Vorph Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Sebastian, to super wiadomosc! :multi: Ciesze sie bardzo :multi: Quote
Sebastian Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 O wystawie w Szczecinie wiele na temat wyników nie napiszę;)miałem chrapkę na więcej:razz:, ale jak już wiemy bywa różnie, kwadratowo i podłużnie, medale były lecz tym razem nie złote:lol:ale też fajne:multi: Atmosfera rewelka, wszyscy radośni, otwarci! Ale jednego się nauczyłem, na wystawie od ósmej rano napojów chłodzących:beerchug: w takich ilościach spożywać nie wolno:lol::lol:też szkodzą:lol::lol::cunao: Swoją drogą podziękowania dla Bogdana za wesołe towarzystwo:pi fachowe rozmówki;) A Lubieszyn... [SIZE="4"]Zhoshua Buldożer [SIZE="4"]Lokata 1, CWC, NSwR :multi::multi::multi: [SIZE="4"]Magnetic Boy Buldożer[SIZE="4"] Lokata 1, CWC, NPwR :multi::multi::multi: Quote
Sebastian Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Vorph napisał(a):Sebastian, to super wiadomosc! :multi: Ciesze sie bardzo :multi: Dzięki ja też się cieszę, byłem spokojny, choć chwilka dreszczyku zawsze w takich sytuacjach towarzyszy;) Quote
Sebastian Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Fotki z ostatniej wystawy dzięki uprzejmości nowej fotoreporterki Ani/Lukann. Dziękujemy. Mr.Zuzolek CWC, BOS i Ms. Zosia CWC, BOS Pozdrawiamy! Quote
Sebastian Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 lukann napisał(a):proszę się nie śmiać :mad::mad::eviltong: ale skąd! :razz::mad:naprawdę z nieba spadłaś:eviltong:byłem sam i nie miałem aparatu;) jeszcze raz dziękuję. Quote
Sebastian Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 hun napisał(a): http://pl.fotoalbum.eu/images/27867/89525/00000001.JPG DON POŁOŻNIK Jestem wzruszony...:oops: Quote
dzasta Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Piękna fotka i jak świetnie oddaje Sebastianie całą Twoją miłość do Staffików :loveu: Ja też się wzruszyłam chociaż przy porodzie nie byłam. A kreciki słodkie :loveu: Quote
Vectra Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Jakie słodkie RUDZIELCE !!!!!!! :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lukann Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 hun napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=10422445 DON POŁOŻNIK gratulujęęę!!!!! czekomy na przedstawienie maluchów!! Quote
Bullila.nl Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Patka napisał(a):urocze zdjecie !! tak,tak:p bardzo urocze:p Quote
Patka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 agnethka ja mysle ze jedynie w pach bo Sebastian zajęty :p :evil_lol: ;) Quote
Sebastian Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Heh, miło, miło... dziękuję;) jak Hunom naprawi się komputer to napewno wstawią parę fotek małych rudasków:evil_lol: Pozdrawiam urocze Panie:gent: Quote
Sebastian Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Mam pewien dylemat…w przyszłym roku biorę ślub, i wspólnie z moją Kasią wymyśliliśmy, że ważny byłby jakiś cel dobroczynny z tym faktem związany. Więc pojawił się pomysł, że wszyscy goście zamiast kwiatów mają kupić po worku 10kg niedrogiej karmy. Karmę po weselu zawieziemy do najbliższego schroniska. Będzie jej dość sporo, bo jak liczę to ponad pół tony. I tu pojawia się problem…dzwonię do mojego weta po adres a on mówi chłopie daj spokój ta karma i tak nie będzie dla tych biednych piesków:crazyeye:???, szok…!Co zrobić żeby nad tym naszym małym wkładem mieć kontrolę, komu tu ufać?:shake: bo jak się domyślacie teraz już jestem przewrażliwiony i sam nie wiem co o tym myśleć… Quote
