agastaffbull Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No, teraz o wiele lepiej!!! Piękne psiaki na pięknych fotkach-jak zwykle! Teraz idzie wiosna, pogoda lepsza, więc liczę na fotki plenerowe! Gorąco pozdrawiam, dla Zuzuoli ściskanko za szyje i klepanko w dupska!:) Aha-małą prośbę-proszę trzymać kciuki za mnie, bo od poniedziałku zaczynam nową pracę i wsparcie bardzo mi się przyda! Quote
Asztir Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 no od razu lepiej! :D chciałam zapytać co z plenerowymi fotkami, ale coś mi się zdaje, ży u Was chyba taż cieczkowo?? Quote
agastaffbull Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Sebo, baaaardzo chciałabym Ci podziękować, ale nie chcę zapeszać...Wiem, że zawsze można na Ciebie liczyć, co już nie raz udowodniłeś! A każde wsparcie jest teraz dla mnie na wagę złota-nowi ludzie, nowe obowiązki-mam obawy w związku z tą zmianą, ale mam nadzieję, że jakoś dam radę... A jak się już "wycieczkujecie" to proszę w teren, na zieloną trawę i robić foty w hurtowych ilościach! Uściski i gorące pozdrówka!!! A jakie macie plany wystawowe na najbliższy okres? Quote
agastaffbull Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 NIE dziękuję!:) Ale o kciuki oczywiście proszę! Poprzednią pracę rzuciłam ze względu na fatalną atmosferę i kolegę z działu, który okazał się podłą szują. Prawie nerwicy się przez to nabawiłam i zdrowotnie też odczułam te stresy... Dlatego tak strasznie chciałabym, żeby w nowej pracy odnaleźć spokój i bezpieczną przystań wśród dobrych ludzi...Tak więc każde wsparcie od życzliwych ludzi jest na wagę złota! Zuzole też proszę o trzymanie łapek:) No i czekam na fotki-w różnych konfiguracjach: Zuzole razem i pojedynczo, w plenerze i na wystawach...Pozdrawiam cieplutko, głaskanko dla Zuzoli i po sąsiedzku dla Hunów i Buldożerów! Pozdrów i wyściskaj ich ode mnie! Quote
Eventing Star Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 :loveu:Ja lovam na maxa te twoje pieseczki Quote
agastaffbull Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Eventing Star napisał(a)::loveu:Ja lovam na maxa te twoje pieseczki Ja też! Są wspaniałe!!! Cudownie jest patrzyć, jak komuś spełniają się marzenia i że psiaki trafiają do pasjonaty, zakochanego w nich bez reszty! Zuzole górą!!!:) Quote
Sebastian Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 agastaffbull napisał(a):Ja też! Są wspaniałe!!! Cudownie jest patrzyć, jak komuś spełniają się marzenia i że psiaki trafiają do pasjonaty, zakochanego w nich bez reszty! Zuzole górą!!!:) :oops::oops::oops: Quote
Sebastian Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Eventing Star napisał(a)::loveu:Ja lovam na maxa te twoje pieseczki Dzięki, jest nam bardzo miło. :multi::oops: Quote
Vectra Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 To ja byłam tyle razy w Bytowie i żebym to ja wiedziała , że Ty tam upiększasz :evil_lol: Next time , nie wiem kiedy ,ale skorzystam ;) Pozdrowienia Quote
agastaffbull Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Hurrraaaa!!!! Jaka piękna fotka! Posągowa poza profesjonalnego modela, którego spojrzenie mówi jedno-"jestem najlepszy" i to prawda!!! Wyściskaj i wyklep te cudności ode mnie! Quote
agastaffbull Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 O kurczę! Czyli zamordował jakiegoś ptaka?! A może ptaszysko jednak uszło z życiem, a skończyło się tylko na wyrwanych piórach? Co to był za ptak? Jak on go dorwał?! Quote
Patka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 nie karmisz sam sobie pożywne białko musiał znaleźć :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jak tak patrze na fotki to sie zastanawiam....czy te Twoje Z&Z byly na jakims kursie pozowania do obiektywu:razz: czy to dyplomowane modelki:razz: Super fotki!!a psiaki hm...no cudne:loveu: poprostu:loveu:cudne:loveu: Ach no co do polowania na ptactwo to wiem cos o tym:) moj potfforek zadnej kaczce nie pozwoli wyjsc z wody przy kanale.. na szczescie kaczki jakies bystre sa....;) Quote
Bullila.nl Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No tak to zrozumiale .....moj bullus kocha pancie nad zycie ale niestety nie chce pozowac:razz:...zozpieszczony bobas:oops: Ale Tobie serdecznie gratuluje:lol:!! Twoje fotki zaczely mnie mobilizowac:razz: ja tez chcialabym modela:placz: Bylam na blogu Twoim...Sebastian super i salon tez z klasa:multi: szkoda tylko ze jak juz jestesmy w polsce to zwykle w lodzkim lub w lubelskiem. Pozdrawiamy L&B Quote
Sebastian Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Bullila.nl']No tak to zrozumiale .....moj bullus kocha pancie nad zycie ale niestety nie chce pozowac:razz:...zozpieszczony bobas:oops: Ale Tobie serdecznie gratuluje:lol:!! Twoje fotki zaczely mnie mobilizowac:razz: ja tez chcialabym modela:placz: Bylam na blogu Twoim...Sebastian super i salon tez z klasa:multi: szkoda tylko ze jak juz jestesmy w polsce to zwykle w lodzkim lub w lubelskiem. Pozdrawiamy L&B Dziękuję, to takie prste słowo, ale dla mnie znaczy naprawdę wiele. Quote
Canaveral-staff Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Kurcze Sebciu ta Zocha to kawał baby sie zrobiła:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts