Jump to content
Dogomania

Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...  

12 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się temat Z & Z.My dogs...

Recommended Posts

Posted

No, teraz o wiele lepiej!!! Piękne psiaki na pięknych fotkach-jak zwykle! Teraz idzie wiosna, pogoda lepsza, więc liczę na fotki plenerowe! Gorąco pozdrawiam, dla Zuzuoli ściskanko za szyje i klepanko w dupska!:) Aha-małą prośbę-proszę trzymać kciuki za mnie, bo od poniedziałku zaczynam nową pracę i wsparcie bardzo mi się przyda!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sebo, baaaardzo chciałabym Ci podziękować, ale nie chcę zapeszać...Wiem, że zawsze można na Ciebie liczyć, co już nie raz udowodniłeś! A każde wsparcie jest teraz dla mnie na wagę złota-nowi ludzie, nowe obowiązki-mam obawy w związku z tą zmianą, ale mam nadzieję, że jakoś dam radę...
A jak się już "wycieczkujecie" to proszę w teren, na zieloną trawę i robić foty w hurtowych ilościach! Uściski i gorące pozdrówka!!! A jakie macie plany wystawowe na najbliższy okres?

Posted

NIE dziękuję!:) Ale o kciuki oczywiście proszę! Poprzednią pracę rzuciłam ze względu na fatalną atmosferę i kolegę z działu, który okazał się podłą szują. Prawie nerwicy się przez to nabawiłam i zdrowotnie też odczułam te stresy... Dlatego tak strasznie chciałabym, żeby w nowej pracy odnaleźć spokój i bezpieczną przystań wśród dobrych ludzi...Tak więc każde wsparcie od życzliwych ludzi jest na wagę złota! Zuzole też proszę o trzymanie łapek:)
No i czekam na fotki-w różnych konfiguracjach: Zuzole razem i pojedynczo, w plenerze i na wystawach...Pozdrawiam cieplutko, głaskanko dla Zuzoli i po sąsiedzku dla Hunów i Buldożerów! Pozdrów i wyściskaj ich ode mnie!

Posted

Eventing Star napisał(a):
:loveu:Ja lovam na maxa te twoje pieseczki

Ja też! Są wspaniałe!!! Cudownie jest patrzyć, jak komuś spełniają się marzenia i że psiaki trafiają do pasjonaty, zakochanego w nich bez reszty! Zuzole górą!!!:)

Posted

agastaffbull napisał(a):
Ja też! Są wspaniałe!!! Cudownie jest patrzyć, jak komuś spełniają się marzenia i że psiaki trafiają do pasjonaty, zakochanego w nich bez reszty! Zuzole górą!!!:)

:oops::oops::oops:

Posted

Jak tak patrze na fotki to sie zastanawiam....czy te Twoje Z&Z byly na jakims kursie pozowania do obiektywu:razz: czy to dyplomowane modelki:razz:
Super fotki!!a psiaki hm...no cudne:loveu: poprostu:loveu:cudne:loveu:

Ach no co do polowania na ptactwo to wiem cos o tym:)
moj potfforek zadnej kaczce nie pozwoli wyjsc z wody przy kanale..
na szczescie kaczki jakies bystre sa....;)

Posted

No tak to zrozumiale .....moj bullus kocha pancie nad zycie ale niestety nie chce pozowac:razz:...zozpieszczony bobas:oops:
Ale Tobie serdecznie gratuluje:lol:!!
Twoje fotki zaczely mnie mobilizowac:razz: ja tez chcialabym modela:placz:

Bylam na blogu Twoim...Sebastian super i salon tez z klasa:multi:
szkoda tylko ze jak juz jestesmy w polsce to zwykle w lodzkim lub w lubelskiem.
Pozdrawiamy L&B

Posted

[quote name='Bullila.nl']No tak to zrozumiale .....moj bullus kocha pancie nad zycie ale niestety nie chce pozowac:razz:...zozpieszczony bobas:oops:
Ale Tobie serdecznie gratuluje:lol:!!
Twoje fotki zaczely mnie mobilizowac:razz: ja tez chcialabym modela:placz:

Bylam na blogu Twoim...Sebastian super i salon tez z klasa:multi:
szkoda tylko ze jak juz jestesmy w polsce to zwykle w lodzkim lub w lubelskiem.
Pozdrawiamy L&B

Dziękuję, to takie prste słowo, ale dla mnie znaczy naprawdę wiele.