klaudia&Manta Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ślicznie :razz: Piekne brzydactwa :loveu::loveu: Quote
Bullila.nl Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Sebastian super sa te Z&Z:loveu: M&M:evil_lol:Masywne i muskularne:razz: do tego jeszcze im tak ladnie z oczu patrzy;) pozdrawiamy Quote
agastaffbull Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Sebo, autentycznie nie poznałam Zośki! Zrobiła się z niej mocna, masywna sucz! Super! Jestem pod wrażeniem! Fotki jak zwykle cudowne, bardzo mi się podobają! Zwłaszcza na tej pierwszej Zuzole wyszły świetnie! Quote
Sebastian Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Canaveral-staff napisał(a):Kurcze Sebciu ta Zocha to kawał baby sie zrobiła:loveu::loveu::loveu: Noo, ale jak napiszę że takie lubię to śmiesznie zabrzmi:lol: Dla mnie staffior musi emanować siłą, mi elegancja nie kojarzy się z lkkością że tak to delikatnie nazwę. Kiedyś podobały mi się słowa Pani Alexandry Lonovej, staffik to rasa głowy, a w anatomii najwarzniejszy jest balans... Oczywiście pies równiez musi się ruszać, ale nawet ten z najpiękniejszym ruchem jak stoi i nie wygląda, to poprostu ja go nie widzę. Quote
Canaveral-staff Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 a jakie fajoskie ma podpalania na polikach:crazyeye::crazyeye::crazyeye: na prawdę zmieniła się nie do poznania ,ale jak tłumaczę młodym nabywcom staffików czy astów ,że pies rozwija sie nawet do 3 lat to mi nie wierzą:shake::shake::shake: Zocha jest tego przykładem:multi::multi::multi: Quote
Eventing Star Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 :loveu::loveu::loveu: Ślicznie zdjątka Quote
Bullila.nl Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 :loveu:...i znowu swietna fota:razz: Pozdrawiamy Quote
Sebastian Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Pstryknąłem dziś parę fot w wolnym czasie, byliśmy na jeziorkiem na działeczce:multi:I taki nasz Zuzolek... I zadowolony z zabawy! Quote
Sebastian Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Bardzo dziękujemy wszystkim za wizyty i dobre słowo, teraz pracowity tydzień przed nami więc żegnamy się na dłużej. Jeszcze raz śliczne dzięki i do miłego...Papa.:smilecol::bye::bye::bye: Quote
agastaffbull Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Piękne, piękne, piękne (...)!!!! Masz Sebo naprawdę wspaniałe staffiki! A Zośka zmieniła sie nie do poznania! Ale to fakt-ttb rozwijają się nawet do 3 lat! Pozdro i do szybkiego zobaczenia!!! Wracaj szybko i z fotkami!!! Quote
Patka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Zośka normalnie fiu fiu na tych ślicznych fotkach :cool3: Quote
Canaveral-staff Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Sebastian Książk']Zosia tak dawno tylu komplementów nie usłyszała że pozwolę sobie wstawić jeszcze jedno zdjęcie... mojej najwspanialszej przyjaciółki. http://img74.imageshack.us/img74/2444/dsc0017he5.jpg Zosia ma 22 miesiące i jeszcze trochę sie zmieni. Zobaczymy czy na lepsze, hiii. Ktoś tu ma rację, czas się spotkać, zaaranżować jakieś spotkanko, nad jeziorkiem, przy piwku, bez wystaw, na luziku, w miłym towrzystwie z aparatem... to ja pierwsza wpisuje się na listę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki. Pkt 10 regulaminu. Quote
Canaveral-staff Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 namiot mam:roll: ale w razie co przyjade kombi:eviltong: wiec jak nie poradzę sobie z rozstawieniem to przekimam w aucie:evil_lol::evil_lol: no ludziki wpisywać sie na listę;););) Quote
Bullila.nl Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Super pomysl...tylko data blizej nieokreslona zeby byla okreslona z miesiac wczesniej:p bo my z Bullitkiem to mamy troche daleko:razz:, ale na teraz wnosimy uprzejmie o wciagniecie nas na liste:evil_lol: Quote
agastaffbull Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Pomysł prawdziwie bombowy! Szkoda, że mieszkam tak daleko i że z czasem krucho (właśnie zaczęłam nową pracę...), ale liczę na relację tych, którzy się tam zjawią! Quote
Canaveral-staff Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Może być na prawdę świetna zabawa ,:Cool!::Cool!::Cool!::ylsuper::ylsuper::thumbs::thumbs: a miejsce trzeba wybrać takie aby jak najwięcej nas mogło sie zjawić bo przecież porozrzucani jesteśmy po różnych krańcach Polski;):eviltong: Quote
Bullila.nl Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Canaveral-staff napisał(a):Może być na prawdę świetna zabawa ,:Cool!::Cool!::Cool!::ylsuper::ylsuper::thumbs::thumbs: a miejsce trzeba wybrać takie aby jak najwięcej nas mogło sie zjawić bo przecież porozrzucani jesteśmy po różnych krańcach Polski;):eviltong: Po roznych krancach Polski i Europy:razz: Quote
Recommended Posts