Vectra Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Sebastian , wet może miec rację , niestety. Pomysł z tą karmą świetny , może zamiast bezpośrednio do schroniska , przekażcie dary do jakieś fundacji ? która to na pewno w sposób właściwy rozdysponuje żarełkiem .... napiszę jak prezes Krzyczek (schronisko umieralnia !!! , które jest w trakcie zlikwidowania) dostali kupe darów z różnych niemieckich i nie tylko ;) organizacji ... psy w schronisku - ledwo żyły z powodu braku pokarmu .... prezes ogłosił w mediach , że do każdego wyadoptowanego psa , FUNDUJE worek karmy !! czyli robie "kariere" gra dobrego wujka , za pieniądze innych , karma jest w magazynie , psy nadal głodują Można poczytać o tym tu na dogo ...... koszmar ... Quote
Sebastian Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Vectra napisał(a):Sebastian , wet może miec rację ,. :crazyeye: w tym całym zakłamaniu, które dostrzegałem poznając psie środowisko nadszedł kres, ogarnia mnie rozpacz nad ludzmi którzy powinni regularnie zaglądać w buty czy im coś nie wystaje! od tego zakłamania to już od tej chwili śmiać się z żałości nie będę. Tu nawet nie ma słów którymi ubrać bym mógł to co czuję... Okrutni, fałszywi, tani cwaniacy, minęły dwa lata jak sam broniłem zasad moralności, jak dawałem przykład skromności i pokory, KONIEC! Od dziś chamstwo depczę mądrością i świadimością. i nie jestem już miły... Quote
Vectra Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Poczytaj sobie wątki o schroniskach :( dowiesz się tej nieszczęsnej prawdy ..... Schroniska to miał byc poniekąd azyl dla bezdomnych psów , a w większości przypadków jest to powolna śmierc w cierpieniach .... bo pracują tam ludzie którzy powinni miec zakaz zbliżania się do jakiejkolwiek żywej istoty. A TTB dotyka to najbardziej. Jest fundacja AST ;) która pomaga bullowatym w potrzebie - znasz ? i na pewno dary zostaną spożytkowane w należyty sposób http://www.fundacja-ast.pl/ Quote
Patka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Sebastian pomysł uroczy (jak ja ostatnio lubię to słówko) ale w praktyce juz dawno wiem ze nasza rzeczywistość miła nie jest ... Ja tez rozważyłabym fundacje AST :cool3: powiem Ci tak - ważne by mieć świadomość, ze świat miły na ogół nie jest, ale nie trzeba powielać stereotypu ;) i wpisywać sie w "ogół" i wież mi najczęściej warto dla siebie (co tam z innymi ;)) być jednak dobrym człowiekiem .. Quote
Sebastian Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Martusia bardzo dziękuję za fotki, są jak zawsze piękne!:loveu: Uwielbiam jak mi focisz psy, począwszy od dawnych zdjęć Zuzola z Koszalina zawsze powtarzam że jesteś mistrzynią flesza!:multi: Quote
Sebastian Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Pati, Vectra, Aghneta, co ja jeszcze mogę do tamtej sprawy dodać...jest jeszcze trochę czasu;)zobaczymy...ale dzięki za dobre słowo...:loveu: Quote
Sebastian Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [SIZE="4"]National Dog Show (CAC)Koszalin 2008 [SIZE="4"]Magnetic Boy Buldożer klasa Champion lokata1 CWC, NDPWR Oprócz wspaniałęgo opisu Pani sędzia skierowała do mnie słowa, że niewiele ogląda staffików tak wspaniałego formatu, idealnego wzrostu i wagi:loveu:o należytym dla rasy wyrazie:multi:, było mi bardzo miło i odpowiedziełem Pani że również między innymi za to cenię mojego psa.:multi: Szkoda tylko że tak mało uwagi poświęciła ruchowi...ale to uroki wystaw, każdy sędzia kieruje uwagę na co innego!:multi: Quote
Recommended Posts