Jump to content
Dogomania

KUBA-umieral z glodu w schronisku...ma DOMEK!*** USPIONY- ODSZEDL za TM (*) (*) (*)..

Recommended Posts

Posted

KUBA jest bardzo lagodny, zrownowazony i nad wyraz spokojny.
W schronisku ( JELENIA GORA ) go zauwazylam, bo lezal w kacie skulony i .... byl bardzo wychudzony :shake: . Na szyi mial kolczatke, tak ciasno zaciagnieta, ze mialam problem z jej zdjeciem .....:shake: !
Z wygladu przypomina kaukaza miniaturke :lol: - bedzie mial, po odpowiedniej pielegnacji - piekna puszysta siersc.
Wyglada na mlodego - jakies 2 latka......
Jest wielkosci drobnego ON-ka.
Ma smutne oczka, ale mysle, ze potrafi sie pieknie bawic i cieszyc ... trzeba mu tylko dac szanse.
Jest teraz w hoteliku w Lwowku ( D.Slask). Ale szuka domu.

Prosimy o kazda 1 zl ! To dla Kubusia oznacza zycie w cieple i spokoju, gdzie zaden inny pies nie odgania go od miseczki ... juz jego wlasnej ...

I to taka chudzinka ..... :shake: .

KUBUS ma skarpetke wspolna z innymi psiakami wyciagnietymi ze schroniska w Jeleniej Gorze

Dziekujemy !

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuziaM']KUBA jest bardzo lagodny, zrownowazony i nad wyraz spokojny.

W samochodzie siedzial b. grzecznie i wygladal przez okienko.
Czeka na najlepszy dom !

Posted

Seaside napisał(a):
są są :) tylko w pracy trochę szaleństwo dziś mają :)
Śliczny Kubusiu jesteś.....

Kubusia podkarmimy troszke i tez oglosimy wszem i wobec, ze taki piekny piesio szuka domku - najlepszego z najlepszych.

W pierwszym poscie wklejam numer konta i dzziekuje wszystkim, ktorzy zechca nam pomoc .

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
piekniota pokazuje swoj pyszczol wszystkim!

Jest naprawde uroczy :loveu: !
Czemu tak jest, ze 99% tych schroniskowych psiatek jest przeslodka ? ? ? ? ? I to i smutne :-( i radosne :loveu: jest jednoczesnie....

Ciekawa tylko jestem, czy on byl kiedykolwiek w mieszkaniu trzymany i ma ... maniery odpowiednie :roll: ?

Posted

Tutaj raczej nie mamy co liczyc na pomoc ..... kazdy ma swoje psiaki i .... trzeba w inny sposob zaczac dzialac .... ogloszenia zaczac wysylac.
Gdzie sie da !
Macie przeciez wszyscy swoje lokalne gazety i niekiedy telewizje !
Sa sklepy zoologiczne, gdzie tez pozwola wywiesic ogloszenia....
Moze tutaj zaczac dzialac ?
Nie mam porzadnej drukarki i musze poczekac z tym, az znajde mozliwosc wydrukowania naszych wszystkich psiakow.
Chyba, ze ktos to zrobi i do mnie przysle poczta - na formacie A4 - dla kazdego psiaka osobno - po 2 sztuki - zebym mogla zamiescic w naszej gazecie i naszej telewizji. Prosze o pomoc !

Posted

Zuzia postaram się porobić.

kolezanka ma fajna drukarke to u niej wydrukuje ( na A4)

tylko bym prosiła na maila jeszcze raz zdjecia, (no i teksty jakie tam umieszczac) bo w watkach mam w wiekszosci fotosik ktory juz mi sie nie otwiera.

Wydrukuje dopiero najwczesniej u niej za tydzien bo jest chora a ja teraz nie moge miec z zakaznymi kontaktu, ale potem od razu sle do Ciebie poleconym priorytetem.

moj mail: etka@o2.pl

co do tekstow czy moge wziasc te z pierwszych stron?? I o jakie psiaki dokładnie chodzi ( nie we wszystkich watkach moge byc)

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
Zuzia postaram się porobić.

kolezanka ma fajna drukarke to u niej wydrukuje ( na A4)

tylko bym prosiła na maila jeszcze raz zdjecia, (no i teksty jakie tam umieszczac) bo w watkach mam w wiekszosci fotosik ktory juz mi sie nie otwiera.

Wydrukuje dopiero najwczesniej u niej za tydzien bo jest chora a ja teraz nie moge miec z zakaznymi kontaktu, ale potem od razu sle do Ciebie poleconym priorytetem.

moj mail: etka@o2.pl

co do tekstow czy moge wziasc te z pierwszych stron?? I o jakie psiaki dokładnie chodzi ( nie we wszystkich watkach moge byc)

Jowituś kochana :loveu: co ja bym be z Ciebie zrobiła :shake: Tylko ty jesteś moją ostoją w tej rodzinie :loveu: :loveu: - tylko dzidziusia u koleżanki nie zaraź :shake:
Psiaczki też dziękują :loveu:

Posted

Seaside napisał(a):
Chudziutki do góry!!!!

PROSIMY WSZYSTKICH CHETNYCH, ktorzy maja mozliwosci gdzies do netu, badz prasy, powysylac ogloszenia o naszych psiakach ...... o podanie swoich maili do mnie na PM - wysle gotowe ogloszenia ze zdjciami i informacjami o pieskach.
PROSIMY :modla: :modla: :modla: !