Jump to content
Dogomania

Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...  

12 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ dostałam wieści z wystawy ,więc jako pierwsza serdecznie gratuluję Giovaniemu i Zuzolowi niestety nie wiem jak poszło Zośce

Grudziądz 2008

MAGNETIC BOY Bulldożer -CWC,NPwR,BOB:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

czekam na wieści z ringu głównego:lol::lol:

ale co do tego BOBa to nie jestem pewna,

Posted

Braaaaaaaawoooooooooo Sebo i Zuzole!!!!!!!!!!!! Jestem z Was dumna!!!! Jedna wystawa i 2 x złoto + NDPwR!!!!!!!!!!! Lepiej być nie mogło!!!!! Super, super, super!!!! Liczę na fotki!!! Ściskam Twoją dłoń i szyje Zuzoli!!!!:loveu::loveu::loveu::thumbs::thumbs::thumbs::cool2::cool2::cool2::laola::laola::laola::Cool!::Cool!::Cool!::klacz::klacz::klacz::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::calus::calus::calus:

Posted

No Sebastian jeszcze raz wielkie gratulacje tym razem dla Zosieńki ale dziewczyna dała czadu,w końcu została doceniona:lol::lol::lol:

brawo,brawo,brawo:laola::laola::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Posted

Wystawa Grudziądz 19.04.2008

MAGNETIC BOY Buldożer

Kl. Champion-Lok.1, CWC
Najlepszy D.Pies w Rasie/NDPwR/ Zwycięsca Rasy/BOB/!!!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Zhoshua Buldożer

Pokonując trzy piękne rywalki
Kl.Otwarta Lok.1 CWC

:multi::multi::multi::multi::multi:

Bardzo dziękujemy za grtatki!!!

================

Wystawa Inowrocław 20.04.2008

MAGNETIC BOY Buldożer
Kl. Champion Lok.1 CWC

Zhoshua Buldożer
Kl.Otwarta Ocena Doskonała!!!

• 2 weeks later...
Posted

Znowu troszkę się pochwalimy:oops:

Międzynarodowa Wystawa Łódź 2008

Magnetic Boy Buldożer*/ZUZOL/*
Kl.Champion lok.1 CWC i r.CACIB
:loveu::loveu::loveu:
Zoshua Buldożer */ZOSIA/*
Kl.Otwarta ocena doskonała
:multi::multi::multi:

Posted

Sebo, gartuluję z całego serca kolejnego sukcesu!!! Super!!!:multi::multi::multi::lol::lol::lol: Wielkie brawa-poszło Wam jak zawsze wspaniale!!! Jesteście The Best!!! Cieszę się razem z Wami, pozdrawiam gorąco a dla dzielnych Zuzoli-wielkie głaskanko!!!

Posted

Melodia, Eventing, Aguś i Klaudia bardzo dziękuję za graty i wierne kibicowanie, pozdrawiam Was ciepło!

A tak się cieszymy z każdej medalowej lokaty!szczególnie w jak stawka mnoga;)no bo tych co zawsze pierwsi to przecież nie ma hi.

Cześć Dorotka ,kopę lat! i jak wpisywać na wizytę? dzięki za graty, coś tam działamy;):lol:Pozdrawiam!

Posted

Sebastianie, nawiązując do naszych dyskusji - zdjęcie dla Ciebie, oto co Polacy robią w Anglii - podbój. Na zdjęciu powinnam być ja, ale ja bym tak ładnie nie wyglądała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: