Eventing Star Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Buziaczki dla Zosieńki, jest śliczna :loveu: Quote
Canaveral-staff Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ponieważ dostałam wieści z wystawy ,więc jako pierwsza serdecznie gratuluję Giovaniemu i Zuzolowi niestety nie wiem jak poszło Zośce Grudziądz 2008 MAGNETIC BOY Bulldożer -CWC,NPwR,BOB:multi::multi::multi::multi::multi::multi: czekam na wieści z ringu głównego:lol::lol: ale co do tego BOBa to nie jestem pewna, Quote
agastaffbull Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Hurrrraaaaaaaaaa!!!!! Wielkie gratulki!!!:laola::thumbs::cool2::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::buzi::buzi::buzi::happy1::happy1::happy1::bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz: Quote
Bullila.nl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :Cool!::Cool!::Cool!:Gratulacje!!!:smilecol::smilecol::smilecol: Quote
agastaffbull Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Braaaaaaaawoooooooooo Sebo i Zuzole!!!!!!!!!!!! Jestem z Was dumna!!!! Jedna wystawa i 2 x złoto + NDPwR!!!!!!!!!!! Lepiej być nie mogło!!!!! Super, super, super!!!! Liczę na fotki!!! Ściskam Twoją dłoń i szyje Zuzoli!!!!:loveu::loveu::loveu::thumbs::thumbs::thumbs::cool2::cool2::cool2::laola::laola::laola::Cool!::Cool!::Cool!::klacz::klacz::klacz::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::calus::calus::calus: Quote
Canaveral-staff Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No Sebastian jeszcze raz wielkie gratulacje tym razem dla Zosieńki ale dziewczyna dała czadu,w końcu została doceniona:lol::lol::lol: brawo,brawo,brawo:laola::laola::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
Harpagon Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Od nas również OGROMNE GRATULACJE :multi::multi::multi: www.harpagon.com.pl Quote
Eventing Star Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 PrzyłączamY się oczywiście: GRATULUJEMY!!! :smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Sebastian Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Wystawa Grudziądz 19.04.2008 MAGNETIC BOY Buldożer Kl. Champion-Lok.1, CWC Najlepszy D.Pies w Rasie/NDPwR/ Zwycięsca Rasy/BOB/!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zhoshua Buldożer Pokonując trzy piękne rywalki Kl.Otwarta Lok.1 CWC :multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo dziękujemy za grtatki!!! ================ Wystawa Inowrocław 20.04.2008 MAGNETIC BOY Buldożer Kl. Champion Lok.1 CWC Zhoshua Buldożer Kl.Otwarta Ocena Doskonała!!! Quote
Canaveral-staff Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jeszcze raz gratulacje:laola: a masz może jeszcze jakieś inne zdjęcia???????????????????? Quote
Sebastian Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Znowu troszkę się pochwalimy:oops: Międzynarodowa Wystawa Łódź 2008 Magnetic Boy Buldożer*/ZUZOL/* Kl.Champion lok.1 CWC i r.CACIB :loveu::loveu::loveu: Zoshua Buldożer */ZOSIA/* Kl.Otwarta ocena doskonała :multi::multi::multi: Quote
klaudia&Manta Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Wielkie gratulajce ! :multi::multi: Oby tak dalej :eviltong: Quote
agastaffbull Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Sebo, gartuluję z całego serca kolejnego sukcesu!!! Super!!!:multi::multi::multi::lol::lol::lol: Wielkie brawa-poszło Wam jak zawsze wspaniale!!! Jesteście The Best!!! Cieszę się razem z Wami, pozdrawiam gorąco a dla dzielnych Zuzoli-wielkie głaskanko!!! Quote
Eventing Star Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Wielkie gratki dla najcudowniejzych Z&Z i oczywiście dla Ciebie!!! :multi::multi::multi: Quote
porterin Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Sebastian, gratki, przyszła pora na telesfora ;), zapisuje sie na te impreze z lokami na czerwiec, moze byc 21? Quote
Melodia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 rewelacja!! na tych wystawach idziecie jak burza :D Quote
Sebastian Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Melodia, Eventing, Aguś i Klaudia bardzo dziękuję za graty i wierne kibicowanie, pozdrawiam Was ciepło! A tak się cieszymy z każdej medalowej lokaty!szczególnie w jak stawka mnoga;)no bo tych co zawsze pierwsi to przecież nie ma hi. Cześć Dorotka ,kopę lat! i jak wpisywać na wizytę? dzięki za graty, coś tam działamy;):lol:Pozdrawiam! Quote
Sebastian Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Bullila.nl napisał(a)::bigcool::bigcool::bigcool:Gratulacje!!! Dzięki!!!;) Quote
Sebastian Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Grzebię w tych zdjęciach i jeszcze szczerzenie znalazłem:evil_lol: i taki Zuzol wolny... Quote
porterin Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Sebastianie, nawiązując do naszych dyskusji - zdjęcie dla Ciebie, oto co Polacy robią w Anglii - podbój. Na zdjęciu powinnam być ja, ale ja bym tak ładnie nie wyglądała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts