaczego tak dlugo czeka ? Quote
Jola_K Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 zapraszamy do aukcji, z ktorych całkowity dochod jest przekazywany na pomoc w utrzymaniu naszych piesków (każdy dzien to kilkadziesiat złotych na utrzymanie... :-( ) linki do kilku aukcji w moim podpisie kilka aukcji prowadzi tez Seaside Dziekujemy Quote
zuziaM Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Jola_K']zapraszamy do aukcji, z ktorych całkowity dochod jest przekazywany na pomoc w utrzymaniu naszych piesków (każdy dzien to kilkadziesiat złotych na utrzymanie... :-( ) linki do kilku aukcji w moim podpisie kilka aukcji prowadzi tez Seaside Dziekujemy Kochany psiaczek, musi znalezc najlepszy domek ! Quote
zuziaM Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 zuziaM napisał(a):Kochany psiaczek, musi znalezc najlepszy domek ! Kubuniu, czekamy , az sie ukaza ogloszenia .... przeciez to niemozliwe, zeby w 20-kikutysiecznym miescie nie znalazla sie chociaz jedna rodzina, ktora by chciala przygarnac ... np. Kubusia.... Quote
Seaside Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ja też jestem w szoku :( Tyle ludzi i przechodzą obojętnie :placz: Quote
Jowita Poznań Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 kochani- taki off teraz zrobie na forum molosy jest ankieta- 3 schroniska moga dostac razem 900 kg karmy, brakuje ponad 300 glosow a akcja tylko do jutra- glosujcie plese! oto link na dogomani: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2523566#post2523566 Quote
Jowita Poznań Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Kuzynko, widze ze wystawiasz rozne rzeczy na aukcjach- ja niestety tego nie moge robic- poniewaz w kazdej chwili moge czasowo zniknac z dogo ;) Ale mam pare rzeczy ktore moge Ci przekazac ( widzialam ze wystawialas flet od Gabrysi, tez mam taki tyle ze taki ładny brazik- moge tez Ci go przesłac albo Cioci Asi jak bedzie do Was jechac przekazac. Co ty na to? Zawsze jakis grosz wpadnie na psiaki. Quote
Seaside Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pewnie :loveu: kochana jesteś że o tym pomyślałaś :) Flet leżał głęboko w pudełku zapomniany - wiesz jak to jest - może głupio wydawać prezenty :oops: ale leży takie cudo i się marnuje. A tak Celinka będzie swoje jamniki wzywać flecikiem :evil_lol: - poszedł za dyszkę :) Nie wysyłaj bo szkoda pieniążków, jak ciocia będzie jechać to podasz, a może rodzice twoi znów się wybiorą do Was :) Coś wykombinujemy. NA razie pieniążki się znajdują powolutku, więc zachowamy ciągłość :) Tak off topic - jak tam Drakul - przeżył jakoś, że pozbawiliście go męskości?? :diabloti: Uważaj na siebie, bo styczeń już bliisssssssssskkkoooooooo :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts