Jump to content
Dogomania

KUBA-umieral z glodu w schronisku...ma DOMEK!*** USPIONY- ODSZEDL za TM (*) (*) (*)..

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
podnosze Kubusia!

Zuziu dziekuje za maial- jak tylko wydrukuje od razu wysylam ogloszenia- a dodatkowo powiesze w swoich sklepach zoologicznych.

To ja dziekuje ! :loveu:
A dzisiaj jade do psiakow ... moze sie ktorys spodoba nowym Panstwu ..:roll: ? ? ?

Posted

W Kubusiu to ja jestem zakochana .... po uszy :loveu: !
Mowie Wam, to jest pies tak spokojny i tak sympatyczny, ze .... jego nie mozna nie pokochac ! ! !

A na dodatek - cudowny :loveu: !

No spojrzcie w jego cudne oczka :loveu: !
najbardziej chyba sie ciesze , ze to wlasnie on zostal zabrany ze schroniska .....
I mimo, ze dalej jest terroryzowany ... tym razem przez towarzyszke z kojca - TOSIE ( ona tez go nie dopuszcza do miski ! Pan musi na czas karmienia ja zabierac ! ), to juz nie jest taki wystraszony i wystarczy mu kilka dni, zeby zaaklimatyzowal sie w swoim nowym - mam nadzieje, ze szybko znalezionym - domku.

Posted

Seaside napisał(a):
Dzis 100 pytań do :)
Był ten facet z Bolesławca?? Tak pytam bo może Kubusiem się zainteresował jak był :oops:

O ile wiem, nie bylo nikogo.

Kubus szuka najlepszego domku.

Posted

Kubus sie nam rozszczekal ...... chyba juz sie oswoil i zaczyna terenu swojego bronic.
Dobrze to ... i zle .... bo on powinien w swoim domu juz bronic terytorium, a nie w hoteliku ..... oby sie nie przyzwyczail za bardzo, bo bedzie potem znowu cierpial .....

Posted

[quote name='zuziaM']ZAPRASZAM do ALBUMU naszych wszystkich psiakow - w moim podpisie !

Mozna sobie wybierac zdjecia do - np. ogloszen .....

.

Kubus jest cudowny. To pies - marzenie !
Jest spokojny, lagodny, pieszczoch, a jednoczesnie - stroz, ktory , moze nie pogryzie intruza, ale za to postawi na nogi dom i ostrzeze przed obcym...
Dlaczego tak dlugo czeka ?

Posted

zapraszamy do aukcji, z ktorych całkowity dochod jest przekazywany na pomoc w utrzymaniu naszych piesków (każdy dzien to kilkadziesiat złotych na utrzymanie... :-( )

linki do kilku aukcji w moim podpisie
kilka aukcji prowadzi tez Seaside

Dziekujemy

Posted

[quote name='Jola_K']zapraszamy do aukcji, z ktorych całkowity dochod jest przekazywany na pomoc w utrzymaniu naszych piesków (każdy dzien to kilkadziesiat złotych na utrzymanie... :-( )

linki do kilku aukcji w moim podpisie
kilka aukcji prowadzi tez Seaside

Dziekujemy

Kochany psiaczek, musi znalezc najlepszy domek !

Posted

zuziaM napisał(a):
Kochany psiaczek, musi znalezc najlepszy domek !

Kubuniu, czekamy , az sie ukaza ogloszenia .... przeciez to niemozliwe, zeby w 20-kikutysiecznym miescie nie znalazla sie chociaz jedna rodzina, ktora by chciala przygarnac ... np. Kubusia....

Posted

Kuzynko, widze ze wystawiasz rozne rzeczy na aukcjach- ja niestety tego nie moge robic- poniewaz w kazdej chwili moge czasowo zniknac z dogo ;)
Ale mam pare rzeczy ktore moge Ci przekazac ( widzialam ze wystawialas flet od Gabrysi, tez mam taki tyle ze taki ładny brazik- moge tez Ci go przesłac albo Cioci Asi jak bedzie do Was jechac przekazac. Co ty na to?
Zawsze jakis grosz wpadnie na psiaki.

Posted

Pewnie :loveu: kochana jesteś że o tym pomyślałaś :) Flet leżał głęboko w pudełku zapomniany - wiesz jak to jest - może głupio wydawać prezenty :oops: ale leży takie cudo i się marnuje. A tak Celinka będzie swoje jamniki wzywać flecikiem :evil_lol: - poszedł za dyszkę :)
Nie wysyłaj bo szkoda pieniążków, jak ciocia będzie jechać to podasz, a może rodzice twoi znów się wybiorą do Was :) Coś wykombinujemy. NA razie pieniążki się znajdują powolutku, więc zachowamy ciągłość :)

Tak off topic - jak tam Drakul - przeżył jakoś, że pozbawiliście go męskości?? :diabloti:
Uważaj na siebie, bo styczeń już bliisssssssssskkkoooooooo :multi: :multi: :multi: