zuziaM Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 KUBA jest bardzo lagodny, zrownowazony i nad wyraz spokojny. W schronisku ( JELENIA GORA ) go zauwazylam, bo lezal w kacie skulony i .... byl bardzo wychudzony :shake: . Na szyi mial kolczatke, tak ciasno zaciagnieta, ze mialam problem z jej zdjeciem .....:shake: ! Z wygladu przypomina kaukaza miniaturke :lol: - bedzie mial, po odpowiedniej pielegnacji - piekna puszysta siersc. Wyglada na mlodego - jakies 2 latka...... Jest wielkosci drobnego ON-ka. Ma smutne oczka, ale mysle, ze potrafi sie pieknie bawic i cieszyc ... trzeba mu tylko dac szanse. Jest teraz w hoteliku w Lwowku ( D.Slask). Ale szuka domu. Prosimy o kazda 1 zl ! To dla Kubusia oznacza zycie w cieple i spokoju, gdzie zaden inny pies nie odgania go od miseczki ... juz jego wlasnej ... I to taka chudzinka ..... :shake: . KUBUS ma skarpetke wspolna z innymi psiakami wyciagnietymi ze schroniska w Jeleniej Gorze Dziekujemy ! Quote
zuziaM Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='zuziaM']KUBA jest bardzo lagodny, zrownowazony i nad wyraz spokojny. W samochodzie siedzial b. grzecznie i wygladal przez okienko. Czeka na najlepszy dom ! Quote
zuziaM Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 bumerang napisał(a):do gory Kuba po domek! No, a gdzie jeleniogorskie cioteczki sie podziewaja ? Quote
Seaside Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 są są :) tylko w pracy trochę szaleństwo dziś mają :) Śliczny Kubusiu jesteś..... Quote
zuziaM Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Seaside napisał(a):są są :) tylko w pracy trochę szaleństwo dziś mają :) Śliczny Kubusiu jesteś..... Kubusia podkarmimy troszke i tez oglosimy wszem i wobec, ze taki piekny piesio szuka domku - najlepszego z najlepszych. W pierwszym poscie wklejam numer konta i dzziekuje wszystkim, ktorzy zechca nam pomoc . Quote
Jola_K Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Slicznie podpalany :loveu: Jak moj Brutus, tyle ze on kaukaz wlasnie, i jest ciemniejszy :razz: no to do pracy, idziemy szukac domkow. Quote
Blondella Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Przesłodki:loveu: Kto chce Kubusia??? Quote
Seaside Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 młody psiak - powinien się szybko zresocjalizować :( Quote
Jowita Poznań Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 piekniota pokazuje swoj pyszczol wszystkim! Quote
zuziaM Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Jowita Poznań napisał(a):piekniota pokazuje swoj pyszczol wszystkim! Jest naprawde uroczy :loveu: ! Czemu tak jest, ze 99% tych schroniskowych psiatek jest przeslodka ? ? ? ? ? I to i smutne :-( i radosne :loveu: jest jednoczesnie.... Ciekawa tylko jestem, czy on byl kiedykolwiek w mieszkaniu trzymany i ma ... maniery odpowiednie :roll: ? Quote
zuziaM Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Do gory Kubusiu. I dla Ciebie przyjdzie szczesliwy dzien.... Quote
Jowita Poznań Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Kubuś w góre! Mam sentyment bo mój pies starowinka też się tak nazywa :loveu: Quote
Seaside Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 tylko jestt kilka razy mniejszy hihi :) Kubulek w górę!! Quote
zuziaM Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Seaside napisał(a):tylko jestt kilka razy mniejszy hihi :) Kubulek w górę!! Wkrotce damy ogloszenie .... moze .... Quote
zuziaM Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 zuziaM napisał(a):Wkrotce damy ogloszenie .... moze .... BARTUS - w domku..... teraz pora na Kubusia :lol: . Daje ogloszenie . Quote
zuziaM Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Tutaj raczej nie mamy co liczyc na pomoc ..... kazdy ma swoje psiaki i .... trzeba w inny sposob zaczac dzialac .... ogloszenia zaczac wysylac. Gdzie sie da ! Macie przeciez wszyscy swoje lokalne gazety i niekiedy telewizje ! Sa sklepy zoologiczne, gdzie tez pozwola wywiesic ogloszenia.... Moze tutaj zaczac dzialac ? Nie mam porzadnej drukarki i musze poczekac z tym, az znajde mozliwosc wydrukowania naszych wszystkich psiakow. Chyba, ze ktos to zrobi i do mnie przysle poczta - na formacie A4 - dla kazdego psiaka osobno - po 2 sztuki - zebym mogla zamiescic w naszej gazecie i naszej telewizji. Prosze o pomoc ! Quote
Jowita Poznań Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Zuzia postaram się porobić. kolezanka ma fajna drukarke to u niej wydrukuje ( na A4) tylko bym prosiła na maila jeszcze raz zdjecia, (no i teksty jakie tam umieszczac) bo w watkach mam w wiekszosci fotosik ktory juz mi sie nie otwiera. Wydrukuje dopiero najwczesniej u niej za tydzien bo jest chora a ja teraz nie moge miec z zakaznymi kontaktu, ale potem od razu sle do Ciebie poleconym priorytetem. moj mail: etka@o2.pl co do tekstow czy moge wziasc te z pierwszych stron?? I o jakie psiaki dokładnie chodzi ( nie we wszystkich watkach moge byc) Quote
Seaside Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jowita Poznań napisał(a):Zuzia postaram się porobić. kolezanka ma fajna drukarke to u niej wydrukuje ( na A4) tylko bym prosiła na maila jeszcze raz zdjecia, (no i teksty jakie tam umieszczac) bo w watkach mam w wiekszosci fotosik ktory juz mi sie nie otwiera. Wydrukuje dopiero najwczesniej u niej za tydzien bo jest chora a ja teraz nie moge miec z zakaznymi kontaktu, ale potem od razu sle do Ciebie poleconym priorytetem. moj mail: etka@o2.pl co do tekstow czy moge wziasc te z pierwszych stron?? I o jakie psiaki dokładnie chodzi ( nie we wszystkich watkach moge byc) Jowituś kochana :loveu: co ja bym be z Ciebie zrobiła :shake: Tylko ty jesteś moją ostoją w tej rodzinie :loveu: :loveu: - tylko dzidziusia u koleżanki nie zaraź :shake: Psiaczki też dziękują :loveu: Quote
Seaside Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 http://images4.fotosik.pl/198/870eb30dcc073ddcmed.jpg Chudziutki psiaczek :( szukamy domku :( Quote
Seaside Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ciotki co z wami?? Nie myślałąm, że wątek tak szybko umrze :placz: Quote
zuziaM Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Seaside napisał(a):Chudziutki do góry!!!! PROSIMY WSZYSTKICH CHETNYCH, ktorzy maja mozliwosci gdzies do netu, badz prasy, powysylac ogloszenia o naszych psiakach ...... o podanie swoich maili do mnie na PM - wysle gotowe ogloszenia ze zdjciami i informacjami o pieskach. PROSIMY :modla: :modla: :modla: ! Quote
Recommended Posts