Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dotarły pieniążki od Aimez_moi :) dziękuję!!!!

Maniecki okazuje sie zupełnie ok, szczególnie jak na dojrzałego pana ;) We krwi wszystko ok, serduszko dobrze puka :) no i po co mnie straszył, małpiszon jeden? 

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zagladam do Maniusia :)

ulv, jak się ogarnę z nowym dogo, to zrobię mu bazarek (na razie straciłam chyba z godzinę na wstawienie zdjęć na cegiełki Blackiego :( ) jutro będę słać zaproszenia...a przy tej pojemności skrzynki...ehhhhh

Posted

Wątróbka zdrowa ;) 

Największy problem z tym siusiakiem- dziś byłyśmy u pani dr która specjalizuje się w rozrodzie, obejrzała, pomacał (hmmm) i kazała przyjść jutro, bo musi przemyśleć. Na razie mam przemywać riwanolem i smarować maścią do wymion ;) 

Ale wygląda na to, że Maniek będzie musiał mieć małą operację.... 

Posted

Chyba będzie trzeba zrobić plastykę napletka, a dokładnie otworka ;) żeby siuraczek nie uciekał na zewnątrz, bo sie obciera i robi sie stan zapalny, a to w najgorszym przypadku może doprowadzić nawet do martwicy.... 

• 2 weeks later...
Posted

Cześć :)

Duża cały czas się odgraża, ze mi siusiaka pokroją. Ale na razie to chyba takie grożenie...?

Duża ciągle narzeka, że jestem chudy. I dobrze, bo wtyka do miski dobre rzeczy. Puszki są dobre. I mięsko jest dobre. Kulki mniej, ale z mięskiem mogą być ;)

I znowu popsuła auto, to źle, bo nie ma jak jeździć do parku. W tramwaju zakłada mi kaganiec. Nie cierpię kagańca!!!!!!!! I tramwaju też za bardzo nie lubię. Ale lubię park. Są psy i krzaki i trawa i można biegać w kółko ;) I woda jest, to znaczy rzeczka, ale zupełnie nie wiem po co, fuj.

P.S. A koty są głupie!!!!!!!

• 2 months later...
Posted

Aimez_moi- a ja poznałam Mańka osobiście :D żałuję,że zapomniałam zabrać aparatu-bo Maniek to super gość :) zawojował mnie w trzy sekundy, TZa jeszcze szybciej...ale nie zabraliśmy go do siebie...bo już był "zaklepany"-wrr... ale i tak się cieszę-bo Maniuś naprawdę zasłużył na domek, w którym będzie jedynakiem (no...u mnie by nie był :( ), gdzie będzie tulony i głaskany do nieprzytomności (aj! jak on lubi się przytulać! jak w oczka zagląda!) TZ niepocieszony-bo gdyby mógł, to by go chyba wykradł od ulv ;) Kto nie miał okazji poznać Mańka osobiście-niech żałuje-ja zaś będę żałować,że tak późno dotarłam do ulv ;)