Jump to content
Dogomania

Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...  

12 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sebo, autentycznie nie poznałam Zośki! Zrobiła się z niej mocna, masywna sucz! Super! Jestem pod wrażeniem! Fotki jak zwykle cudowne, bardzo mi się podobają! Zwłaszcza na tej pierwszej Zuzole wyszły świetnie!

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
Kurcze Sebciu ta Zocha to kawał baby sie zrobiła:loveu::loveu::loveu:

Noo, ale jak napiszę że takie lubię to śmiesznie zabrzmi:lol: Dla mnie staffior musi emanować siłą, mi elegancja nie kojarzy się z lkkością że tak to delikatnie nazwę. Kiedyś podobały mi się słowa Pani Alexandry Lonovej, staffik to rasa głowy, a w anatomii najwarzniejszy jest balans...
Oczywiście pies równiez musi się ruszać, ale nawet ten z najpiękniejszym ruchem jak stoi i nie wygląda, to poprostu ja go nie widzę.

Posted

a jakie fajoskie ma podpalania na polikach:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

na prawdę zmieniła się nie do poznania ,ale jak tłumaczę młodym nabywcom staffików czy astów ,że pies rozwija sie nawet do 3 lat to mi nie wierzą:shake::shake::shake:

Zocha jest tego przykładem:multi::multi::multi:

Posted

Bardzo dziękujemy wszystkim za wizyty i dobre słowo, teraz pracowity tydzień przed nami więc żegnamy się na dłużej. Jeszcze raz śliczne dzięki i do miłego...Papa.:smilecol::bye::bye::bye:

Posted

Piękne, piękne, piękne (...)!!!! Masz Sebo naprawdę wspaniałe staffiki! A Zośka zmieniła sie nie do poznania! Ale to fakt-ttb rozwijają się nawet do 3 lat! Pozdro i do szybkiego zobaczenia!!! Wracaj szybko i z fotkami!!!

Posted

[quote name='Sebastian Książk']Zosia tak dawno tylu komplementów nie usłyszała że pozwolę sobie wstawić jeszcze jedno zdjęcie... mojej najwspanialszej przyjaciółki.

http://img74.imageshack.us/img74/2444/dsc0017he5.jpg

Zosia ma 22 miesiące i jeszcze trochę sie zmieni. Zobaczymy czy na lepsze, hiii.
Ktoś tu ma rację, czas się spotkać, zaaranżować jakieś spotkanko, nad jeziorkiem, przy piwku, bez wystaw, na luziku, w miłym towrzystwie z aparatem...

to ja pierwsza wpisuje się na listę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki. Pkt 10 regulaminu.

Posted

Super pomysl...tylko data blizej nieokreslona zeby byla okreslona z miesiac wczesniej:p bo my z Bullitkiem to mamy troche daleko:razz:,
ale na teraz wnosimy uprzejmie o wciagniecie nas na liste:evil_lol:

Posted

Może być na prawdę świetna zabawa ,:Cool!::Cool!::Cool!::ylsuper::ylsuper::thumbs::thumbs:

a miejsce trzeba wybrać takie aby jak najwięcej nas mogło sie zjawić

bo przecież porozrzucani jesteśmy po różnych krańcach Polski;):eviltong:

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
Może być na prawdę świetna zabawa ,:Cool!::Cool!::Cool!::ylsuper::ylsuper::thumbs::thumbs:

a miejsce trzeba wybrać takie aby jak najwięcej nas mogło sie zjawić

bo przecież porozrzucani jesteśmy po różnych krańcach Polski;):eviltong:

Po roznych krancach Polski i Europy:razz: