Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry wieczór :) Własnie wróciłam ale bez Tiny... Ona się jeszcze podziałkuje do jutra bo ja rano jadę na zakupy i nie będzei mnie parę godzin a tam są rodzice to z nią posiedzą a potem mi psa przywiozą :) Nie zapomiałam aparatu. Zdjęcia najpierw musze wrzucić na Michała komputer i zgrac na płytę bo mój jest dalej obrażony na aparat... I nagrałam krótkie Piniowe granie w piłkę ale sama sobie nie poradzę z pokazaniem Wam filmu. Ola obiecywała że powie mi co z tym zrobić żeby było widać :) Teraz lecę do Was na fotobranie :)

Posted

No to Agus czekam na foteczki :loveu:
Kurcze,wlasnie ogladam tvn(i pisze na dogo :cool3: )i za 15min bedzie 'Uwaga' i taki smutny dzis ten program ze szok :-( Zycie jest bardzo niesprawiedliwe :shake:

Posted

Cześć Agnieszko!! Nareszcie jesteś :p

kamila-dog; napisał(a):
Kurcze,wlasnie ogladam tvn(i pisze na dogo :cool3: )i za 15min bedzie 'Uwaga' i taki smutny dzis ten program ze szok :-( Zycie jest bardzo niesprawiedliwe :shake:

Tak ja też widziałam ten program.... :-( Mój tata już wysłał smsa, a ja czekam aż mi się kom podładuje.... to takie przykre.... :-( :-( :-( Ona ma dopiero 13 lat... :-(

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Tak ja też widziałam ten program.... :-( Mój tata już wysłał smsa, a ja czekam aż mi się kom podładuje.... to takie przykre.... :-( :-( :-( Ona ma dopiero 13 lat... :-(

No wlasnie :-( Ciekawe zcy ja moge stad wyslac :razz:
Wlasnie sie zaczyna :-(

Posted

To jak zwykle najpierw pokażę wam gdzie dziś zawędrowaliśmy

pogodę mieliśmy śliczną :loveu: ale psy dostały świra i latały jak głupie, najłatwiej było im zrobić zdjęcia własnie wtedy:

no ale bardzo się starałam a pomagało mi moje dziecko

najczęściej widziałam psy w takiej perspektywie

ale co tam, jakie wyszły takie są

a tutaj mnie Piniek załatwił na cacy... ja go tak ładnie przytuliłam a on świnia gdzies znalazł jakieś gó...o i się cały wytytłał kur....:mad::mad: no i przy okazji mnie również

dziś więcej Pinia bo słyszałam, że go w galerii za mało :)
c.d.n. (ale nie dziś )

Posted

[quote name='APSA']Dziwny jakiś ten lasek, nic między drzewami nie rośnie (pfotograf go sobie wyhodował? :evil_lol:). Piniek pierwsza klasa :)
Sabcia też się ostatnio wytarzała - we wronim łajnie. Ech, ten aromat :diabloti:

Lasek w tym miejscu rzeczywiście czyściutki ale wiesz Asia jakie tam rosną podgrzybki? najlepsze miejsce :)
a swoją drogą to ty znawca jesteś, ja bym nie odróżniła wroniego od innego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='tygra']pies cyrkowiec :)

no zobacz, on musiał znaleźć sobie drzewo na czubek którego byłby w stanie nasikać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ojej to się nazywa buda :multi: :multi: :multi: :multi: , a nie to zimne z sianem na dworzu :-( :-( tak jak ma pies mojego ojca... foteczki cudowne...:multi: :multi: :multi:

Posted

Śliczny lasek... :p I nawet Yeti tam żyje... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ale przygnębiona mordka :loveu:

Swoją drogą Kora też czasem tęskni za swoim przyjacielem, który mieszka u cioci. Wtedy robi identyczną minkę :p