ulvhedinn Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Dotarły pieniążki od Aimez_moi :) dziękuję!!!! Maniecki okazuje sie zupełnie ok, szczególnie jak na dojrzałego pana ;) We krwi wszystko ok, serduszko dobrze puka :) no i po co mnie straszył, małpiszon jeden? Quote
Aimez_moi Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Bardzo prosze.....:) A jak tam watroba wiadomo? Bo ja ostatnio bylam na badaniach z moim 10-letnim labusiem i mamy podwyzszone proby watrobowe......dlatego jestem przeczulona. Quote
Hope2 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 zagladam do Maniusia :) ulv, jak się ogarnę z nowym dogo, to zrobię mu bazarek (na razie straciłam chyba z godzinę na wstawienie zdjęć na cegiełki Blackiego :( ) jutro będę słać zaproszenia...a przy tej pojemności skrzynki...ehhhhh Quote
ulvhedinn Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Wątróbka zdrowa ;) Największy problem z tym siusiakiem- dziś byłyśmy u pani dr która specjalizuje się w rozrodzie, obejrzała, pomacał (hmmm) i kazała przyjść jutro, bo musi przemyśleć. Na razie mam przemywać riwanolem i smarować maścią do wymion ;) Ale wygląda na to, że Maniek będzie musiał mieć małą operację.... Quote
Aimez_moi Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 A co Mankowi z siusiakiem beda robic? Quote
ulvhedinn Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Chyba będzie trzeba zrobić plastykę napletka, a dokładnie otworka ;) żeby siuraczek nie uciekał na zewnątrz, bo sie obciera i robi sie stan zapalny, a to w najgorszym przypadku może doprowadzić nawet do martwicy.... Quote
Aimez_moi Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 O Maniek........ przy siusiaku Ci beda cos majstrowac? No chlopak jestem z Toba.....:) Quote
ulvhedinn Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Cześć :) Duża cały czas się odgraża, ze mi siusiaka pokroją. Ale na razie to chyba takie grożenie...? Duża ciągle narzeka, że jestem chudy. I dobrze, bo wtyka do miski dobre rzeczy. Puszki są dobre. I mięsko jest dobre. Kulki mniej, ale z mięskiem mogą być ;) I znowu popsuła auto, to źle, bo nie ma jak jeździć do parku. W tramwaju zakłada mi kaganiec. Nie cierpię kagańca!!!!!!!! I tramwaju też za bardzo nie lubię. Ale lubię park. Są psy i krzaki i trawa i można biegać w kółko ;) I woda jest, to znaczy rzeczka, ale zupełnie nie wiem po co, fuj. P.S. A koty są głupie!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Maniutek Ty sie niczym nie przejmuj tylko duzo jedz i staraj sie odpoczac......:) Koty omijaj.....:) Quote
Hope2 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Aimez_moi- a ja poznałam Mańka osobiście :D żałuję,że zapomniałam zabrać aparatu-bo Maniek to super gość :) zawojował mnie w trzy sekundy, TZa jeszcze szybciej...ale nie zabraliśmy go do siebie...bo już był "zaklepany"-wrr... ale i tak się cieszę-bo Maniuś naprawdę zasłużył na domek, w którym będzie jedynakiem (no...u mnie by nie był :( ), gdzie będzie tulony i głaskany do nieprzytomności (aj! jak on lubi się przytulać! jak w oczka zagląda!) TZ niepocieszony-bo gdyby mógł, to by go chyba wykradł od ulv ;) Kto nie miał okazji poznać Mańka osobiście-niech żałuje-ja zaś będę żałować,że tak późno dotarłam do ulv ;) Quote
Hope2 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 hm...ulv nie ma i nie ma-to ja po cichutku Wam powiem,że Maniuś od 2 stycznia w DS :D ulv smutno trochę...ale więcej niech sama napisze :P Quote
Recommended Posts