Guffi Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 A tu nikogo nie ma:mad: , a tym bardziej fot:mad: . Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :placz: :placz: :placz: gdzie to sie podziwacie tyle? dawaj Tinkowa mordeczke !! Quote
Agushka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Dobry wieczór :) Własnie wróciłam ale bez Tiny... Ona się jeszcze podziałkuje do jutra bo ja rano jadę na zakupy i nie będzei mnie parę godzin a tam są rodzice to z nią posiedzą a potem mi psa przywiozą :) Nie zapomiałam aparatu. Zdjęcia najpierw musze wrzucić na Michała komputer i zgrac na płytę bo mój jest dalej obrażony na aparat... I nagrałam krótkie Piniowe granie w piłkę ale sama sobie nie poradzę z pokazaniem Wam filmu. Ola obiecywała że powie mi co z tym zrobić żeby było widać :) Teraz lecę do Was na fotobranie :) Quote
Kamila Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 No to Agus czekam na foteczki :loveu: Kurcze,wlasnie ogladam tvn(i pisze na dogo :cool3: )i za 15min bedzie 'Uwaga' i taki smutny dzis ten program ze szok :-( Zycie jest bardzo niesprawiedliwe :shake: Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Cześć Agnieszko!! Nareszcie jesteś :p kamila-dog; napisał(a):Kurcze,wlasnie ogladam tvn(i pisze na dogo :cool3: )i za 15min bedzie 'Uwaga' i taki smutny dzis ten program ze szok :-( Zycie jest bardzo niesprawiedliwe :shake: Tak ja też widziałam ten program.... :-( Mój tata już wysłał smsa, a ja czekam aż mi się kom podładuje.... to takie przykre.... :-( :-( :-( Ona ma dopiero 13 lat... :-( Quote
Kamila Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ola&Kora napisał(a): Tak ja też widziałam ten program.... :-( Mój tata już wysłał smsa, a ja czekam aż mi się kom podładuje.... to takie przykre.... :-( :-( :-( Ona ma dopiero 13 lat... :-( No wlasnie :-( Ciekawe zcy ja moge stad wyslac :razz: Wlasnie sie zaczyna :-( Quote
Cerber Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 No to czekamy na focie...;:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agushka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 To jak zwykle najpierw pokażę wam gdzie dziś zawędrowaliśmy pogodę mieliśmy śliczną :loveu: ale psy dostały świra i latały jak głupie, najłatwiej było im zrobić zdjęcia własnie wtedy: no ale bardzo się starałam a pomagało mi moje dziecko najczęściej widziałam psy w takiej perspektywie ale co tam, jakie wyszły takie są a tutaj mnie Piniek załatwił na cacy... ja go tak ładnie przytuliłam a on świnia gdzies znalazł jakieś gó...o i się cały wytytłał kur....:mad::mad: no i przy okazji mnie również dziś więcej Pinia bo słyszałam, że go w galerii za mało :) c.d.n. (ale nie dziś ) Quote
Kamila Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 To mi sie najbardziej podobuje :loveu: Swieta trojca :evil_lol: Pasuja do siebie :p Quote
wiq Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 siusiumajtki:evil_lol: moje mają podobnie jak Piniek.. tylko one umieszczają tą substancję oganiczną zazwyczaj w jamie gębowej.. Quote
Agushka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Tina mi się w niczym nie tarza a tego dupka raz wzięłam do lasu i proszę... błeeeee dobrze, że ja go kąpać nie musiałam tylko Tata :) Quote
Agushka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='APSA']Dziwny jakiś ten lasek, nic między drzewami nie rośnie (pfotograf go sobie wyhodował? :evil_lol:). Piniek pierwsza klasa :) Sabcia też się ostatnio wytarzała - we wronim łajnie. Ech, ten aromat :diabloti: Lasek w tym miejscu rzeczywiście czyściutki ale wiesz Asia jakie tam rosną podgrzybki? najlepsze miejsce :) a swoją drogą to ty znawca jesteś, ja bym nie odróżniła wroniego od innego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='tygra']pies cyrkowiec :) no zobacz, on musiał znaleźć sobie drzewo na czubek którego byłby w stanie nasikać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agushka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Oto Tina w budzie: Pinio w budzie będzie później :) Quote
Cerber Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ojej to się nazywa buda :multi: :multi: :multi: :multi: , a nie to zimne z sianem na dworzu :-( :-( tak jak ma pies mojego ojca... foteczki cudowne...:multi: :multi: :multi: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Śliczny lasek... :p I nawet Yeti tam żyje... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale przygnębiona mordka :loveu: Swoją drogą Kora też czasem tęskni za swoim przyjacielem, który mieszka u cioci. Wtedy robi identyczną minkę :p Quote
Agushka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 a Tina robi taką minkę jak widzi mnie z aparatem :) Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Agushka napisał(a):a Tina robi taką minkę jak widzi mnie z aparatem :) Owczarki chyba tak mają:evil_lol: . Quote
Recommended Posts